kobi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Ti enoeite otan lete oti to Kaspersky einai bary? Egw exw to 5 edw k ena xrwno k einai panalafro. Se 2.4 P4 k 512 mnini. An to lete gia systimata 1000 k 256 ram, tote paw paso. Edw einai k ena endiaferon test gia ious. Gia deite apotelesmata k psakste k gia alla: http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=97&mnu=97 Yparxoun para polla sto internet.
blueviper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 To virus.gr έχει δεχθεί μεγάλη κριτική για τη μεθοδολογία που ακολουθεί, μέρος της οποίας την έχει αναγνωρίσει κι ο δημιουργός της σελίδας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματά του...
kobi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 File Blueviper, borei ontws k na min einai poly aksiopisto to virus.gr (den eimai eidikos tou xorou), alla exw dei k se alla sites oti boreis na fantasteis. P.x. to site pou anefere enas filos prin ebgaze sxedon ola 100%. Se alla lene gia McAfee, se alla gia pc-cillin k panta k ou to katheksis. Einai poly diskolo na ksereis pio einai antikoimeniko k pio oxi...... An esy ksereis dwse link na kseroume k meis.
blueviper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 File Blueviper' date=' borei ontws k na min einai poly aksiopisto to virus.gr (den eimai eidikos tou xorou), alla exw dei k se alla sites oti boreis na fantasteis. P.x. to site pou anefere enas filos prin ebgaze sxedon ola 100%. Se alla lene gia McAfee, se alla gia pc-cillin k panta k ou to katheksis.Einai poly diskolo na ksereis pio einai antikoimeniko k pio oxi...... An esy ksereis dwse link na kseroume k meis.[/quote'] Το γεγονός πως έβαζε σχεδόν σε όλα 100% δε σημαίνει πως είναι αναξιόπιστο...βασίζεται σε αυτή τη δυναμική λίστα διαφόρων ειδών ιών και malware. Από τη στιγμή που το antivirus είναι ικανό να ανιχνεύσει το 100%, αυτομάτως κερδίζει και το σηματάκι. Υπάρχει επίσης κι αυτό το συγκριτικό σε περίπτωση που δεν το έχεις τσεκάρει, που όπου να 'ναι θα βγάλει και τα αποτελέσματα του νέου τεστ. Το ποιο είναι πλέον αξιόπιστο δεν μπορώ να το καθορίσω ούτε ο ίδιος προσωπικά, από τη στιγμή που δεν γνωρίζω εκ των έσω τα πράγματα και τι συμφέροντα εξυπηρετούν (αν εξυπηρετούν). Η αναφορά στο virus.gr έγινε για δύο thread (αυτό κι αυτό) από το forum των Wilders. Επειδή μάλιστα είμαι προσεκτικός στη διατύπωσή μου, δεν εξέφρασα καμία βεβαιότητα για την έλλειψη αξιοπιστίας στα αποτελέσματα του virus.gr. Όταν όμως κι ο ίδιος ο δημιουργός του test ομολογεί πως η μεθοδολογία σε κάποια σημεία χωλαίνει, τότε κι εγώ ως αναγνώστης στέκομαι με κάποιο σκεπτικισμό.
pg19 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Εγω το nod32 δεν το εμπιστευομαι σε καμια περιπτωση!!!Norton 2006 rlz!!!
gagarin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Εγω το nod32 δεν το εμπιστευομαι σε καμια περιπτωση!!!Norton 2006 rlz!!! kala kaneis file mou!!!! an exeis k pentium 10 sta 7 THZ me 20GB RAM to norton 2006 einai mia xara gia antivirus oso gia asfaleia http://www.virusbtn.com/index edw tha deis ti einai to NOD32 k ti to NORTON epilogi diki sou BYE
kobi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 File blueviper, diabazontas ta thread sta forums blepw mia apo ta idia. O kathenas basei dikwn tou kritiriwn leei tin gnomi tou. Omws opws poloi tonizoun, aneksartita apo tin methodo testing, sta perissotera an oxi se ola (ektws apo ta amerikanika pou sigrinoun Norton-McAfee) oti to Kaspersky einai panta prwto. Pantos apo ola ta xronia pou exw ypologisti k meta apo poly internet (apo to 95 k meta) exw katalabei oti ena antivirus k ena firewall einai panta aparetita. Otan ta exeis k ta 2 den kollas sxedon tipota. Egw toulaxiston den exa pote problima....
blueviper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Εγω το nod32 δεν το εμπιστευομαι σε καμια περιπτωση!!!Norton 2006 rlz!!! Εχεχε...υπερρεαλισμός! Αφού το Νόρτονα ήθελες, τι το άνοιξες το thread?! Για να καταποντιστεί από τη συντριπτική πλειοψηφία και να γράψεις στο τέλος "Nrton 2006 rlz"?! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...! @kobi Δεν αμφιβάλλω πως το Kaspersky είναι ένα εξαιρετικό antivirus...δεν αποκλείεται να είναι και καλύτερο από το NOD32. Δεν έχω εμμονές με προγράμματα, ούτε πληρώνομαι για να στηρίζω το άλφα ή το βήτα. Η επισήμανσή μου αφορούσε τη χρήση του virus.gr ώστε να εκπορευθεί ένα τέτοιο συμπέρασμα, όταν δεδηλωμένα μοιάζει να έχει κενά στον τρόπο διεξαγωγής του test. Με βάση και τα links που παρέθεσα, αλλά και άλλα που έχω διαβάσει κατά καιρούς, τα κορυφαία antivirus του χώρου δεν έχουν τίποτα φοβερές διαφορές και το πιθανότερο είναι πως παράσχουν επαρκέστατη προφύλαξη, ειδικά αν υπάρχει συνετή χρήση από την πλευρά του χρήστη. Αν το ένα βρίσκει 94.7% και το άλλο 92.8% σε ένα δείγμα χιλιών ιών, δε θα στάξει κι η ουρά του γαϊδάρου αν προτιμηθεί και το δεύτερο.
TechnoState Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Kaspersky k edw...eti fwtos mprosta..alla vary vevaia..
pancups Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Το 95% των χρηστών χρησιμοποιούν Windows.Ειναι λογικό όλοι οι ιοι να υπάρχουν για αυτούς.Αρα ό,τι άλλο χρησιμοποιήσουμε είναι πιο ασφαλές.Το ανάλογο πιστεύω ταπεινά οτι συμβαίνει και με τα αντιβιοτικά.Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν Νορτον άρα και οι περισσότεροι ιοι που κυκλοφορούν προσπαθουν να μην ανιχνεύονται από τον Νορτονα.Είχα Νορτον και αφου τον απεγκατέστησα και έσβησα ό,τι υπήρχε στη registry έβαλα τον Ρώσσο ο οποίος με εντυπωσίασε για την ευχρηστία του και την ενημέρωση για ιούς.Τωρα τιποτε άλλο δεν έχω δοκιμάσει και πολυ πιθανον να βάλω και το Nod32 για να το δω αφου κινούμαι σ΄αυτη τη λογική... Δεν είπα πόσα πολλα βρέθηκαν απο τον Ρώσσο..
kobi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Edw den pame na apodeiksoume pio einai kalytero, alloste den eimaste eidikoi. Mia apli sizitisi kanoume. Egw eixa arxisei apo Norton palia, alla epeidei barene sinexeia to allaksa se Pc Cillin. Poly kalo programataki. Meta dokimasa to Panta k telikws to Kaspersky. To Nod32 den to exw dokimasei, alla epeidei akouw toso kala logia sigoura tha einai to epomeno.
pg19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Θεωρω οτι το kaspersky ειναι πολυ βαρυτερο του norton...Και επισης το kaspersky καθυστερει,οσο και αν σας φαινεται παραξενο,το internet..Αυτος ηταν και ο πρωτος λογος που το εβγαλα... Επισης οι ανθρωποι της Kaspersky θεωρω οτι ειναι λιγο "υπερβολικοι"...Το kaspersky ειναι το μονο antivirus το οποιο σου πεταει μηνυματα για ιους σε ολα σχεδον τα patchakia παιχνιδιων και προγραμματων τα οποια εχω κατεβασει...Δεν μπορω πραγματικα να το καταλαβω αυτο...Οι αλλες εταιρειες τοσο χαζες ειναι δηλαδη?Η μηπως δεν μπορουν να εντοπισουν αυτους τους ιους??? Και το τελευταιο,ειχα το norton 2004 για καιρο...Eβαλα kaspersky antivirus personal pro 5.0.388 για να το δοκιμασω...Μου βρηκε 2 ιους και καλα στο system volume information...Γιατι ομως εγω δε ειχα καποιο προβλημα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.