Προς το περιεχόμενο

Norton 2006 η Kaspersky 2006???

pg19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ego pantos paroti akouo polla asxima gia to norton den eixa pote provlima me ious klp parolo pou mpeno se ypsilou kindinou gonies tou internet(if u know what i mean) .apla den vlepo megali veltiosi apo ekdosi se ekdosi .

Δημοσ.

Πιστευω οτι καποια πραγματα για το norton ισως να τα εχετε παρεξηγησει...Ολοι κραζετε το norton αλλα πιστευω οτι ο λογος ειναι επειδη ειναι πολυ βαρυ προγραμμα...Αλλα εξισου βαρυ ειναι και το kaspersky...Σωστα?Απο οσο το εχω δοκιμασει το ιδιο βαρυ ειναι και μαλιστα το kaspersky σου καθυστερει και το internet...Σε detections πιστευω ειναι τα δυο καλυτερα...Και αν το kaspersky βρει κατι παραπανω εμενα ποτε δεν μου εκανε καμια ζημια αυτο το κατι παραπανω...Ειχα norton 2004 για ενα χρονο,μολις εβαλα kaspersky μου βρηκε 13 ιους αλλα εγω στο pc μου δεν ειχα τοσο καιρο κανενα προβλημα...Ισως να βρισκει καποιους ιους που να μην ειναι οντως ιοι!!!Γιατι λοιπον ολοι ταπεινωνετε το norton,δεν εχω καταλαβει...!!!

Δημοσ.
Για το AVG free ' date='τι λέτε ρε παιδιά ??? ,νομίζω ότι είναι αρκετά καλό, ξέμεινα κάποια στιγμή από τον Norton και το χρησιμοποίησα.

Από προσωρινό έγινε μόνιμο και είμαι πολύ ευχαριστημένος και εντελώς συμπωματικά τα δουλεύω και τα τρία στην δουλειά (Norton,Kaspersky,Avg) σε περιβάλλον δύσκολο, καθώς τα email με ιούς και το χαζό-σερφαρισμα πάει σύννεφο !

Συμπέρασμα……

Norton είναι για τα σκουπίδια……..μεγάλο βάρος για το τίποτα…..

Kaspersky ελαφρύ, γρήγορο, έξυπνο ,δεν σε απασχολεί καθόλου, λίγο το μενού του δεν μου αρέσει και ο τρόπος που κάνει scan.

AVG free, το μεγάλο ερωτηματικό, καθώς είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, μέχρι στιγμής, ειναι πανάλαφρο, δεν περνάει τίποτα (Check και με αλλά Antivirus), και τσάμπα…..[/quote']

simfwnw apolita to avg einai free kai poli kalo

Δημοσ.

Αν η επιλογή σου είναι μεταξύ Norton και Kaspersky προφανώς το δεύτερο...

Εγώ απο την άλλη έχω το Νοd 32 και το spyware doctor και δεν περνάει τίποτα....

Δημοσ.

O kaspersky einai h koryfh, gonatizei to systima omws.

O norton einai sketa foumara, kollas ious kai den to katalabaineis kan, kai einai kai barys...

Nod32 kai avg einai poly elafria alla megalo risko.

Kata th gnwmh mou o F-secure Internet security einai teleios , den brisketai pouthena spasmenos omws, mono original...aksizei pantws

Δημοσ.
Nod32 kai avg einai poly elafria alla megalo risko.

Πως ακριβώς προέκυψε το συμπέρασμα του ρίσκου αναφορικά με το NOD32? Η συνέπεια που έχει επιδείξει στην ανίχνευση των διαφόρων ιών και η γενικότερη διασύνδεσή του με το σύστημα, το καθιστούν μία από τις καλύτερες και πιο φερέγγυες επιλογές.

Δημοσ.

Norton is dead... Ασε που ειναι ολοκληρος δυνόσαυρος για το PC.... Πιο βαρύ πρόγραμμα είναι μονο το Nero... (καλά εκεί εχουν χάσει τη μπάλα)

Δημοσ.

Είναι δηλαδή συμπεράσματα βασισμένα στην προσωπική εμπειρία και μόνο ή και στα διάφορα test που παίζουν στο διαδίκτυο? Θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα...δεν αποκλείεται να έχεις δίκιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...