cyberstorm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 :twisted: aksizi ton kopo na kaneis epektasi tin eggiisi enos laptop?
xalia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Αν θες να το κρατήσεις για καιρό καλό θα είναι... αν έχεις σκοπό να το αλλάξεις σε ένα χρόνο δεν έχει νόημα. γενικά σε ξένα forums βλέπω ότι όλοι όσοι αγοράζουν laptop χτυπάνε και μια επέκταση. Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και θα πιάσεις και καλύτερη τιμή αν το πουλήσεις. Εγώ προσωπικά στο δικό μου δε σκοπεύω να πάρω επέκταση που νομίζω ότι είναι και και πανάκριβη by the way....
ata1983 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Με το σκεπτικό ότι αν τύχει κάτι όπως να καεί η cpu εκτός εγγύησης μπορεί να σου ζητήσουνε και 500ευρώ για επισκευή νομίζω ότι ίσως αξίζει τον κόπο ειδικά η εγγυήσεις που αναλαμβάνουν και φθορές που οφείλονται στο χρήστη. Πάντως αν έχεις σκοπο με την πρώτη ευκαιρία μετά από 1-2 χρόνια να πας σε κατι πιο σύγχρονο μπορεί και να μη σου χρειαστεί. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ένα μέρος από τα λεφτά σου θα τα βγάλεις αν πας να το πουλήσεις μετά
madboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Γνωρίζεται στους φορητούς της Fujitsu πόσο κοστίζει η επέκταση εγγύησης απο τον 1 χρόνο στους 3 και σε πόσο διάστημα θα πρέπει να γίνει η αγορά της επέκτασης μετά απο την αγορά του φορητού υπολογιστή???
peugos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα σε AMILO M1437G μου κόστισε 190 ευρώ με το ΦΠΑ και έπρεπε να την κάνεις εντός 3 μηνών από την ημέρα αγοράς.
21century Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ειπαμε αξαρτατια ποσο καιρο σκοπευεις να το κρατησεις. Παντως τα φουτσιτσου σπανια βγαζουν προβληματα οπως και τα Σονυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.