Paco_the Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 CPU:AMD ATHLON 64 3500+ 2.20 GHz VENICE SOCKET 939 BOX 214e RAM:2 x1024 TWINMOS 170e HDD:SEAGATE BARRACUDA 250GB 7200rpm SATA2 NCQ 112e MOBO:ASUS A8N-SLI PREMIUM 181e VGA:APPHIRE ATLANTIS ATI X1800XL 256MB VIVO PCI-E 384e Monitor:LG 17' LCD L1780Q 346e DVDrw:Nec4551 54e Sunolo 1461e Pws sas fainetai ayto to pc re paidia?Kouti me trofodotiko aksiolologo maximum 100 eyrw tha vrw? Genika,ti sas xalaei kai ti tha allazate?Thewreite ypervolikh thn karta,se mia fash pou perimenoume DX10 kai Vista?Mipws pane gia petama kai tha eprepe na koitaksw gia kati fthinotero kai ta lefta pou perisseyoun na ta dwsw allou?Eyxaristw
giankyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 egw krinw mia xara auta pou dialekses, apla 8a proteina na pareis 2 diskous gia na ftiakseis raid kai na dwseis ligh parapanw shmasia sto trofodotiko. ena aksiologo trofodotiko 8a sou kostisei gyrw sta 100 eura! to kouti einai 8ema goustou
panagiotis1976 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 ton sklhro mporeis na ton kaneis partition ki tha eisai tzet!ta ypoloipa einai poly kala epishs!
nikoskon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 HDD: 2xSeagate 80GB SataII RAID0 Monitor:19" LG L1950SQ (Στα ίδια φράγκα βγαίνει)
HellasVagabond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Εγω δεν θα εβαζα TwinMos μνημες καθοτι απο τις χειροτερες στην αγορα. Βαλε Kingston CL2.5 , θα σου πανε καμια 30ε πανω αλλα καμια σχεση με τις TwinMos.
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Εγω δεν θα εβαζα TwinMos μνημες καθοτι απο τις χειροτερες στην αγορα.Βαλε Kingston CL2.5 ' date=' θα σου πανε καμια 30ε πανω αλλα καμια σχεση με τις TwinMos.[/quote'] Οι TwinMOS Speed Premium ( ίδια τιμή με τις Kingston ) είναι το ίδιο αξιόπιστες, και πιο overclockable μιας και έχουν UTT-BH5 ICs... Που σημαίνει ( ανάλογα την τύχη σου ) 2-2-2-5 up to 230MHz ( συνήθως ) και τα καλά κομμάτια ξεπερνάνε τα 240MHz 2-2-2-5 Αρκεί να έχεις να τους δώσεις 3.0V - 3.2V
nikoskon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Εγω δεν θα εβαζα TwinMos μνημες καθοτι απο τις χειροτερες στην αγορα.Βαλε Kingston CL2.5 ' date=' θα σου πανε καμια 30ε πανω αλλα καμια σχεση με τις TwinMos.[/quote'] Που το στηρίζεις;
HellasVagabond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Οι Twinmos το ιδιο καλες ποιοτικα με τις Kingston ??? Προχθες ειμουν σε μαγαζι και 4 στα 4 κομματια Twinmos που εβαλαν σε PC δεν δουλευαν ( Και μαλιστα σε 2 μητρικες )! Τεσπα, αν το θελει για OC ( πραγμα που δεν το νομιζω ) ας ρισκαρει να παρει τις Twinmos Speed που λες αν και δεν ξερω αν θα τις βρει εξισου ευκολα οπως τις Kingston...
nikoskon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Προχθες ειμουν σε μαγαζι και 4 στα 4 κομματια Twinmos που εβαλαν σε PC δεν δουλευαν ( Και μαλιστα σε 2 μητρικες )! Αυτή είναι η τεκμηρίωση για το ότι... Εγω δεν θα εβαζα TwinMos μνημες καθοτι απο τις χειροτερες στην αγορα. ;
HellasVagabond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Η τεκμηριωση ερχεται απο ολες τις εταιρειες στον χωρο που βαζουν την TwinMos και την Nya τελευταιες ακομα μετα και απο την Buffalo. Οποιος δεν πιστευει μπορει να ρωτησει τοσο στο πλαισιο, την γραμμη και σε ολα τα μαγαζια που εχουν καποιο παρελθον στο δυναμικο τους. Ξερω γιατι εχω δουλεψει σε αρκετα.
trelele Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 pisteuw eisai entaxei kali epilogi apla mporeis anti gia AMD ATHLON 64 3500+ na pareis 3700+ 1 diskos einai arketos sto mellon vlepeis an tha valeis kai allon
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Η τεκμηριωση ερχεται απο ολες τις εταιρειες στον χωρο που βαζουν την TwinMos και την Nya τελευταιες ακομα μετα και απο την Buffalo.Οποιος δεν πιστευει μπορει να ρωτησει τοσο στο πλαισιο' date=' την γραμμη και σε ολα τα μαγαζια που εχουν καποιο παρελθον στο δυναμικο τους. Ξερω γιατι εχω δουλεψει σε αρκετα.[/quote'] Αυτό ήταν το κορυφαίο επιχείρημα. Μετά από αυτό δεν χωράνε λέξεις... Σοβαρέψου ρεεεεε, όσο είναι καιρός.
HellasVagabond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μιλαει καποιος που προτεινει τις Twinmos Speed Premium που δεν υπαρχουν πουθενα στην Ελληνικη αγορα παρα κατοπιν παραγγελιας 1 εβδομαδας ?? Τωρα αν το οτι οσοι τεχνικοι ξερω λενε πως εχουν συναντησει τα περισσοτερα ελλατωματικα κομματια μνημων στις Twinmos και μετα στις Nya τι αλλο να πω ?? Το καλο ειναι πως πας κοντρα σε ολους οσους χτιζουν μηχανηματα και οχι μονο σε μενα.....Οπως ειπα αν εχεις αποριες ρωτα σε μαγαζια εκτος απο αυτο που δουλευεις εσυ....
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μιλαει καποιος που προτεινει τις Twinmos Speed Premium που δεν υπαρχουν πουθενα στην Ελληνικη αγορα παρα κατοπιν παραγγελιας 1 εβδομαδας ??Τωρα αν το οτι οσοι τεχνικοι ξερω λενε πως εχουν συναντησει τα περισσοτερα ελλατωματικα κομματια μνημων στις Twinmos και μετα στις Nya τι αλλο να πω ?? Το καλο ειναι πως πας κοντρα σε ολους οσους χτιζουν μηχανηματα και οχι μονο σε μενα.....Οπως ειπα αν εχεις αποριες ρωτα σε μαγαζια εκτος απο αυτο που δουλευεις εσυ.... 1) Multirama.gr e-shop.gr Mgmanager.gr RamShop.gr Και στην Στουρνάρη θα τις βρείς σε άλλα 100 καταστήματα. Από τιμή ? Ίδια επίπεδα με τις Kingston 2) Αυτό με τους τεχνικούς ( πολύπειρους ανθρώπους επί το πλείστον εδώ στην Ελλάδα )...ας γελάσουμε. Υ.Γ. Το που έχω επαφές, με πόσα καταστήματα, τι κάνω εγω, κλπ κλπ δεν μπορείς να το ξέρεις, οπότε αυτό με το "χτίζουν PC" είναι εντελώς άκυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.