Jimmy_BlinD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 ama einai prota na deis to problem kai meta na valeis antivirus.... tote asta... vasika ego proteino kaspersky , i norton exei poly "frou frou kai aromata..." , nomizo oti to kaspersky kanei kali doulia...
mjmj Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Παιδια, το kaspersky 2006 εχει βγει σε final εκδοση ή μονο σε beta?
dali13gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Τέσσερα χρόνια τώρα και αφού πέταξα το Norton, έχω δοκιμάσει κυριολεκτικά όλα τα Antivirus. Αρχικά θεωρούσα το Panda κορυφή...μέχρι που δοκίμασα το Kaspersky. Μετά θεωρούσα κορυφαίο το Kaspersky...μέχρι που δοκίμασα το NOD32. Μέχρι στιγμής κορυφή για μένα το NOD32 και εξακολουθεί να έπεται το Kaspersky. Από κει και κάτω, το χάος. Φιλικά
mjmj Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Αφου ειναι ακομη σε beta2 θα περιμενω την final.
spkr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 yparxei akoma kosmos pou xrhsimopoiei Norton????hahaha avast kai egw. elafry kai kalo.
pg19 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Εγω...Γιατι ολοι ρε παιδια τα εχετε βαλει με το norton???Γιατι???Και εγω kaspersky ειχα για κανενα 6μηνο αλλα παρατηρησα οτι καθυστερει το surfing και οτι κατα την γνωμη μου πατα βρισκει ιους που στην πραγματικοτητα δεν ειναι ιοι...Εχω πραγματικα αλλαξει 8 antivirus(norton,mcafee,kaspersky,bitdefender,nod32,antivir,avast,avg)-τα γραφω με την σειρα απο το καλυτερο κατα την γνωμη μου προς το χειροτερο...-και πιστευω οτι μακραν μπροστα ειναι το norton οχι μονο στο detection αλλα και στο ποσο γρηγορα ανακαλυπτουν στην εταιρεια οτι εχει βγει ενας καινουργιος ιος...Παρατηρηστε στα επισημα site και συγκρινετε ποτε βρισκει το ιδιο ιο το norton και ποτε το kaspersky και ειδικα το nod32 για το οποιο ακουω καλα λογια...Επιτρεψτε μου να εχω την εντυπωση οτι το nod32 δεν κανει για τιποτα...
blueviper Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 pg19...συγχώρεσέ με, αλλά με βάση τις κατατεθείσες απόψεις, τα site περί antivirus και τα συγκριτικά test μάλλον δεν έχεις γνώση της κατάστασης κι αμφιβάλλω, όχι αν έχεις αλλάξει 8 antivirus, αλλά αν έκανες σωστή τους χρήση. Και μόνο που αναφέρεις ως στοιχείο συγκριτικό το πότε "βρίσκει τον ίδιο ιό...μπλα μπλα μπλα" το NOD32 και πότε το Norton αποδεικνύεις πως έχεις πλήρη άγνοια για το πως λειτουργεί και τη σημασία των heuristics για να μην εγκλωβίζεται στην άμεση ύπαρξη definitions, άρα να προλαβαίνει και τα μη καταγεγραμμένα. Και το ερώτημά μου παραμένει...τι το άνοιξες το ρημάδι το thread αν το μόνο που επιθυμούσες είναι να μας ενημερώσεις για την ανωτερότητα του Νόρτονα? Ας τα έγραφες σε ένα οποιοδήποτε άλλο...
pg19 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Tην σημασια των heuristics την ξερω παρα πολυ καλα φιλε blueviper-να βρισκουν ιους στους οποιους δεν εχουν κανει update...-Και για το αν δεν πιστευεις οτι εχω αλλαξει 8 antivirus και για το αν ξερω να τα χρησιμοποιω,ασε εμενα να το ξερω καλυτερα... Το thread το ανοιξα γιατι δεν θεωρω οτι ειμαι παντογνωστης και συνεπως ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις μηπως εχω λαθος καπου...Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις???Και απλα εχε στο νου σου οτι πριν ελαχιστο καιρο ημουν τελειως εναντιος με το norton και με το zonealarm και θεωρουσα οτι ειναι απλα εμπορικα...Πριν λιγο καιρο ημουν fan του kav και του kerio... Α,και κατι αλλο...Το οτι τα site βγαζουν ενα συγκεκριμενο antivirus το καθενα ως καλυτερο,εμενα δεν με απασχολει,διοτι παιζουν πολλα money απο πισω!!!Ψαξτο λιγο και πες μου μετα...Σε πολλα site εχω διαβασει οτι το norton ειναι μεσα στα τρια καλυτερα...δεν σημαινει κατι ομως αυτο...Και ολος ο κοσμος κραζει το norton...Και ο λογος???--->Οχι για τo detection rate του αλλα για το ποσο βαρυ ειναι...
blueviper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Tην σημασια των heuristics την ξερω παρα πολυ καλα φιλε blueviper-να βρισκουν ιους στους οποιους δεν εχουν κανει update...-Και για το αν δεν πιστευεις οτι εχω αλλαξει 8 antivirus και για το αν ξερω να τα χρησιμοποιω,ασε εμενα να το ξερω καλυτερα... Αφού λοιπόν τη γνωρίζεις πολύ καλά, δεν κατανοώ γιατί συνεχίζεις να χρησιμοποιείς ως συγκριτικό επιχείρημα την ταχύτητα ανίχνευσης ενός ιού με βάση τα definitions (γιατί αυτά συνήθως αναφέρονται στις ιστοσελίδες των antivirus). Πέραν τούτου οι ονομασίες που αποδίδονται σε έναν ιό ποικίλλουν από πρόγραμμα σε πρόγραμμα, οπότε δεν αποκλείεται το x ιό ήδη να τον έχει αναγνωρίσει το ψ πρόγραμμα με άλλο όνομα. Τέλος μόνο και μόνο επειδή ένας ιός ανιχνεύθηκε ταχύτερα από το ίδιο ψ πρόγραμμα δε σημαίνει πως αυτό αποτελεί και κοινό τόπο...χρειάζεται ενδελεχής έρευνα, διάρκεια και στατιστική ανάλυση για να είσαι απόλυτος στην υπεροχή του ενός ή του άλλου στο συγκεκριμένο τομέα. Κι επειδή ένας μέσος χρήστης ούτε το χρόνο διαθέτει, ούτε τη διάθεση για να μπει σε αυτή τη διαδικασία, γι' αυτό και καταλήγουμε στην αναγκαία εμπιστοσύνη στα διάφορα antivirus test. Το thread το ανοιξα γιατι δεν θεωρω οτι ειμαι παντογνωστης και συνεπως ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις μηπως εχω λαθος καπου...Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις??? Προσωπικά δεν έχω καμία δυσκολία να το καταλάβω...ή μάλλον δε θα είχα καμία, αν προηγουμένως κι ενώ η συντριπτική πλειοψηφία είχε δείξει την έντονη αντίθεσή της στο Norton με συγκεκριμένα επιχειρήματα, δεν την έβγαζες με post τύπου "Norton Rulesz". Όπως ανέφερα, αν σκοπός σου ήταν απλώς να εκφράσεις τις προσωπικές σου θέσεις, μένοντας αδιάλλακτα σε αυτές, ανεξάρτητα τα όσα διάβασες, τότε χρησιμότερο θα ήταν να μην είχες ανοίξει thread, αλλά να τις κατέθετες σε ένα από τα πολλά σχετικά προ-υπάρχοντα. Όταν κάποιος βάζει τέτοιο τίτλο συνήθως το πράττει για να πάρει απόψεις και να επιλέξει... Και απλα εχε στο νου σου οτι πριν ελαχιστο καιρο ημουν τελειως εναντιος με το norton και με το zonealarm και θεωρουσα οτι ειναι απλα εμπορικα...Πριν λιγο καιρο ημουν fan του kav και του kerio... Και τι σε έκανε ακριβώς να αλλάξεις γνώμη? Η ταχύτατη αναγνώριση των ιών από το Norton? Α,και κατι αλλο...Το οτι τα site βγαζουν ενα συγκεκριμενο antivirus το καθενα ως καλυτερο,εμενα δεν με απασχολει,διοτι παιζουν πολλα money απο πισω!!!Ψαξτο λιγο και πες μου μετα... Δεν αμφιβάλλω επ' αυτού...γι' αυτό χρειάζεται να έχεις μεγάλο δείγμα σχετικών site για να διαμορφώνεις σφαιρικότερη άποψη. Επαναλαμβάνω όμως...τι test έχεις κάνει ο ίδιος? Γέμισες το σκληρό με μερικές χιλιάδες διαφορετικών ιών και malware και τσέκαρες τι ανιχνεύει και τι όχι το καθένα? Αν όχι, τότε δε διαφέρεις σε τίποτα από το μέσο όρο κι οι απόψεις σου δεν έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Σε πολλα site εχω διαβασει οτι το norton ειναι μεσα στα τρια καλυτερα...δεν σημαινει κατι ομως αυτο... Σε αυτήν την περίπτωση τότε, ποιος ο λόγος να το αναφέρεις? Και ολος ο κοσμος κραζει το norton...Και ο λογος???--->Οχι για τo detection rate του αλλα για το ποσο βαρυ ειναι... Την άποψή μου τη διατύπωση ήδη σε άλλο post...αρκετά από τα πλέον γνωστά antivirus δε διαφοροποιούνται τρομακτικά στην ικανότητα ανίχνευσης ιών. Αυτό σημαίνει πως είτε στο Norton πας, είτε στο NOD32 λίγο πολύ τη δουλειά σου θα την κάνεις, στο βαθμό που είσαι και προσεκτικός στο σερφάρισμά σου. Τα "δευτερεύοντα" λοιπόν χαρακτηριστικά παίζουν κι αυτά το ρόλο τους. Από τη στιγμή που έχω παραπλήσια απόδοση με ένα άλλο antivirus φυσικά και θα το επιλέξω αν είναι ελαφρύτερο και τρώει λιγότερους πόρους. Το NOD32 δεν αγκιστρώνεται στο σύστημά σου...δεν σου γεμίζει τη registry...δεν καθυστερεί το σύστημα, σε αντίθεση με το Norton, ειδικά αν αποπειραθείς να τρέξεις κι ένα παιχνίδι. Όλα αυτά έχουν και πρέπει να έχουν σημασία. Εκτός των άλλων το Norton πληρώνει το πόσο δημοφιλές είναι...πολλά worms το συγκαταλέγουν ανάμεσα στα αντιβιοτικά που απενεργοποιούν κατά την εγκατάστασή τους, σε αντίθεση με άλλα antivirus. Φυσικά διατηρείς το αναφαίρετο δικαίωμα να προτιμάς το Norton ούτως ή άλλως...το να προσπαθείς να πείσεις όμως για την υπεροχή του είναι μάλλον άδικος κόπος, από τη στιγμή που οι περισσότεροι ήδη το δοκίμασαν (στα πρώτα στάδια μάλιστα της ζωής μας ως χρήστες) και το απέρριψαν.
pg19 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Θα ηθελα παρα πολυ να σου απαντησω αλλα ειναι τοσο μεγαλο το post σου που βαριεμαι να καθομαι να γραφω...Οκ παντως,ο καθενας εχει την αποψη του σιγουρα...Και δεν παω να αλλαξω γνωμη σε κανεναν ουτε ειρωνευτηκα κανεναν...
blueviper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Τουτέστιν η βαρεμάρα σου υπερισχύει της πολύ μεγάλης θέλησης...όταν λοιπόν θα βρεις όρεξη, εδώ είμαστε.
xitos7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Blueviper σου βγαζω το καπελο...Εμπιστευομαι την αποψη σου γιατι βλεπω πως το εχεις μελετηση το θεμα και πεταω το ΝORTON και βαζω NOD32.
boredmind Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 ena einai to antivirus http://www.avast.com agnosto k ipervolika elafri
xitos7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Πιο ελαφρυ απο το Nod32?Γιατι επ'οτι λενε το Nod32 ειναι πολυ ελαφρυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.