nmtray2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Υπαρχει προγραμμα για στουντιο? Εκανα ενα προχειρο ελεγχο αλλα πελαγωσα. Αν καποιος εχει χρησιμοποιησει τετοιο, οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν ευπροσδεκτη... Thanx
nmtray2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Οπως ειναι τα Qubase η το AudioLogic...
coolman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Lol... Ok, eriksa mia matia se ayto to thread kai afu den iksera na apantiso eipa na tin kano me elafra! Patisa To kumpi StumbleUpon sto firefox kai me pteakse se ayto: http://audacity.sourceforge.net/about/?lang=en Den ksero an einai ayto pu psaxneis kai den exo idea an kan sygatalegetai stin katigoria pu anaferese. Apla mu ekane klik oti mporei na su kanei kai oti to ebgale sto dromo mu to kismet
biocrasher Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 To audacity μπορει να συγκριθει με το soundforge. Ειναι καλο για ηχογραφησεις και μια πρωτη επεξεργασια. Τωρα απο daw(digital audio workstation) το μονο που ξερω ειναι το Ardour. Το ειχα βαλει μια φορα, για να το δω, αλλα μου φανηκε καπως πολυ δυσκολο για απλα home-made πραγματα. Μετα υπαρχει και το lmms(στην κατηγορια του fruity loops) αλλα θελει πολυ δουλεια ακομη. Και τελος υπαρχει το hydrogen το οποιο ειναι μονο drum machine αλλα ειναι ολοκληρωμενο και σταθερο προγραμμα.
nmtray2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 To audacity ειναι απλοικο παντως... Ψαχνω για κατι ολοκληρωμενο (ως ψωνιο με τον ηχο). Το audio logic ξεκινησε για mac μετα πηγε στα pc. Εχοντας pc δεν με παιρνει να παρω mac μονο και μονο γι'αυτο. Στα pc τωρα τα προβληματα με το logic ειναι απο πολλα εως αλυτα (συνηθως δουλευοντας real time τρεμεις μη σου παθει τιποτα - οι προσευχες δεν πιανουν). Και μια κι εβαλα τωρα τελευταια linux, λεω να δω τι γινεται κι εκει. Για το Αrdour αξιζει μια δοκιμη αλλα δεν μου φαινεται πληρες...Θα επανερθω
mandate Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Οπως ειναι τα Qubase η το AudioLogic... τί δε γουστάρεις Cubase ? τσέκαρε και το nuendo :παραμφερές του cubase αλλά έχει καλύτερο μείχτη.
Bougas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 reason3 kai steinberg nuendo gia windows,kai pc tools gia mac.pc tools den pezete.oi perisoteres eteries xrisimopoioun to steinberg kai reason gia samples,kai to pc tools gia ola ta ypoloipa!
nmtray2 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Linux οκ? Cubase και Audio logic ειναι εκπληκτικα προγραμματα αλλα αν δεν εχεις τιποτα αλλο στο pc. Αλλιως, οπως ειπα τα προβληματα αρκετα. Εχω ηδη 2 partitions για win και linux και δεν πολυθελω να φτιαξω 1 τριτη για να βαλω μονο το προγραμμα.
macpt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 logic expres 7 i logic pro 7 ta kalitera pou exo doulepsi kai me diafora mono pou trexoune se macos x
MasterX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Το Reason είναι πολύ καλό στην κατηγορία του, αλλά καπου χάνει λίγο στην ποιότητα του ήχου.. Το Cubase επίσης είναι το standard στα sequencers, αν και όχι το καλύτερο. Διαβάζω πολύ καλά λόγια για το Ableton Live το οποίο πρέπει να είναι sequencer αν δεν κάνω λάθος.. Στο βρετανικό περιοδικό Future Music το κατατάσουν ως το κορυφαίο...
Bougas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 to pc tools den to exei doulepsei kaneis?mono egw kai o gounaris?
subdee Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 ρε ξεφύγατε ή μου φαίνεται; για Linux ζητάει προγράμματα μουσικής επεξεργασίας, όχι για Windows. δοκίμασε το Rosegarden... http://www.rosegardenmusic.com/
nmtray2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Thanx...Καλο φαινεται αν και οχι πληρες. Κατα τα αλλα, τι να πω? Καινουριος ειμαι και ηδη αρχισα να αναρωτιεμαι γιατι το 95% εχει windows. Αλλα κι εγω επρεπε να αρχισω τα ψυχοφαρμακα για να ξεκολλησω απ'αυτα. Ειδικα με τετοια προγραμματα τα win σε κανουν ή να προσευχεσαι ή χαπακωμενο. (επαθα πολλα αλλα εμαθα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.