Blackie Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δε μπορώ να το καταλάβω, γιατί ενώ το Kaspersky ποιάνει παντού πάνω από 99.5% εμένα δε μου βρήκε το trojan ούτε τα rootkits; Το έψαξα και στην ιστοσελίδα τους αλλά δε βρήκε καν απαντήσεις...
mjmj Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Τι εγινε ρε παιδια, το kaspersky 2006 ακομη σε Beta ειναι? Ποτε θα το βγαλου το kaspersky 2006 final? Το 2007?
blueviper Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δε μπορώ να το καταλάβω, γιατί ενώ το Kaspersky ποιάνει παντού πάνω από 99.5% εμένα δε μου βρήκε το trojan ούτε τα rootkits; Το έψαξα και στην ιστοσελίδα τους αλλά δε βρήκε καν απαντήσεις... Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ακριβώς απορείς φίλε Blackie. Νομίζεις πως υπάρχει κανένα antivirus που να παράσχει 100% προστασία? Μα αυτό εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο, από τη στιγμή που τα virus προηγούνται του εντοπισμού τους. Πως λοιπόν να μην ξεφύγει και κάτι? Τα δε συγκριτικά test δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απεικόνιση της στιγμής...ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις απόλυτα, αν σε ένα μήνα από τώρα θα συνεχίσει η εκάστοτε εταιρία να δίνει την ίδια έμφαση στην ταχύτατη εύρεση των ιών.
stelini Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Hi paidia!! Tha hthela na rwtisw exw valei to kaspersky to 2006 beta alla kapoio provlima exw me to kleidi exeis to exete dokimasei?mexri poso kairo sas dinei to kleidi? Thanks!!!!!!!!!!!!
HellasVagabond Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Οντως εγω το εχω 5 μερες σε Full και ειναι πολυ καλο.. Ωστοσο μεχρι και το MIRC το βρισκει σαν επικυνδινο αρχειο χεχεχεχε...
realestate Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 το norton δεν είναι antivirus αλλα virus και pc destroyer. καλά antivirus επίσης avast v4.6 pro και nod32 v2.51.20.
mjmj Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 den einai se beta. Εγω γιατι δεν το βρισκω πουθενα ως final στο kaspersky.com?
Bougas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Εγω γιατι δεν το βρισκω πουθενα ως final στο kaspersky.com? sinithos tha ta vreis prota se tor. kai meta sta site!
blueviper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Με τον καιρό αντιλαμβάνεσαι πως μια beta έκδοση δεν είναι κατά ανάγκη υποδεέστερη κάποιας final. Έχω δει "τελικές" εκδόσεις να παραπαίουν και προγράμματα που βρίσκονται σε beta επί χρόνια (χωρίς καν πρώτη έκδοση) να αποτελούν υποδείγματα σταθερότητας κι αξιοπιστίας.
Bougas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Με τον καιρό αντιλαμβάνεσαι πως μια beta έκδοση δεν είναι κατά ανάγκη υποδεέστερη κάποιας final. Έχω δει "τελικές" εκδόσεις να παραπαίουν και προγράμματα που βρίσκονται σε beta επί χρόνια (χωρίς καν πρώτη έκδοση) να αποτελούν υποδείγματα σταθερότητας κι αξιοπιστίας. simfono apolita mazi sou.px nero.oles oi final ekdoseis einai tragikes. den mporo omos na katalavw,pos mia beta ekdosi,mporei na einai kalyteri apo mia final.
Inkjjl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Na ksekatharisoume kati...O xristis kanei ta panta!Ki oxi to ekastote programma...Prosopika YPOKLINOMAI sto Symantec Antivirus Corporate (ki oxi Norton Corporate opos eipe kapoios!ELEOS) kai to theoro PANALAFRI,AKSIOPISTI kai EPONYMI lysi...Alla!Ena megalo alla!An den ksereis pos na stiseis to PC sou,poia sites na apofevgeis kai ti sinitheies na kopseis,tote oute o Papas de se sozei!!!Siggnomi alla an sinexizete na egathistate to zone alarm as poume eiste APLA anenimerotoi...Giati kyrioi to en logo programma anoige socket me to server tis zone labs kai "servire" prosopika dedomena xriston kai i Zone labs etrexe na ta mpalosei...Afta isxioun kai gia ta antivirus...Theleis na kaneis ena xristi o,ti thes???Kanton na se empisteftei!!!Grapse ena firewall i ena antivirus kai plasare to os to APOLYTO ergaleio...etsi einai!Opos proeipa to Symantec Antivirus Corporate einai sigoura elafrytero apo ta ypoloipa,exei kai heuristics kai apo ola kai pliri elegxo pano stin fortosi ton antivirus services sti mnimi...Apla note oti den kaneis kan restart otan to vazeis...APLA MAGEIA...Tixainei na to ypovalo se ateleiota test sto dyskolo perivallon tou panepistimiou Athinon kai antidra poly kala...Ta windows server 2003 akoma stekontai....Krinete monoi apo ekei kai pera...Den amfisvito to NOD alla opos tha elege enas filos apo ameriki,"Who the f**k are you???"...I paradosi einai paradosi kai opoios den paei ton kyrio Peter Norton as allaksei sinitheies...Get Linux stin teliki...That's all folks...
mastino Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 i epilogi antivirus einai upokeimeniki analoga me tis apaitiseis tou ka8e user kai tis dunatotites tou mixanimatos tou. apoluto antivirus den uparxei. kalutero ,me antikeimenika kritiria , uparxei kai legetai kaspersky! exei kapoia elatwmata . px to scan tou 8a mporouse na exei pio leitourgikes epiloges. alla apo 8ema asfaleias einai korufi. nomizw oti i epilogi tou na vriskei riskware (akoma kai to mirc etsi to xaraktirizei) mono kalo kanei . to xrisimopoiw panw apo 1 xrono kai to mono provlima pou mou exei vgalei itan mia molunsi apo trogian sto system volume information pou den mporouse na ka8arisei.to eixa apenergopoiimeno kai serfarisa kai kapou to kollisa. telika to dior8wse to spyware doctor exw xrisimopoiisei sto parel8on norton 2005,macafee,avg,antivir,f-secure kai nomizw oti to norton itan to xeirotero. oxi apo apopsi anixneusis alla apo apopsi leitourgikotitas,sumvatotitas me alla programmata,epidosis kai ikanotita heal twn molunsewn!
blueviper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Για το Θεό ρε παιδιά...είναι ποτέ δυνατόν να μιλάμε για software και να υπεισέρχεται το στοιχείο της παράδοσης?! Έχουμε συναίσθηση σε τι χώρο κινούμαστε και ποιες είναι οι δυναμικές που το διέπουν?! Όλα αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού κάθε δεύτερη εβδομάδα κι εμείς στεκόμαστε σε παραδόσεις, λες κι έχουμε να κάνουμε με συνταγές μαγειρικής που μένουν αμετάβλητες στο χρόνο. Εταιρίες κολοσσοί του χθες, αποτελούν μνημειώδη τίποτα του σήμερα και vice versa (που λέει ο ίδιος φίλος από την Αμερική). Παρ' όλα αυτά, χωρίς να μαθαίνουμε από τα ιστορικά προηγούμενα και την ίδια τη φύση της τεχνολογίας, εμμένουμε στο πάλαι ποτέ κορυφαίο, λες και μας έχουν δώσει εγγυήσεις πως μια ζωή θα παραμένει τέτοιο. Κάποιος προφανώς ψεύδεται ή παραπληροφορεί ή δεν έχει σχέση με το αντικείμενο γενικότερα και δεν αποκλείεται να είμαι κι εγώ ο ίδιος. Δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω πως τόσοι χρήστες που έχουν δηλώσει ευθέως πως το Norton βαραίνει περισσότερο από άλλα antivirus το σύστημά τους ή δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό σε σχέση με άλλα που χρησιμοποίησαν, έπεσαν θύματα της ανικανότητάς τους να το στήσουν επαρκώς ή διέθεταν το Zone Alarm. Σκοπίμως παραποιούν τις εντυπώσεις τους, από εμπάθεια και προκατάληψη, λες και μιλάμε για ποδοσφαιρικές ομάδες. Βέβαια από τη στιγμή που υπάρχουν αυτοί που δηλώνουν ανερυθρίαστα την προσκόλλησή τους σε συγκεκριμένο software, προφανώς θα υπάρχουν και οι άλλοι που θα το αποστρέφονται. Συνειδητά αποπροσανατολιστικά κι όλα τα test του διαδικτύου που δεν το δείχνουν να υπερέχει του ανταγωνισμού. Ο ίδιος ποτέ δε δήλωσα άλλωστε πως είναι του πεταμού, αλλά αντίθετα έχω γράψει πως υπάρχουν 5-6 antivirus που από άποψη απόδοσης κι αποτελεσματικότητας είναι τόσο κοντά, ώστε τελικά το ποιο θα προτιμηθεί να είναι ζήτημα δευτερεύοντων, αλλά όχι κι ανούσιων, παραγόντων. Αυτή η σιγουριά μας έχει φάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.