Προς το περιεχόμενο

Ipod και καμένα pixel


xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

milisa me fnac me esteilan sthn antiprosopia milisa me autous kai to service tous leitourgei mono 10-2 kathimerines! imarton! de mporw na paw autes tis wres exw kai sxolh, kai oute koubenta gia antikatastash!!! tha xanaparw malon to fnac na tous kraxw na mou to alaxoun autoi

kita gkantemia twra :(

na dw ti katalixh tha exw

opote emplexa me antiprosopies den ebgala akrh!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
ξέρουμε τίποτα για το θέμα? Πήρα ένα ipod nano χτες από το fnac και έχει ένα καμένο pixel. Μπορώ να κάνω κάτι η μου έμεινε κληρονομιά?

 

Εάν και απο την Rainbow σου πουν διάφορα, μπορείς να το στείλεις κατευθείαν στην apple και να ελπίζεις για αντικατάσταση! Για τις μπαταρίες που χάνουν την απόδοσή της με τη χρήση, σου αλλάζουν χαλαρά τη συσκευή χωρίς πολλά πολλά!

 

Πάντως πλέον τα fnac δεν τα εμπιστεύομαι πολύ! Πήρα από εκεί το qtek 9000 και είχε επίσης ένα καμμένο pixel και όταν μίλησα μαζί τους, μου είπαν πως η επίσημη αντιπροσωπία δεν θεωρεί πρόβλημα το ένα pixel! Όταν όμως μίλησα με την ACE Hellas μου είπαν να το πάω από κει και με το που το είδαν και οι ίδιοι, μου το άλλαξαν αμέσως με νέα συσκευή!

 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο fnac δεν έβγαλα άκρη, μου είπαν να πάω στη rainbow και ότι αν ήταν οτιδήποτε άλλο θα μου το άλλαζαν αμέσως και μόνο με τη rainbow έχουν πρόβλημα!!!

βρήκα ένα γνωστό μου λοιπόν στο fnac και του πα να κανονίσουμε οτι δεν είμαι ευχαριστημένος απο την αγορά και θελω να πάρω το μεγαλύτερο με 4giga. ε πλήρωσα τη διαφορά και έχω τώρα ένα ipod nano 4giga μια χαρά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...