Lemuria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δεν ηξερα που να βαλω το topic και μιας και σχετιζεται με pc το βαλα εδω. Θα παει κανεις σας στην εκθεση στην Γερμανια φετος? Αν ειναι και μαζευτουν πολλοι γιατι δεν κανονιζουμε ολοι μαζι με κανα ταξιδιωτικο γραφειο?
billpeppas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 I'll be there Αλλά δεν κανονίζω εγω το ταξίδι μου
Lemuria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 I'll be there Αλλά δεν κανονίζω εγω το ταξίδι μου Αν δεν παω θα φερεις κανενα case κατοπιν παραγγελιας? Αν και μαλλον και γω εκει θα μαι!
billpeppas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Αν δεν παω θα φερεις κανενα case κατοπιν παραγγελιας? Αν και μαλλον και γω εκει θα μαι! Τι να φέρω ??? Case ? ROFL. Με review samples θα γυρίσω μόνο ( αλλά άλλου είδους πράγματα...όχι κοτζάμ case... )
nick_gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 γνωρίζει κανείς τιμές έστω στο περίπου για να μείνει κανείς πχ 6 μέρες;
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Τώρα δεν νομίζω καν να βρείς δωμάτιο σε ξενοδοχείο μέσα ή και κοντά στο Αννόβερο...
Lemuria Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 εγω αν παω θα μεινω σε φιλο, εχουν γενικα σχεδον ολα κλεισει. Αν εφαιρνες παντως case και μονο που θα το εβλεπες θα εφερνες και ενα για σενα. Ειναι ενα της aspire το x-qpack cube.
billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 εγω αν παω θα μεινω σε φιλο' date=' εχουν γενικα σχεδον ολα κλεισει. Αν εφαιρνες παντως case και μονο που θα το εβλεπες θα εφερνες και ενα για σενα. Ειναι ενα της aspire το x-qpack cube.[/quote'] Δεν μου αρέσει το εν λόγω case. Θα προτιμούσα το Quantum της XG ( http://www.xgbox.com ) [ ή το HT-01...ωραίο για HTPC ]
Lemuria Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Συγγνωμη κιολας αλλα το quantum σε σχεση με το x-qpack ειναι πολυ μεγαλυτερο και δεν συγκρινεται απο θεμα ειδους. Το x-qpack δεχεται micro atx μητρικες ειναι cube case λιγο μεγαλυτερο απο ενα barebone σε υψος και πλατος. Το quantum ειναι ενας midi tower! Προσωπικα εχω βαρεθει την δυσχρηστια των κοινων tower οσον αφορα τη μετακινηση. Θελω να μπορω να μετακινω το home pc με την ιδια ή παρομοια ευκολια που ετακινω εναν laptop και πιστευω οτι στο μελλον οι εταιρειες που θα στραφουν περισσοτερο στην δημιρουργια προιοντων ευκολων στη μεταφορα θα ναι και αυτες που θα ξεχωρισουν.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Τώρα δεν νομίζω καν να βρείς δωμάτιο σε ξενοδοχείο μέσα ή και κοντά στο Αννόβερο... Δωμάτιο στο hannover ξέχνα το, εκτός και έχεις να δώσεις 250-300 ευρώ τη βραδυά στα ακριβά ξενοδοχεία! Στην προηγούμενη αποφασίσαμε να πάμε από τη δουλειά 2 μέρες πριν και το συνολικό κόστος για 2 άτομα & 2 μέρες ήταν περίπου στα 2.600 Ευρώ! (φυσικά δεν πληρώναμε εμείς οπότε δεν με ένοιαζε και πολύ! ) Φέτος που πάω με παρέα εκτός δουλειάς (ελπίζω βέβαια να μου πληρώσουν τα εισητήρια) το οργάνωσα διαφορετικά! Φτάνω στις 11/3 στο Βερολίνο, μένω εκεί εως τις 15/3 και την Κυριακή 12/3 πάω Hannover με το τραίνο (ICE high speed) και έχω στη διάθεσή μου όλη τη μέρα για την cebit!
np91 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 To τρενο ποση ωρα κανει απο Βερολινο μιας και θα ειμαι εκεινες τις ημερες εκει μηπως καταφερω και πεταχτω στο Ανοβερο?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 To τρενο ποση ωρα κανει απο Βερολινο μιας και θα ειμαι εκεινες τις ημερες εκει μηπως καταφερω και πεταχτω στο Ανοβερο? 1 ώρα και 20 λεπτά περίπου με το high speed ICE! Είναι φανταστικό high tech τραίνο που πιάνει τα 250ΚΜ/ώρα! Ακόμη και στο κάθισμα που πας να κάτσεις, υπάρχει lcd οθονίτσα που κάνει scroll το όνομα που έδωσες κατά την κρατηση των εισητηρίων! Επίσης τα έκλεισα ένα μηνα πριν τα εισητήρια και από τα 110 euro περίπου που κάνει το εισητήριο με επιστροφή, μου κόστισε 50! Αν τα κλείσεις τώρα, η προσφορά είναι στα 80 ευρώ το άτομο με επιστροφή!
Hal9000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μην όμως προγραμματίζετε μια ημέρα για την έκθεση. Τρείς ημέρες προτείνω για να τα δείτε όλα με κανονικούς ρυθμούς
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μην όμως προγραμματίζετε μια ημέρα για την έκθεση. Τρείς ημέρες προτείνω για να τα δείτε όλα με κανονικούς ρυθμούς Αν κρίνω από το 2005, η μια ολόκληρη μέρα ήταν οκ για ένα "γρήγορο" review! Τώρα αν κάτσουμε να παίξουμε με ότι μας τραβήξει το ενδιαφέρον, δεν φτάνουν ούτε 7! Όπως καταλάβαμε, το Βερολίνο μου αρέσει περισσότερο από την Cebit...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.