Προς το περιεχόμενο

Πολλά αρχεία acr*******.tmp στο Windows/temp!

dpurpler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει; Τελευταία παρατήρησα ότι ο χώρος του σκληρού έπεφτε αδικαιολόγητα. Ψάχνοντας λιγάκι είδα ότι στο temp των win υπήρχαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ (2-4Κ) αρχεία της μορφής ACRa001.tmp, ACRA002.tmp κτλ, δηλαδή της γενικής μορφής acr?***.tmp, όπου ?=letter, *=number.

Τα έσβησα την πρώτη φορά και κέρδισα γύρω στα 20 (!!!) GB χώρο, αλλά το κακό είναι ότι ξαναγίνεται! Κάθε 1-2 λεπτά, το σύστημα δημιουργεί ένα αρχείο μεγέθους από 4-6ΜΒ!

Η όλη φάση κρατάει κανα 2 μέρες και μετά μπορεί να εμφανιστεί μετά από 1-2 εβδομάδες!

Την πρώτη φορά το "έπιασα" επειδή ξέρω εδώ και πάνω από έναν χρόνο ότι κατεβάζω 1GB την ημέρα ενώ ο σκληρός έχανε χωρητικότητα 2-3-4GB την ημέρα. Έφαγα τον τόπο και μόλις το βρήκα έπαθα πλάκα! Διστακτικά τα έσβησα, (εντάξει ο win/temp είναι, αλλά δεν ξέρει κανείς τι γίνεται καμμιά φορά) και όλα ΟΚ!

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που κάνω σε αυτά τα χρονικά διαστήματα, ο Η/Υ είναι always on (λόγω DSL) και το τελευταίο χρονικό διάστημα τον έχω πολύ σταθερό από θέμα εγκαταστάσεων κλπ. Γενικά πάντως είναι βαρύ το σύστημά μου, αλλά και παλαιότερα έτσι ήταν και δεν το έκανε αυτό. Να αναφέρω επίσης ότι προσπάθησα να ανοίξω ένα με έναν editor (να δω κανα header) αλλά δεν βοήθησε.

Έψαξα λίγο στο νετ, αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι αρχεία που έχουν παράξενη κατάληξη (που θα μπορούσα να βρω άκρη) αλλά παράξενη αρχή!

Παρακαλώ όχι λύσεις αρχαρίων, τα βασικά τα ξέρω (καταφέρνω μέχρι τώρα και διατηρώ το σύστημα 2 χρόνια χωρίς format στα XP προ :-D).

Άντε... με κάνετε και ντρέπομαι που το λέω...:oops:

Δεν είναι και πολύ ενοχλητικό τώρα που το ελέγχω, αλλά με νευριάζει να μην μπορώ να βρω που οφείλεται! Καμμιά ιδέα κανείς;

(500w Herolchi - P4 2,8 - 1GB - 2X160GB PATA - nvidia fx5700ultra - teacDVD, necDVDR, MSI 875P NEO - @normal speed - NTFS )

Δημοσ.

accipio, ευχαριστώ, αλλά το πρόβλημα αφορά μόνο στον acrobat 6 ενώ εγώ έχω τον 7.

Επίσης τα temp που λέει να σβήσει κάποιος είναι στο root, ενώ τα δικά μου στο win/temp.

Εξάλλου, acrobat reader χρησιμοποιώ σπάνια, ωστόσο το acr ταιριάζει ρε γμτ!

Utility δεν χρειάζομαι, όποτε το θυμάμαι σβήνω όλο το /temp και /prefetch από τον folder WINDOWS

Δημοσ.

Για δες και εδώ.

Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το εξής:

Background information

During usage, Acrobat and Adobe Reader create temporary files, which are stored in the Windows\Temp and Documents folder and the Settings\ [user profile] \Local Settings\Temp folder. Acrobat and Adobe Reader may create excessive temporary files and not delete them when you quit the application. Excessive temporary files can overload the system processor and cause the application to freeze or close; deleting these files frees up the processor. This issue is resolved in Acrobat 6.0.1and later and Adobe Reader 6.0.1 and later. If Acrobat 6.0 was ever installed on the system and not successfully updated or removed, this problem may continue to occur.

Acrobat or Adobe Reader may also freeze or close for the following reasons:

-- The Updater folder or its contents is damaged. Re-creating this folder can resolve the problem.

-- Acrobat or Adobe Reader application files, shortcuts, or registry entries are missing or damaged. Repairing Acrobat or Adobe Reader restores these items.

-- The user account is damaged.

Δημοσ.

Δυστυχώς η "φάση" της δημιουργίας αυτών των αρχείων πέρασε και τα έχω σβήσει ήδη. Αν ξαναεμφανιστούν θα ανεβάσω ένα να δείτε.

Μάλλον όμως ο Acrobat ήταν το πρόβλημα, γιατί το αυτόματο update απότι θυμαμαι δεν λειτουργούσε (κατέβαζε κάποια αρχεία αλλά έβγαζε πρόβλημα στην εγκατάσταση). Αλλά και πάλι, τόσα αρχεία; 20 ΜΒ είναι η εφαρμογή, εδώ μιλάμε για giga ατελείωτα...

Τεσπα, έκανα απεγκατάσταση και κατέβασα νέα έκδοση (*7.0.6) και θα περιμένω να δω πως θα πάει. Θα ενημερώσω ακόμα κι αν λύθηκε, έτσι για την εγκυκλοπαίδεια...

Ευχαριστώ πάντως για την βοήθειά σας!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάλι τα ίδια. Ξαναεμφανίστηκαν τα αρχεία!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει ρε γμτ με αυτό το θέμα...

Δημοσ.

5 mega αρχείο που να το ανεβάσω βρε παιδιά;

Μόνο κάτι sites για φωτογραφίες ξέρω...

Υποστηρίζει κανα yahoo mail sharing αρχείων;

Δημοσ.

Και μένα για ιός μου ακούγεται. Έχεις antivirus; Αν ναι, κάνε ένα scan, μην βασίζεσαι 100% στο autoprotection που έχουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...