Προς το περιεχόμενο

Υπογραφες για να παιξουν οι PEARL JAM ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

yiah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ... Αντε ρε παιδια να υπογραψουμε ΟΛΟΙ, μπας και ερθουν και μας κανουν ανθρωπους..... μολις φυγουν, μπορουμε παλι να ξαναπεσουμε στον αιωνιο υπνο μας.....

Δημοσ.

Με μόνο 1200 άτομα στο petition λίγο χλωμό το κόβω...Πάντως σίγουρα είναι περισσότεροι αυτοί που θα πήγαιναν στο live τους.

Tώρα τί να κάνει το fanclub, να στείλει ένα petition 1500 ατόμων?Θα γελάνε απο tour manager μέχρι αυτόν που κουβαλάει τους ενισχυτές...

Πάντως εγώ υπέγραψα και ελπίζω να γίνει τίποτα...

Δημοσ.

τουκου-τουκου-τουκου-τουκου!!

κατι μπορει και να γινει ας κανουμε ολοι μερικα κλικ και ποτε δε ξερεις!!

ετσι και αλλιως εδω στην ευρωπη θα τριγυρνανε ηλιος θαλασσα σουβλακι τζατζικι πανε πακετο!

Δημοσ.

Έχει ξανααναφερθεί αυτό για τις υπογραφές εδώ post #57, είχα υπογράψει και τότε (670ος), υπεγραψα και τώρα πάλι (1227ος), αλλά δεν το κόβω να έρχονται, τι να πώ, μακάρι να βγώ λάθος! :-?

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ . ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσ.

Κανω την εξης προταση προς τους βορειοελλαδιτες fans:

Ας αναλαβει καποιος να ερθει σε επαφη με καποιο τουριστικο γραφειο και ενα οργανωσουμε ενα διημερο στη βουλγαρια ωστε να δουμε τους pearl jam.Για να γινει αυτο, θα πρεπει εγκαιρως να δηλωσουμε συμμετοχες.Θα το αναλαμβανα εγω ευχαριστως, αλλά προετοιμαζομαι για γαμο και ο ελευθερος χρονος ειναι πολυ λιγος. Σας αρεσει σαν ιδεα?

Δημοσ.

Μια διευκρινηση για να μην παρεξηγηθω: η προταση ειναι προς τους βορειοελλαδιτες γιατι ειμαι απο Κατερινη, οπότε εμεις θα ξεκινησουμε απο Θεσσαλονικη, αν τελικα οργανωθει

Δημοσ.

Πότε ακριβώς είναι η συναυλία?Πόσα κυμαίνονται περίπου τα έξοδα ξέρετε?Έτσι για ένα πρόχειρο υπολογισμό, γιατί σίγουρα θέλω, αλλά δεν ξέρω αν μου το επιτρέπουν τα χρήματα...

Δημοσ.

Η συναυλια ακουστηκε ( ή καλυτερα, γραφηκε) οτι θα ειναι 6 σεπτεμβριου. Απο εκει και περα, τα εξοδα τα καθοριζουμε εμεις.Εννοω, δηλαδη, αν θα παμε αυθημερον, αν θα μεινουμε σε ξενοδοχειο, σε τι ξενοδοχειο θα μεινουμε, αν θα τους δουμε μονο στη βουλγαρια ή ακολουθησουμε και σε καμια αλλη χωρα (π.χ. Σερβια ή Κροατια) κ.λ.π. Κανένας εθελοντής να το οργανωσει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...