Προς το περιεχόμενο

Xfx Vga Nvidia Gf6800gs Xxx Edition 256mb Pci-e

theod78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την έχω 3 μέρες. Θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή στις μεσαίες κάρτες, οικονομική, με αρκετά ποιοτική υλοποίηση από την XFX, αν και περιλαμβάνει φτωχό πακέτο. Σε σύγκριση με την 6600GT της Cigabyte που είχα μου έκανε εντύπωση το μέγεθος (σχεδόν διπλάσια). Από επιδόσεις δεν είχα πρόβλημα ιδιαίτερο παίζοντας FEAR με maximum ρυθμίσεις (έχω βέβαια AMD dual στα 3800 και 2 GB μνήμη) και σ' αυτό συμβάλλουν τα 256ΜΒ μνήμης, το 256bit bus και οι 12 pipelines (αντίστοιχα η 6600 128, 128 και 8 ) . Θόρυβος μηδενικός, θερμοκρασία 37 ανενεργή και 47 σε παιχνίδια. Παραπάνω δεν πήγε αν και νομίζω είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με τους 65 που είχα πριν. Με rivatuner που την πουσάρισα μέχρι 10% δεν υπήρχε πρόβλημα. Τώρα την έχω στα στάνταρ. Εν κατακλείδι θεωρώ ότι για 200 ευρώ είναι τίμια επιλογή κι έχει 3 χρόνια εγγύηση. Ελπίζω να σε κατατόπισα ελαφρώς.

Δημοσ.
Θόρυβος μηδενικός, θερμοκρασία 37 ανενεργή και 47 σε παιχνίδια.

Θόρυβος μηδενικός; Λάθος, πολύ θορυβώδεις σύστημα ψύξης.

Με τι θερμοκρασία δωματίου έχεις 47 βαθμούς σε full λειτουργία; Γιατί εγώ έχω 55 βαθμούς στα παιχνίδια (με θερμοκρασία δωματίου 20 βαθμούς) και γύρω στους 39 στα windows.

Δημοσ.

Πολύ αθόρυβο σύστημα ψύξης. Επιμένω. Έχω κουτί Thermaltake με 7 ανεμιστήρες επάνω, συν 2 του τροφοδοτικού, συν CPU και για ν' απαντήσω αντικειμενικά στο φίλο μας, απενεργοποίησα όλους τους ανεμιστήρες του κουτιού και με ανοιχτό το κουτί έπαιξα για κανά 2ωρο το FEAR (δεν ξέρω πόσο βαρύ παιχνίδι είναι). Σε θερμοκρασία δωματίου 19-21 βαθμούς η κάρτα έδειξε 47 βαθμούς και δεν ακουγόταν τίποτα παρά το ελαφρύ φύσημα που κάνουν οι ανεμιστήρες. Μάλιστα έλεγξα αν λειτουργεί ο ανεμιστήρας της κάρτας γιατί μου φάνηκε πολύ ήσυχος. Πληροφοριακά την πήρα από e-shop και φυσικά είναι China.

Δημοσ.

Εγώ καταθέτω την προσωπική μου εκτίμηση. Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά από κομμάτι σε κομμάτι, αλλά μου τη συνέστησαν ως αθόρυβη κάρτα, όπερ και εξακρίβωσα.

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως που την πήρα από ram-shop έκανε τόσο πολύ θόρυβο που αναγκάστικα να αλλάξω το σύστημα ψύξης με το nv silencer 5.

Teacher σε ποια συσκευασία ήταν εσένα; στην τετράγωνη(PV-T42G-UAD3) ή σε αυτή που είναι σε σχήμα Χ(PV-T42G-UAD7);

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...