xaxa1982 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Ενώ έχω κατεβάσει όλα τα updates και τα έχω εγκαταστήσει,ένα πακέτο μου το βγάζει συνέχεια ότι δεν το έχω εγκαταστήσει και όταν πατάω να το κατεβάσει,πάντα δεν κατεβάζει τίποτα,αλλά το ξαναεγκαθιστά χωρίς πρόβλημα!Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι απλά το έχει εγκαταστήσει,αλλά έχει ξεχάσει να το σβήσει από τον προσωρινό φάκελο όπου μπαίνουν τα rpm πακέτα μέχρι να τελειώσει το κατέβασμα και να αρχίσει η εγκατάσταση.Ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτός ο φάκελος να τον ελέγξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Ο προσωρινος καταλογος ειναι ο /var/cache/urpmi/rpms Μετα απο καθε ολοκληρωμενο update ο φακελος αυτος πρεπει να ειναι αδειος. Εαν βρεις μεσα το πακετο που αναφερεσαι διεγραψε το και ξανακατεβασε το με την διαδικασια του update εκ νεου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Ώπα,δούλεψε,ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.