FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 ego paidia eida to video tou half life 1. paidia einai se 45 lepta oso apisteuto kai an sas fainetai. pernaei 2 pistes sto etsi kai kanei kati alles tsatsies oi opoies einai omos pera gia pera alithines. opos eida kai to starcraft gia osous to gnorizoun. tin teleutaia pista tou starcraft opou polloi lene oti einai palouki o tipos ti bgazei se 5 lepta kai kati deutera. katebasa to video kai to eida. aplos xrisimopoiei 2 nukes ton terran kserontas to simeio opou einai o overlord kai telos. aplo einai.
isaias1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 otan eida arxika to post epatha ligo plaka......alla twra pou katevasa arketa videakia eida oti ta perissotera einai moufa....kala oso gia to bb pou to eixa xeskisei kapote den iparxei oute mia periptwsi na einai alithino...ola auta imo....
veilofdarkness Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 EDW http://speeddemosarchive.com/gamelist/FullList.html γιατί δεν έχουν λινκς για κατέβασμα γμτ?
Pink_Panther Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Στην τελική πίστα είναι και ο μπλε και ο πράσινος, αν προσέξεις το χρώμα είναι πότε πρασινο πότε μπλέ, και προφανώς, με κάποιο τρόπο, τους χειρίζεται ένας παίκτης και τους δυο χαρακτήρες! (στο Site που υπάρχει αυτό το βιντεο λεει τα εξής σχετικά με το BB : - One player controls two characters αλλά νομίζω πως αυτό δεν γίνετε ούτε με σφαίρες) Profanws exei kanei bind ta idia pliktra kai stous 2 pextes...:twisted: Twra pws k giati min me rwtas... Kseroun kala oi typoi ti kanoun... Game freaks
john2gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Στο Morrowind παρατηρήστε πόσο level έχει ο χαρακτήρας (ή κάτι στα χαρακτηριστικά του παίκτη όταν μπαίνει στα menus). Σε μια φάση υπάρχει μια αλλαγή αδικαιολόγητη,δηλαδή λέει Level1,μετά ξαφνικά Level3 και μετά ξαναγυρνάει στο Level1 (ή κάτι παρόμοιο,το παρατήρησε μετά από πολλές ώρες παρακολούθησης ένας καμένος φίλος μου ). Άρα το video παίζει να είναι fake. Συγκεκριμένα στο 5:32 βλέπουμε ότι ο χαρακτήρας είναι Level3 (γράφει 3 κάτω από την μορφή του χαρακτήρα) ενώ στο 7:45 ο χαρακτήρας ως δια μαγείας είναι πάλι Level1. Άρα το video είναι fake
FarCry Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 koitakse an thes gia to morrowind dokimase to kai esi. iparxoun analitikes odigies gia to pos na to petixeis. an psakseis tha deis. episis anakalipsa kati katapliktiko diabazontas sto wikipedia. enas teleiose to halo 2 sto legendary xoris na pethanei kai mpike sto rekor gkines o protos speedrunner sto gkines. Guinness recognizes record-setting Halo player Cody Miller's speed run through Halo 2 on legendary without dying immortalized in 2007 Guinness World Records. http://www.gamespot.com/xbox/action/halo2/news.html?sid=6155963
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Λοιπον ειδα το βιντεο με το BB και εννοειται οτι εχει χρησιμοποιησει κωδικο..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Στο Morrowind παρατηρήστε πόσο level έχει ο χαρακτήρας (ή κάτι στα χαρακτηριστικά του παίκτη όταν μπαίνει στα menus). Σε μια φάση υπάρχει μια αλλαγή αδικαιολόγητη,δηλαδή λέει Level1,μετά ξαφνικά Level3 και μετά ξαναγυρνάει στο Level1 (ή κάτι παρόμοιο,το παρατήρησε μετά από πολλές ώρες παρακολούθησης ένας καμένος φίλος μου ). Άρα το video παίζει να είναι fake. Συγκεκριμένα στο 5:32 βλέπουμε ότι ο χαρακτήρας είναι Level3 (γράφει 3 κάτω από την μορφή του χαρακτήρα) ενώ στο 7:45 ο χαρακτήρας ως δια μαγείας είναι πάλι Level1. Άρα το video είναι fake Κάτω από το χαρακτήρα δεν αναφέρεται το lvl αλλά το armor. Βρε παιδιά αφήστε να σχολιάζουν αυτοί που ξέρουν τα παιχνίδια. Επίσης, θα ήθελα μερικά επιχειρήματα από αυτούς που λένε ότι πρόκειται για ψεύτικα, όχι τα συκοφαντικά "ε, το είδα, ψεύτικο είναι". Ειδικά για το morrowind, απορώ γιατί κολλάτε τόσο μερικοί. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς γίνεται στο συγκεκριμένο με τα 7 λεπτά, πάντως ένα που είχα δει με 14 (αν δεν κάνω λάθος), ήταν απολύτως λογικά τα όσα έκανε ο παίχτης. Άλλωστε το παιχνίδι τερματίζετε εύκολα αν ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Απλά καταπίνεις πολλά φίλτρα μαζεμένα για να γίνεις υπερφυσικά δυνατός και βαράς τον μεγάλο αρχηγό (εντάξει θέλει και δυό πραγματάκια ακόμα, να έχει χρήματα και να έχεις ένα ειδικό εργαλείο για τον big boss, αλλά και αυτά βρίσκονται). Γίνεται σίγουρα. Το bb δεν το έχω δει, πάντως δεν έχω ακούσει και κανένα πειστικό επιχείρημα για το ανάποδο.
Wolfidis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Γίνεται σίγουρα. Το bb δεν το έχω δει, πάντως δεν έχω ακούσει και κανένα πειστικό επιχείρημα για το ανάποδο. Mono an to deis 8a katalabeis oti den mporeis na katalabeis auto pou simbainei, an simbainei sta ali8eia... den to katalabainw..... apla einai pera apo tis an8rwpines dinameis.....twn perissoterwn tis dinameis....
FarCry Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Mono an to deis 8a katalabeis oti den mporeis na katalabeis auto pou simbainei, an simbainei sta ali8eia... den to katalabainw..... apla einai pera apo tis an8rwpines dinameis.....twn perissoterwn tis dinameis.... to BB den iparxei sto official speed demo site http://speeddemosarchive.com To morrowind omos iparxei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.