kosko42 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα εχω δυο dvd roms ενα dvd cd rw και ενα dvdrw+9 της nec ειναι σωστο ρυθμισμενα master slave και στα ξαφνικα μου εμφνιζουν το εξης προβλημα δεν μπορουν να γραψουν ουτε cd ουτε dvd αντιστοιχα και μου τα εμφανιζει απλα ως cd roms ενω στη διαχειρηση συσκευων φαινονται κανονικα ως dvd cd rw και dvd rw καμια προταση για το τι φταει α πριν τρεις μερες ειχα κανει εγκατασταση το Nero 7και μετα την απεγκατασταση του εμφανιστηκε το προβλημα
kosko42 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 xaxa kalo apla thelo na kano ena backup pou to xreiazomai kai den ginete allios giati opos to blepo paei gia format to pcaki mou
panagiotis1976 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 phgaine sto run, regedit kai kane delete sta arxeia toy nero. meta to restart egkatesthse ena pio palio nero.. good luck, ki makari na glytwseis to format
kosko42 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 kalimera file panagioti kai oi ypoloipoi piga sto log alert kai mou xei bgalei 200 warnings gia ta cd roms kai mou leei pos exoun bad blocks ti einai auto pali?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.