theod78 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 3500+ Venice i 3700+ SanDiego;Poios apo tous duo einai kaliteros(epidoseis o\c)
skullman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Σε επιδόσεις, σαφέστατα ο San Diego, μόνο και μόνο για τον λόγο οτι έχει διπλάσια μνήμη L2 cache. Από 512ΚΒ που έχει ο Venice, σε 1MB που έχει αυτός. Σε overclocking δεν ξέρω τι λέει, δεν έχω ασχοληθεί, αλλά χθές που έβαλα 1, ήταν στους 29-30C στο BIOS, με stock ψύκτρα, midi κουτί και καλό συμμάζεμα καλωδίων. Λογικά πρέπει να ανεβαίνει αρκετά χωρίς προβλήματα θερμοκρασίας. Ελπίζω να σε βοήθησα!
theod78 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Se kapoio sigritiko test pou diavasa elegan oti o san diego einai elaxista kaliteros apo ton venice kai kiriois se efarmoges grafeiou se games omos pou xrisimopoioun OpenGl api (Doom III) o venice pigaine elafra kalitera
skullman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μακάρι να γνώριζα για Games, να σου πώ την γνώμη μου, αλλά παίζω σπάνια. Προσωπικά ήθελα ένα δυνατό επεξεργαστή επειδή δουλεύω προγράμματα ήχου, με αρκετά Plugins και εκεί ο San Diego τα πάει καλύτερα από τον Venice. Για Dual Core,που θα έπρεπε να πάρω, δυστυχώς ετοιμάζομαι για αλλαγή αυτοκινήτου, οπότε δεν βγαίνω! Όσο για τα παιχνίδια, σε μεγαλύτερη συχνότητα δουλεύει, περισσότερη Cache έχει, γιατί να μην τα πηγαίνει καλύτερα? Θα μου πείς λόγο διαφορετικού πυρήνα, ίσως ισχύει αυτό. Περίμενε λιγάκι, όλο και κάποιος με περισσότερες γνώσεις από μένα θα σε βοηθήσει!
Lemuria Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 san diego = venice με 2πλασι cache. Το θεμα ειναι 3700 san diego ή 3800 venice
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.