Προς το περιεχόμενο

Help problima me laptop

kyriakidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok mates edo einai to problima ekei pou epeza wow xoris kanena problima sto laptop (Aspire 1511lmi) ksafnika kolaei. Kano Restart to mixanima kai apo ekini tin stigmi emfanizontai stin othoni kathetes grames. kai ta grafika einai oligon ... Parola auta mpenei sta windows kai exo ikona mono 640x480 kai 4bit colors.

To problima einai to ekseis telika i karta grafikon ta eftise ?

An nai poso paei pedes i episkeuei tou laptop an den eiparxei egkihsi ?

Δημοσ.

Φιλε μου και γω αυτες τις μερες εχω το ιδιο ακριβως προβλημα με ενα Aspire 1513. Το προβλημα εμφανιστηκε και σε μενα μετα απο κολημα και restart μετα απο παιχνιδι.

Να πω την αληθεια νομιζω οτι η καρτα γραφικων μας τα εφτυσε οποτε σε αυτην την περιπτωση το κοστος ειναι γυρω στα 180 για την καρτα και 80 για την την τοποθετηση της απο τους αθλιους της MDI (ή της ALMAN το ιδιο ειναι). Τωρα βεβαια βλεπωντας αυτα που λεει ο vageco θα κανω μια ακομη προσπαθεια πριν παραγγειλω καινουργια.

Αν βρεις παντως καποια αλλη εξηγηση για το προβλημα πες την και εδω να δουμε τι θα κανουμε.

Αα να προσθεσω οτι το κολπο με την μπαταρια μαλλον δεν προκειται να κανει κατι. Το ελυσα δυο φορες μεχρι τωρα το laptop για να βγαλω την καρτα γραφικων και ενδιαμεσα ειχα βγαλει και την μπαταρια και φυσικα ηταν εκτος ρευματος, οποτε ...

Δημοσ.

nai file telika, to kolpo den piani kai ego to elisa to ekana ftera kai bides ebgala tin karata tin ebala ktp alla tzifos

80euro ergatika gia na perasoun tin karta kala pane sosta auti oi anthropoi ?

mipos ksereis an mporo na paragkilo mono tin karta

Δημοσ.

Βασικα και εγω μονο την καρτα σκοπευω να παραγγειλω. Το κακο ειναι οτι οπως λενε σε αυτην την περιπτωση το εξαρτημα που σου φερνουν δεν καλυπτεται απο καμοια εγγυηση. Δηλ. αν για παραδειγμα σου φερουν μια καινουργια καρτα καρτα η οποια ειναι απο κατασκευης της ελατωματικη, δεν καλυπτομαστε απο εγγυηση και δεν μπορουμε να την αλλαξουμε.

Δημοσ.

Πολλα προβληματα με αυτα τα acer , αλλα παιδια πως γινεται να χαθει ετσι αποτομα η καρτα γραφικων? δεν εχω ακουσει αλλα τετοια περιπτωση σε φορητο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...