tonypc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορώ να μεταφέρω μνήμη από έναν Pentium 3 σε Pentium 4. Τι πρέπει να κοιτάξω ρε παίδες ;
tonypc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορώ να μεταφέρω μνήμη από έναν Pentium 3 σε Pentium 4. Τι πρέπει να κοιτάξω ρε παίδες ; Υπάρχει περίπτωση να κάνω ζημιά είτε στην μητρική είτε στις μνήμες ;
gregdais Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 file an imnimi tou p4 mainboard pou exeis einai sd ram tote kanei i palia. gia na to katalaveis des an to dimm slot tou p4 mainboard exei mia i 2 plastikes perikopes (tote eisai ok kai mporeis na valeis tin sd tou paliou sou) an pali exei mono mia perikopi mono sto kentro tote tha xriasteis neoteris genias mnimes tipou ddr oi opoies einai arketa pio grigores apo tis aples sd doulevontas toulaxistwn me diplasio bandwidth...\ sd ram : ddr-sd ram :
panagiotis1976 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 anefe re mas ama thes ta motherboard na soy poyme poio sygkekrimena! h ama thes psaxse sto net gia na deis plhrofories gia ta motherboards ( ta piii forane sdram, alla yparxoyn ki p4 me sdram epishs)ama isxyei ayto ki sta dyo poy exeis eisai ok!
sa1901 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Οι Pentium III έχουν SDRAM. Οι Pentium IV έχουν DDR. Οπότε καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι αυτό που ζητάς, απλά δεν γίνεται. Χρειάζεσαι καινούριες μνήμες.
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Οι Pentium III έχουν SDRAM. Οι Pentium IV έχουν DDR. Οπότε καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι αυτό που ζητάς' date=' απλά δεν γίνεται.Χρειάζεσαι καινούριες μνήμες.[/quote'] Εκτός και αν έχει κάποιο από τα πρώτα Pentium 4 boards ( Williamette εποχή ) της Asus που είχε και SDRAM Compatibilty ( βεβαίως από επιδόσεις με SDRAM ήταν για τα μπάζα...το ίδιο και με DDR...μόνο με Rambus κάνανε δουλειά τότες )
sa1901 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Εκτός και αν έχει κάποιο από τα πρώτα Pentium 4 boards ( Williamette εποχή ) της Asus που είχε και SDRAM Compatibilty ( βεβαίως από επιδόσεις με SDRAM ήταν για τα μπάζα...το ίδιο και με DDR...μόνο με Rambus κάνανε δουλειά τότες ) Δεν διαφωνώ. Το γνωρίζω αυτό που λες. Απλά φαντάστηκα ότι σκέφτεται να πάρει κάποιον πιο συγχρονο Pentium. Απ' όσο ξέρω, δεν νομίζω ότι αξίζει καν η μετάβαση από P3 σε P4 αν μιλάμε για Tualatin -> Willamette. Αν το σκεφτείς και αλλιώς .. τι μνήμη έχει και σκέφτεται να την χρησιμοποιήσει και σε νεότερο μηχάνημα; 256 τουλάχιστον (σε ένα dimm), σκέφτομαι εγώ ...
tonypc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Apla exo enan P3 me 384 MB Ram kai enan P4 me 256 RAM. H mitriki mou ston P4 einai Intel D850. Yparxei periptosi eno den tairiazei i mnini pou exo ston P3 na koumponi sto P4 ? Thanks
dpolal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Aπό ότι βλέπω το Ιντελ μπόρντ σου έχει RDRAM (rambus) μνήμες. Ο Ρ3 έχει SDRam. Ξέχνα το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.