Acrobat Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Kai stis 2 parapanw periptwseis twn etaireion iparxei i dinatotita sindesis me tameiaki alla den xreiazetai kai apolitws. Mporeis na pernas tis paragelies kai to athroisma na to pliktrologeis kai sthn mhxani...
kkal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 eimai diatesimos na ftiaksoume ena apo tin arxh.... ean teleis epikoinonise mazi moy [email protected] exo paropoia programmata gia periptera -super market - apothkes ktlpa..!
Acrobat Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 molis parw tis prosfores pou perimenw tha epikoinwnhsw... auto pou kaneis to prosarmozeis se opiodhpote mixanima? douleuoun me touch screens?
otynane Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 file kkal? ΤΣΕΚΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ QUICK ORDER http://www.soft32.com/download_228244.html
orotoi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 χααχα λές 4χρόνια να μην έχει βάλει κανα πρόγραμμα? Loool κορυφή φωτο γιώργο..
portable0108 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μιία καλή εφαρμογή με κόστος στα 600 ευρώ είναι εδώ http://www.pdatech.gr/delivery.html την βάλαμε σε 2 φίλους με πιτσαρία και γενικά δεν μας εχουν ενοχλήσει εδώ και ένα εξάμηνο, γενικά είναι ευχαριστημένοι
DjKlap175 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ενα σταθερώ και αξιόπιστο προγραμμα ειναι το Αμβροσια της Sunsoft. Το έχω δει σε πολλά μαγαζιά και έχω ακούσει πολυ καλά λόγια. Για περισσότερα μπείτε στο site τους Www.sunsoft.gr
spirosd2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ενα σταθερώ και αξιόπιστο προγραμμα ειναι το Αμβροσια της Sunsoft. Το έχω δει σε πολλά μαγαζιά και έχω ακούσει πολυ καλά λόγια. Για περισσότερα μπείτε στο site τους Www.sunsoft.gr Άργησες 7 χρόνια, τώρα μπορεί να έχει κλείσει και το μαγαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα