kyriakidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Ok mates edo einai to problima ekei pou epeza wow xoris kanena problima sto laptop (Aspire 1511lmi) ksafnika kolaei. Kano Restart to mixanima kai apo ekini tin stigmi emfanizontai stin othoni kathetes grames. kai ta grafika einai oligon ... Parola auta mpenei sta windows kai exo ikona mono 640x480 kai 4bit colors. To problima einai to ekseis telika i karta grafikon ta eftise ? An nai poso paei pedes i episkeuei tou laptop an den eiparxei egkihsi ?
varthol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δοκίμασες απ/εγκατάσταση πάλι των Drivers της VGA,Μαλλον αυτο είναι!!! Το 'χω πάθει και εγω στο παρελθόν.
kyriakidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 mpa distixos den einai thema drivers afou dixneis grames kai stin fasi initializing booting.
kyriakidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 auto pantos pou paratirisa einai oti ta windows pleon den mporoun na kanoun detect tin karta grafikon
vageco Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 katiparomio ekane to palio mou presario....vgale thn bataria apo to laptop an vgenei,,,kai ksanavalth,,,kai epipleon vgalto apo thn priza gia ligo kai meta plug in pali...
aldo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Φιλε μου και γω αυτες τις μερες εχω το ιδιο ακριβως προβλημα με ενα Aspire 1513. Το προβλημα εμφανιστηκε και σε μενα μετα απο κολημα και restart μετα απο παιχνιδι. Να πω την αληθεια νομιζω οτι η καρτα γραφικων μας τα εφτυσε οποτε σε αυτην την περιπτωση το κοστος ειναι γυρω στα 180 για την καρτα και 80 για την την τοποθετηση της απο τους αθλιους της MDI (ή της ALMAN το ιδιο ειναι). Τωρα βεβαια βλεπωντας αυτα που λεει ο vageco θα κανω μια ακομη προσπαθεια πριν παραγγειλω καινουργια. Αν βρεις παντως καποια αλλη εξηγηση για το προβλημα πες την και εδω να δουμε τι θα κανουμε. Αα να προσθεσω οτι το κολπο με την μπαταρια μαλλον δεν προκειται να κανει κατι. Το ελυσα δυο φορες μεχρι τωρα το laptop για να βγαλω την καρτα γραφικων και ενδιαμεσα ειχα βγαλει και την μπαταρια και φυσικα ηταν εκτος ρευματος, οποτε ...
kyriakidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 nai file telika, to kolpo den piani kai ego to elisa to ekana ftera kai bides ebgala tin karata tin ebala ktp alla tzifos 80euro ergatika gia na perasoun tin karta kala pane sosta auti oi anthropoi ? mipos ksereis an mporo na paragkilo mono tin karta
aldo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Βασικα και εγω μονο την καρτα σκοπευω να παραγγειλω. Το κακο ειναι οτι οπως λενε σε αυτην την περιπτωση το εξαρτημα που σου φερνουν δεν καλυπτεται απο καμοια εγγυηση. Δηλ. αν για παραδειγμα σου φερουν μια καινουργια καρτα καρτα η οποια ειναι απο κατασκευης της ελατωματικη, δεν καλυπτομαστε απο εγγυηση και δεν μπορουμε να την αλλαξουμε.
vageco Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 lipame pou telika exetai provlima kai thelei allagh h karta....elpizw na vreite akrh sidoma kai oso ginetai sthn kaliterh timh ths agoras....
kyriakidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 File Aldo telika ti egine pirges rotises poso tha se paroun gia tin episkeui i poso kanei i karta sou. BTW pia karta einai ? Ego aurio tha pao na matho tin lipiteri elpizo na min patho kamia kardia
21century Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Πολλα προβληματα με αυτα τα acer , αλλα παιδια πως γινεται να χαθει ετσι αποτομα η καρτα γραφικων? δεν εχω ακουσει αλλα τετοια περιπτωση σε φορητο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.