Προς το περιεχόμενο

Norton 2006 η Kaspersky 2006???

pg19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kalitera na kanete thn erwthsh pio ine to elafritero paketo gia prostasia. pantws to norton ine korifi kai mazi me ena spyware apla ine egihsh.den ine tiheo oti ta pio polla antivirus kits proerhonte apo thn mama symantec.5 xronia kai den ehw kolisi tipota se diskola sites.

Δημοσ.

Οταν λες test???Κοιτα,το kaspersky αποδεδειγμενα βρισκει ιους οι οποιοι στην πραγματικοτητα δεν ειναι ιοι...π.χ.σε patchakia παιχνιδιων...Ελεος πλεον με το kaspersky...

Δημοσ.

ο nortonas γενικά καλός άλλα ιδιαίτερα βαρύς σε μερικούς υπολογιστές. Κατά τη γνώμη μου για την επιλογή antivirus πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψην και σε τι υπολογιστή θα το βάλουμε

Δημοσ.
Εγω...Γιατι ολοι ρε παιδια τα εχετε βαλει με το norton???Γιατι???Και εγω kaspersky ειχα για κανενα 6μηνο αλλα παρατηρησα οτι καθυστερει το surfing και οτι κατα την γνωμη μου πατα βρισκει ιους που στην πραγματικοτητα δεν ειναι ιοι...Εχω πραγματικα αλλαξει 8 antivirus(norton,mcafee,kaspersky,bitdefender,nod32,antivir,avast,avg)-τα γραφω με την σειρα απο το καλυτερο κατα την γνωμη μου προς το χειροτερο...-και πιστευω οτι μακραν μπροστα ειναι το norton οχι μονο στο detection αλλα και στο ποσο γρηγορα ανακαλυπτουν στην εταιρεια οτι εχει βγει ενας καινουργιος ιος...Παρατηρηστε στα επισημα site και συγκρινετε ποτε βρισκει το ιδιο ιο το norton και ποτε το kaspersky και ειδικα το nod32 για το οποιο ακουω καλα λογια...Επιτρεψτε μου να εχω την εντυπωση οτι το nod32 δεν κανει για τιποτα...

αυτο που λες οτι βρισκει ιους που δεν ειναι ιοι δεν ειναι υπερ σου γιατι προφανως δεν γνωριζεις τη συγκεκριμενη λειτουργια. Μαθε λοιπον απο καποιον που εχει ασχοληθει ιδιαιτερα ! Αυτο που αναφερεις ονομαζεται heuristics προσπαθειες και αποτελει τροπο ανιχνευσης ιοων ή αλλων κακοβουλων αρχειων που ακομα δεν εχουν ενδεχομενα αναγνωριστει ως ιοι αλλα η δομη τους θυμιζει ιοι.! Το προγραμμα δεν σου λεει οτι ειναι απαραιτητα ιος αλλα στο εντοπιζει και απο κει και επειτα να εσυ το θες το αρχειο ενημερωνεις το προγραμμα και ολα ενταξει. Η απενεργοποιεις τη συγκεριμνεη δυνατοτητα και εχεις την ιδια αποδοση με καποιο προγραμμα που δεν χρησιμοποιει αυτο το option. Προγραμματα που ξερω οτι το εχουν ειναι nod32 avg kaspersky.

Επιλεγει καποιος antivirus βασει των αναγκων του και τι σημαινει αυτο? Καλως ή κακως κανενα antivirus δεν θα κανει τη δουλεια του τελεια αφου καθημερινα βγαινουν καινουργιοι ιοι. Αν και με βαση αυτην την λογικη καλυτερα ασφαλισμενος ειναι οποιος εχει antivirus που κανει πολλες αναβαθμισεις μεσασ στην ημερα. Οπως και να χει αν θες να παιζεις wow τοτε το norton δεν συνισταται εκτος αν εχεις σκασει 1600 ευρω για power gamer pc( αλλη μουφα κι αυτη σε αλλο forum θα σχολιαστει). Τοτε θα επελεγες το nod32 ή το avg ή το avast ή το bit defender!

Αν θες ενα προγραμμα που το ονομα του σε καλυπτει για ψυχολογικους λογους αλλα και επειδη ειναι οντως ενα καλο antivirus ασχετα απο το ποσο βαρυ ειναι τοτε επελξε norton. Αλλα θα περιοριστεις σε ελαφριες εφαρμογες εκτος αν δεν σε νοιαζει ο χρονος!

Δημοσ.

sto idio pc apo paliotero test :

vazoume norton, vriskei 1-2 ious.

vazoume nod, vriskei 1-2 akoma.

vazoume kaspersky kai vriskei kamia 10aria (!)...

oso gia to avast mia apo ta idia. Den evriske tpt se allo pc, bainei kaspersky kai vriskei 15 ious... hmarton dhl..

Oso gia ta patchakia klp pou leei kapoios panw, de mou xei tyxei pote (alla borei ontws na htan ioi an den htan official patches gia games )

Δημοσ.

κοίτα , είχα το kaspersky έκανα κάτι scan σε σκληρό δίσκο και βρήκε καμια 20αριά threats. Έκανα action -> Clean ή αν δε γίνεται Delete. Μετά , κάνω format , βάζω NOD32 κάνω scan στα ίδια αρχεία και βρίσκει 2-3 threats (trojans αν θυμάμαι καλά) τα οποία το kaspersky δεν τα χε βρει... Τώρα πως εξηγείται αυτό ... ντε κσέρω. Πάντως , το Norton , που είχα παλιότερα΄ήταν πολύ βαρύ για το μηχάνημά μου κ έτσι το πέταξα ...

Τώρα ο καθένας με τις απαιτήσεις του. Εγώ είπα το δικό μου storyline με τα av..

Δημοσ.

exo dokimasi ta perisotera kai se diaforetika sistimata

h gnomi mou einai :

1. Norton ta kanei ola sxedon alla einai ipervolika vari kai iparxoun kai ioi pou kolane pano tou sigekrimena

2. Avg free oreo tzampe alla tou leipoun kapoioi automatismoi opos na epilegeis DELETE se merikous ious pou den ginonte heal

3. Avast kalo alla to vrisko vari

4. Antivir para poli kalo Tzampe einai poli elafri den tou ksefeugi tipota sou epitrepei delete enimeronete sixna to mono provlima einai oti pane na to kanoun emporiko.

5.Nod 32 ....den to ksero akoma :)

Protimisi mou pros to paron einai to ANTIVIR

Δημοσ.

Παιδιά, το kaspersky 2006 beta, δουλευει καλά ή θα μου σκίσει το σύστημα?

Για πειτε οσοι το εγκαταστησατε.

Δημοσ.
exo dokimasi ta perisotera kai se diaforetika sistimata

h gnomi mou einai :

1. Norton ta kanei ola sxedon alla einai ipervolika vari kai iparxoun kai ioi pou kolane pano tou sigekrimena

2. Avg free oreo tzampe alla tou leipoun kapoioi automatismoi opos na epilegeis DELETE se merikous ious pou den ginonte heal

3. Avast kalo alla to vrisko vari

4. Antivir para poli kalo Tzampe einai poli elafri den tou ksefeugi tipota sou epitrepei delete enimeronete sixna to mono provlima einai oti pane na to kanoun emporiko.

5.Nod 32 ....den to ksero akoma :)

Protimisi mou pros to paron einai to ANTIVIR

kai go to antivir είχα για 1 χρόνο ... όμως τους κόλλησα τους ιους μου , δεν ξέρω τι σκ***α ήταν... και αναγκάστηκα κ έκανα format , τώρα με τα Nod32 δεν πeρνάει τίποτα.... ΤΙΠΟΤΑ!!!

NOD32 & Outpost Firewall = HUGE PROTECTION!!

Δημοσ.

Προσωπικά και εγώ άλλαζα antiviruses όταν την πάθαινα με κάποιον ιό που δεν έβρισκε το παρόν antivirus. Έχω δοκιμάσει αρκετά, αλλά κατέληξα τελικώς στο Kaspersky, το οποίο έβρισκε περισσότερους ιούς από τα προηγούμενα και είχε καλύτερη δράση... Μέχρι πριν λίγο όλα αυτά, όπου το Kaspersky δε βρήκε ένα trojan με rootkits και ιστορίες που ξέσκισε το σύστημα, οπότε και αποφάσισα να το αλλάξω και να βάλω Nod32... Είδωμεν!

Δημοσ.

Μια γενική παρατήρηση...για να καταλήξεις στο αμιγώς καλύτερο antivirus σε επίπεδο εντοπισμού ιών, πρέπει να κάνεις πολλά και ενδελεχή test, χωρίς ταυτόχρονα να εξασφαλίζεις πως σε 6 μήνες κάποιο άλλο δε θα το έχει ξεπεράσει...δυναμικές καταστάσεις.

Άλλο ένα συγκριτικό που έγινε μέσα στο Φεβρουάριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...