Προς το περιεχόμενο

windows xp riziki alagi??

Eagle_IIz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo ta xp2 kai thelo na ala3o rizika i oso ginete ta xp me diafora mods an yparxi i me kapia ala programata ose na min fenete san xp!!!!!!

kata periodous exoun bgi diafora tetia programata opoy alazoun telios ta windows kai me poli kales sumbatotites.esis pio protinete apo ta kalitera sto idos tous??

Δημοσ.

Και δε βάζεις Linux να κάνεις την (πραγματικά) μεγάλη αλλαγή... ;)

Πάντως εγώ έχω πολύ άσχημες εμπειρίες με όλα αυτά τα προγράμματα καθώς βάραιναν υπερβολικά το σύστημα.

Δημοσ.

oso gia to an tha barinoun to sustima eutixos molis anabathmisa to mixanima moy se amd4200 1gb ram kai sata sklirous opote pistebo an tha barini to sustima na min einai kai poli esthito me to sustima pou diatheto tora.etsi den einai??

• Members
Δημοσ.

Εγώ πάντως που δοκίμασα το Talisman στον Pentium II μου (350 ΜΗ 640 ΜΒ RAM) δεν είδα μεγάλη καθυστέρηση. Δεν το έβαλα, βέβαια, σε shell mode (ξεκινούσε ως κανονική εφαρμογή κατά την εκκίνηση των windows), αλλά γενικά δεν είδα μεγάλη επιβάρυνση.

• Members
Δημοσ.

Σε κάποιο τεύχος του PC Magazine είχε αφιέρωμα σε ένα πρόγραμμα ονόματι ChaNinja, το οποίο, σύμφωνα με το άρθρο, άλλαζε με εντυπωσιακό τρόπο τα ΧΡ. Το κακό ήταν ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσεις κι άλλα προγράμματα (μεταξύ των οποίων και το windowblinds αν θυμάμαι καλά) - και γενικά ήθελε αρκετή δουλειά καθώς έπρεπε να "πειράξεις" αρκετές ρυθμίσεις.

Δεν το έχω δοκιμάσει όμως και δεν μπορώ να σου πω αν αξίζει ή όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...