HQ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 ....arxige mou paco_the des ton 3700+ kalitera me mikri diafora stin timi...opos eipane kai parapano
HellasVagabond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Τις εχουν ετοιμοπαραδοτες δλδ ??? Θα σου απαντησω αυριο πρεπον σε αυτο σου το επιχειρημα αν και ξερεις ηδη πως μαλλον δεν θα τις εχει κανεις. Και μονο που μου συγκρινεις τις HyperX με αυτες τι να πω.... Οσο για τους τεχνικους στην Ελλαδα δικιο εχεις...Εσυ μαλλον εισαι απο αλλο πλανητη εφοσον μετα απο σενα το χαος.... Ουτε εσυ μπορεις να ξερεις ποιους ξερω εγω οποτε το να μιλας ετσι δεν λεει κατι...Βρες μου 1 σοβαρο και εμπειρο μαγαζι που να λεει πως οι TwinMos ειναι καλυτερες απο τις Kingston και θα σε παραδεχτω.
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Βασικά θα πρότεινα να πας σε DualCore ( AMD Athlon 64 x2 or AMD Opteron 16x 17x Series ) CPU.
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Τις εχουν ετοιμοπαραδοτες δλδ ??? Θα σου απαντησω αυριο πρεπον σε αυτο σου το επιχειρημα αν και ξερεις ηδη πως μαλλον δεν θα τις εχει κανεις. Ετοιμοπαράδοτες φυσικότατα. Πας και διαλέγεις και τσιπάκια αν θες Και μονο που μου συγκρινεις τις HyperX με αυτες τι να πω.... Έχεις κάτι καλύτερο σε Kingston στα ίδια λεφτά ? Όχι, so Οσο για τους τεχνικους στην Ελλαδα δικιο εχεις...Εσυ μαλλον εισαι απο αλλο πλανητη εφοσον μετα απο σενα το χαος.... Δεν πρόκειται να σου δώσω τροφή για flamebaiting. Βρες μου 1 σοβαρο και εμπειρο μαγαζι που να λεει πως οι TwinMos ειναι καλυτερες απο τις Kingston και θα σε παραδεχτω. Το Πλαίσιο ( ένα όνομα μαγαζιού αναφέρω απλά ) πουλάει την X RAM π.χ. πολύ ( έστω όπου x RAM την Blitz )...σημαίνει ότι αυτή είναι η καλύτερη ? Όχι. Σημαίνει ότι είναι η πιο αξιόπιστη? Όχι. So...stop being annoying & acting like a kid.
HellasVagabond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Θα παρω σε γραμμη , Πλαισιο , Ε-shop , Megamarket και Multirama αφου σε αυτα ξερω ατομα αυριο το πρωι να δω ποιοι τις εχουν ετοιμοπαραδοτες ( και ουτε καν στο site τους τα περισσοτερα ).... Εσυ δεν κατηγορησες πως δεν υπαρχουν καλοι τεχνικοι στην Ελλαδα ?? Απορω που μονο εγω στην λεω στο συγκεκριμενο θεμα.... Δεν σε ρωτησα τι "πουλαει" περισσοτερο αλλα αν θεωρει τις twinmos καλυτερες απο τις Kingston....Οποτε μην παιζεις με τις λεξεις. Α και για να μην ξεχαστω τα Latency των μνημων που λες ειναι 2.5-3-3-7-1Τ....Δεν ασχολουμαι με το Overclock γιατι με αυτη την λογικη ολες πιανουν μικροτερα αναλογα με το τι Volt δινεις.
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Α και για να μην ξεχαστω τα Latency των μνημων που λες ειναι 2.5-3-3-7-1Τ....Δεν ασχολουμαι με το Overclock γιατι με αυτη την λογικη ολες πιανουν μικροτερα αναλογα με το τι Volt δινεις. Δεν πιάνουν όλα τα ICs ότι timings θες, και ούτε αντέχουν όλα στην τάση, αλλά ούτε και αποδίδουν/κερδίζουν όλα με την τάση.
FLO Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Από προσωπική εμπειρία με Twinmos με UUT ics, έχω να πω πως οι μνήμες απλά δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Και ακόμα πως άκουγαν και στο ρεύμα με 3.2 πήγαιναν 245 με 2 2 2 5.
HellasVagabond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Πεππα μολις κερδισες ενα report... FLO τι εγινε ζητησε ενισχυσεις και ηρθες ??? Αν ηταν ετσι γιατι τις αλλαξες ρε FLO και πηρες Mushkin ??
The_Edge Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Λυπάμαι πολύ, αλλά αν συνεχίσετε στο ίδιο ύφος δυστυχώς θα έχουμε ban και κλείδωμα.
Dream Walker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 CPU:AMD ATHLON 64 3500+ 2.20 GHz VENICE SOCKET 939 BOX 214eRAM:2 x1024 TWINMOS 170e HDD:SEAGATE BARRACUDA 250GB 7200rpm SATA2 NCQ 112e MOBO:ASUS A8N-SLI PREMIUM 181e VGA:APPHIRE ATLANTIS ATI X1800XL 256MB VIVO PCI-E 384e Monitor:LG 17' LCD L1780Q 346e DVDrw:Nec4551 54e Sunolo 1461e Pws sas fainetai ayto to pc re paidia?Kouti me trofodotiko aksiolologo maximum 100 eyrw tha vrw? Genika' date='ti sas xalaei kai ti tha allazate?Thewreite ypervolikh thn karta,se mia fash pou perimenoume DX10 kai Vista?Mipws pane gia petama kai tha eprepe na koitaksw gia kati fthinotero kai ta lefta pou perisseyoun na ta dwsw allou?Eyxaristw [/quote'] file polu kalo to pc alla giati na valeis toso RAM 2GB? :-? me 1GB RAM eisai ok
HellasVagabond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Καλα κανει , τα 2gb θα του χρησιμευσουν πολυ στα games.
Dream Walker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Καλα κανει , τα 2gb θα του χρησιμευσουν πολυ στα games. sorry file alla pisteuo oti 1GB RAM mia xara einai.
HellasVagabond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Παιξε FEAR , BATTLEFIELD 2 , QUAKE 4 με Utra High γραφικα με 1gb και με 2gb........Τα ξαναλεμε τοτε
HellasVagabond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Καλα δεν σε εφαγα κιολας απλα λες οσοι του λεμε 2gb να θελουμε να τον βαλουμε σε περιττα εξοδα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.