Members gsarig Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Members Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σας Σκέφτομαι να αγοράσω το NEC 4551 για να το χρησιμοποιήσω αρχικά στον Pentium II (350MH 640MB RAM) που έχω. Πιστεύετε πως αξίζει τον κόπο ή λόγω αδύναμου επεξεργαστή δεν θα μπορώ να αντιγράφω ταινίες DVD σε αξιοπρεπείς χρόνους (οπότε να το αφήσω για αργότερα, που θα αγοράσω καινούριο σύστημα); ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις
sa1901 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 640MB RAM ή 64? Αν έχεις 256ΜΒ RAM και κανέναν 40GB δίσκο τουλάχιστον, θα κάνεις ικανοποιητικά την δουλειά σου.
panagiotis1976 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 ama exeis kalh mnhmh eisai ok!ki me poio mikro sklhro pali eisai ok, p.x me 20 giga(analogws ki ti pragmata exeis mesa, na xsereis parolaayta o,ti ama gemizoyn oi sklhroi sernontai!
giankyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 ama 8eleis na xrhsimopoieis programmata gia metatroph DVD9 se DVD5 opws dvdshrink kai tetoia pisteuw pws 8a h epeksergasia ana diskaki 8a aggizei xalara ena 10wro.. an 8eleis na kaneis aplh antigrafh xwris epanasympiesh ktl tote 8a ta bgalei pera to systhma sou.
nikoskourtis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μια χαρα θα δουλευει. Δεν ξερω βεβαια αν υποστηριζει ATA33 η μητρικη σου. Αν δεν υποστηριζει τοτε θα αναγκαστεις σε χαμηλοτερη ταχυτητα εγγραφης. Αλλα μη νομιζεις οτι γραφουμε σε 16x. Εγω γραφω σε 4x γιατι οσο πιο σιγα τοσο καλυτερη ειναι η εγγραφη. Σε 4x θελει 15 λεπτα περιππου για να γεμισει το δισκακι.
Members gsarig Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Members Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Ο δίσκος μου ειναι 20άρης, συν 6,4 GB από τη μάνα του. Αυτό που θέλω βασικά είναι να αντιγράφω καμια ταινία DVD σε DVD και σκόπευα να το κάνω με το DVDShrink. Λέτε όντως να χρειάζεται 10ωρα; Αν ναι, υπάρχει άλλος, πιο γρήγορος τρόπος; Σημείωση: η μνήμη μου είναι 640 ΜΒ (και είναι ο λόγος για τον οποίο το σύστημα μπορεί και τρέχει ΧΡ με σχετική άνεση)
sa1901 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μια χαρά είσαι τότε. Αν η ταινία χωράει σε ένα SL δισκάκι, δεν θα αργεί καθόλου. Αν χρειαστεί να την συμπιέσει, θα κάνει κάποιο χρόνο. Δεν νομίζω βέβαια να είναι και 10 ώρες. Η άλλη λύση είναι να την σπας σε 2 δισκάκια με το DVD Fab Decrypter Platinum.
Freddie Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Oti h cpu paizei megalo rolo gia na kaneis mia tainia copy ston skliro auto ennoeitai. To burn omws tha phgainei mia xara.
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 gsarig, κι εγώ δε βλέπω το λόγο γιατί να μην τα καταφέρεις. Βέβαια ο δίσκος σου είναι λίγο παλιός και δε θα σου επιτρέψει να γράψεις σε ταχύτητες πάνω από 8Χ με ασφάλεια. Όσο για το DVDShrink, νομίζω πως το 10ωρο που αναφέρθηκε παραπάνω είναι λίγο υπερβολικό. Ακόμη και με το Adaptive Error Compensation ενεργοποιημένο...
Members gsarig Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Members Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά το αποφάσισα και θα πάρω το NEC 4551 από το e-shop (μαζί με μια 50άδα Tayo Yuden)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.