zeelias Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 http://www.didimusic.gr http://www.in.gr/ath/mscenes/article3845.asp END OF STORY
devil_will_cry Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 αντε να πλουτισει ο λωρης παλι. α ρε pearl jam ...ενα σοβαρο συγκροτημα θα ερθει και παλι ρεζιλι θα γινουμε .ουτε θελω να φανταζομαι.....
zeelias Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 και γιατι να γινουμε ρεζιλι? μια χαρα ειμαστε. ειδικα σε τετοιο ειδος μουσικης. δεν ξερω αν εχεις παρακολουθισει live των pearl jam στην αμερικη αλλα οι τυποι που τους βλεπουν εκει ειναι τρισαθλιοι!!!!ριξε μια ματια στα 2 dvd που εχουν βγαλει και θα καταλαβεις. τωρα σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη ενταξει ειμαστε λιγο πισω. λογικο ειναι. σε εμας ερχονται πρωτη φορα και στην ιταλια για παραδειγμα κανουν 5 live σε καθε tour.......
devil_will_cry Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 εχουμε γινει ρεζιλι σε παρα πολλα συγκροτηματα που δηλωσαν μετα οτι σε αυτο το κοινο δεν θελουμε να ξαναπαιξουμε.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 στην Ευρώπη και ειδικά Γερμανία παιδιά έχουν βαρεθεί να βλέπουν συναυλίες γι αυτό ειναι διαφορετικά . Οταν είχα δει τους pearl jam χτυπιόμουνα σαν τρελός και με κοιτάζανε όλοι περίεργα γιατί απλώς βλέπανε με τα χέρια σταυρωμενα όπως την Αμερική ( δείτε το dvd ) .
Godfath3r Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Όπως και να έχει όμως φίλε μου Μανώλη, πάνω απο 10.000 (μακάρι αλλά) ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν πρόκειται να μαζευτούν... Μάλλον ο Λυκαβηττός ήταν πιο καλό μέρος.Anyway
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Τι να κανουμε δεν πειραζει ? Το θεμα ειναι οτι ερχονται ( καποιοι ειπαν οτι θα με πλακωσουν οταν ειπα οτι ερχονται και δεν με πιστεψαν ) χα χα . Ειχα πει και πιο παλια οτι δυστηχως δεν εχουμε καλους συναυλιακους χωρους .Εγω γι ΄ αυτο προτιμαω να βλεπω εξω για πρωτη φορα ενα συγκροτημα και οταν ειναι στα πανω του οπως λενε .
hugelacky Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Έχω χ3στεί από την χαρά μου που θα δούμε PJ στην Ελλάδα!!! Eπιτέλους!!! :-D Αντε και Tool...
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Tool για φετος ξεχαστε το . Εγω παντως πηρα εισητηριο και θα παω να τους δω Γερμανια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.