yiah Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 το ελληνικο φαν κλαμπ μαζευει υπογραφες για να κανουν οι pearl jam μια σταση στο ελλαδα! τι να πω αν δεν ερθουν και τωρα.. ΥΠΟΓΡΑΦΩ
chris12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Σιγά μην έρθουν.... Αλλά η αισιοδοξία ποτέ δε βλάπτει.
Flying_Dutchman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ... Αντε ρε παιδια να υπογραψουμε ΟΛΟΙ, μπας και ερθουν και μας κανουν ανθρωπους..... μολις φυγουν, μπορουμε παλι να ξαναπεσουμε στον αιωνιο υπνο μας.....
Godfath3r Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Με μόνο 1200 άτομα στο petition λίγο χλωμό το κόβω...Πάντως σίγουρα είναι περισσότεροι αυτοί που θα πήγαιναν στο live τους. Tώρα τί να κάνει το fanclub, να στείλει ένα petition 1500 ατόμων?Θα γελάνε απο tour manager μέχρι αυτόν που κουβαλάει τους ενισχυτές... Πάντως εγώ υπέγραψα και ελπίζω να γίνει τίποτα...
yiah Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 τουκου-τουκου-τουκου-τουκου!! κατι μπορει και να γινει ας κανουμε ολοι μερικα κλικ και ποτε δε ξερεις!! ετσι και αλλιως εδω στην ευρωπη θα τριγυρνανε ηλιος θαλασσα σουβλακι τζατζικι πανε πακετο!
hugelacky Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Έχει ξανααναφερθεί αυτό για τις υπογραφές εδώ post #57, είχα υπογράψει και τότε (670ος), υπεγραψα και τώρα πάλι (1227ος), αλλά δεν το κόβω να έρχονται, τι να πώ, μακάρι να βγώ λάθος! :-?
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ . ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
corduroy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Κανω την εξης προταση προς τους βορειοελλαδιτες fans: Ας αναλαβει καποιος να ερθει σε επαφη με καποιο τουριστικο γραφειο και ενα οργανωσουμε ενα διημερο στη βουλγαρια ωστε να δουμε τους pearl jam.Για να γινει αυτο, θα πρεπει εγκαιρως να δηλωσουμε συμμετοχες.Θα το αναλαμβανα εγω ευχαριστως, αλλά προετοιμαζομαι για γαμο και ο ελευθερος χρονος ειναι πολυ λιγος. Σας αρεσει σαν ιδεα?
corduroy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μια διευκρινηση για να μην παρεξηγηθω: η προταση ειναι προς τους βορειοελλαδιτες γιατι ειμαι απο Κατερινη, οπότε εμεις θα ξεκινησουμε απο Θεσσαλονικη, αν τελικα οργανωθει
georgeinvictus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 egw den eimai apo 8essalonikh alla an organw8ei kati tetoio eimai mesa,m aresei h idea poly
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Πότε ακριβώς είναι η συναυλία?Πόσα κυμαίνονται περίπου τα έξοδα ξέρετε?Έτσι για ένα πρόχειρο υπολογισμό, γιατί σίγουρα θέλω, αλλά δεν ξέρω αν μου το επιτρέπουν τα χρήματα...
corduroy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Η συναυλια ακουστηκε ( ή καλυτερα, γραφηκε) οτι θα ειναι 6 σεπτεμβριου. Απο εκει και περα, τα εξοδα τα καθοριζουμε εμεις.Εννοω, δηλαδη, αν θα παμε αυθημερον, αν θα μεινουμε σε ξενοδοχειο, σε τι ξενοδοχειο θα μεινουμε, αν θα τους δουμε μονο στη βουλγαρια ή ακολουθησουμε και σε καμια αλλη χωρα (π.χ. Σερβια ή Κροατια) κ.λ.π. Κανένας εθελοντής να το οργανωσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.