elmakis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Την τελευταία εβδομάδα ο υπολογιστής μου παρασουσιάζει το εξής. Όποτε προσπαθώ να παίξω κάποιο αρχείο mp3 ή wmv είτε με winamp ή με media player η αναπαραγωγή κάνει διακοπές και ταυτόχρονα ανάβει το λαμπάκι του σκληρού. Μέχρι πρότινος όλα ήταν κανονικά. Το μόνο καινούργιο πρόγραμμα που εγκατέστησα είναι το thunderbird. Virus scan και spyware scan έχω κάνει. Τα sercvices που εκτελούνται είναι τα απαραίτητα... Έχετε κάτι να προτείνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
platongr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Κοίτα τα processes που τρέχουν. Κάτι πρέπει να σου τρώει πολυ cpu
elmakis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Τα έλεγξα τα processes αλλά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο που να τρώει πολλά resources...
elmakis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Και πως το λύνουμε το πρόβλημα αν είναι codec? (για driver γνωρίζω :-? ) Το θέμα είναι πως το κάνει και σε Music Playback και σε video playback...
Pitsi1990 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 katevase kai perna to K-lite codec pack.einai aksiopisto pack,kai mallon tha kanei douleia. http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.