fcmykonos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπερα, εχω ενα acer aspire 1800 και θελω να το συνδεσω με την τηλεοραση!Εχει μια εξοδο που μοιαζει με s-video ΑΛΛΑ δεν ειναι s-video!!Οποιος εχει aspire θα καταλαβαινει τι εννοω. Εαν μου ειχανε δωσει καλωδιο οταν το αγορασα δυστυχως το εχω χασει. Πηγα σε αρκετα μαγαζια με pc αλλα και ηλεκτονικα αλλα δεν βρηκα τιποτα!Ξερει κανεις πως αλλιως μπορω να το συνδεσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joulisg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Αν η κάρτα γραφικών έχει video-out (s-video) τότε από ένα μαγαζί με αναλώσιμα ηλεκτρονικών ζήτα καλώδιο s-video σε έξοδο scart. Μόλις το συνδέσεις κάνε επανεκκίνηση το laptop, πήγαινε στο κανάλι video της τηλεόρασης και είσαι ΟΚ. Αν η τηλεόραση είναι παλιά μπορεί να έχεις πρόβλημα (ασπρόμαυρη εικόνα συνήθως). μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στα display properties. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joulisg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Η έξοδος είναι s-video αλλά με πιο πολλά θηλυκά pins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Poly apla ennoei s-video oxi to kanoniko me 4 pin alla to allo me ta 7 pins.. Ta parapanw pins periexoyn kapoia extras.More info-Google it! Sinithws se foritoys dell klp ta exoyn.Kalwdia yparxoyn kai adaptores polloi,alla den vriskontai eykola sta magazia. Ena aplo search sto google ebay kai tha vreite polla online stores na agorasete... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joulisg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Το καλώδιο με τα 4 αρσενικά (απλό) είναι ΟΚ, δε χρειάζονται και τα 7 για τη συγκεκριμένη σύνδεση. Το καλώδιο μπορείς να το βρεις εύκολα ακόμα και σε μαγαζιά τύπου CARFURRE (κάπου 5€). Αυτό με τα 7 pins είναι δύσκολο να βρεθεί και είναι ακριβούτσικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fcmykonos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 nai alla to kalodio me ta 4 den beni stin ipodoxi auti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fcmykonos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 βρηκα καλωδιο με 7 pins! Το συνδεσα αλλα δυστυχως δε μπορω να δω τιποτα στην tv!καποια βοηθεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 to vrikes sta magazia?poso ekane? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Εχω Aspire.Που βρηκες το συγκεκριμενο καλωδιο;Για να εχεις εικονα στην TV παιξε λιγο με τα καλωδια.Ενω το κιτρινο ειναι για την εικονα εγω με το λευκο ειδα την οθονη του υπολογιστη στην TV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 και κατι αλλο.Να εχεις υπομονη μεχρι να αναγνωρισει τη δευτερη οθονη δλδ δωσε λιγο χρονο στο laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fcmykonos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 το ειχα απο πολυ παλια σε μια σακουλα με καλωδια.Απο οτι θυμαμαι το ειχα αγορασει απο το Μοναστηρακι! Τελικα ομως εκανα αλλη συνδεσμολογια και δουλεψε με τα 7 Pins δεν εστελνε την εικονα με τιποτα!!!οποτε αναγκαστηκα και εβαλα s-video με 4 pins και το εστειλα σε scart με υποδοχη s-video! H οθονη του Laptop εμφανιστηκε στην τηλεοραση αλλα ασπρομαυρη!Και θυμηθηκα κατι που ειχα διαβασει παλια στο internet και ανοιξα το scart και ενωσα τα pins 15 και 20 με αποτελεσμα τωρα να βλεπω κανονικα με χρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfista Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Γιατί όμως με απλό s-video δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα; Κι εγώ τα μούτρα μου έχω φάει μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 το ειχα απο πολυ παλια σε μια σακουλα με καλωδια.Απο οτι θυμαμαι το ειχα αγορασει απο το Μοναστηρακι!Τελικα ομως εκανα αλλη συνδεσμολογια και δουλεψε με τα 7 Pins δεν εστελνε την εικονα με τιποτα!!!οποτε αναγκαστηκα και εβαλα s-video με 4 pins και το εστειλα σε scart με υποδοχη s-video! H οθονη του Laptop εμφανιστηκε στην τηλεοραση αλλα ασπρομαυρη!Και θυμηθηκα κατι που ειχα διαβασει παλια στο internet και ανοιξα το scart και ενωσα τα pins 15 και 20 με αποτελεσμα τωρα να βλεπω κανονικα με χρωμα Μπορείς να αναλύσεις λίγο αυτό με τα pins στο scart γιατι έχω κι εγώ το πρόβλημα με το ασπρόμαυρο, αλλά μόνο σε συγκεκριμένες tv. Σε άλλες βγάζει έχρωμο σε άλλες ασπρόμαυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 h apanthsh gia to s video vrisketai edw http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=132537 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Paidia emena distixos to laptop den exei eksodo s-video para mono vga kai mou eipan kapoioi na paro dyo kalodia auto( http://cgi.ebay.co.uk/VGA-to-TV-CONVERTER-S-VIDEO-RCA-PC-TO-TV-ADAPTOR_W0QQitemZ5871778356QQcategoryZ41999QQrdZ1QQcmdZViewItem) kai auto (http://cgi.ebay.co.uk/TV-OUT-S-Video-to-Scart-PC-Laptop-CABLE-LEAD-5m-New_W0QQitemZ5870551338QQcategoryZ67859QQrdZ1QQcmdZViewItem). Ta pira loipon estisa kanonika ola ta pragmata alla tpt den mporo na do. Dokimasa me rythmiseis klp alla tpt.Kserei kaneis na voithisei; Epipleon sto proto kalodio anaferei na kano elegxo oti i karta grafikon ypostirizei leitourgia tv-out. Pos ginete auto; Telos ksexasa na po oti otan syndeo to laptop anagnorizei oti yparxei eksoteriki othoni alla stin tv den vlepo tpt otan theto tin eksoteriki tv se leitourgia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.