billpeppas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Στις πίστες που δείχνει να ακουμπάνε τα τερατάκια μπορεί να έχουν πάρει "καρδία" Θέλω να πιστεύω ότι όσα παιδιά είδανε το video ( εγω προφανώς δεν το κοίταξα ) ότι θα είδανε αν είχαν πάρει καρδιά ή όχι
Cromb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Απλά, επειδή το σημείο που βγαίνουν τα δωράκια είναι γνωστό, το ένα ανθρωπάκι βρισκεται πάνω στο σημείο πριν βγεί το δωράκι, οπότε δε το βλέπεις καν.Μερίκες πίστες από ότι θυμάμαι βγάζουν στάνταρ καρδιές. Παρολα αυτά το βιντεάκι μου φαίνεται τρελοοοοο!
Luxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 κατεβασα το βιντεακι με το mario bros και ο τυπας τερματιζει την πρωτη πιστα σε 31 δευτερολεπτα και εγω στο κινητο μου την νικαω σε 35 δευτερολεπτα.. λες να αρχισω να ασχολουμαι με αυτα; εχω αρκετες πιθανοτητες να κανω δικα μου ρεκορ!
Olorin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Και βέβαια είναι μέσω εμιουλειτορ!! Το Bubble πχ ειναι απο emulator. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όταν έλεγα ότι απαγορεύεται ρητά η χρήση emulators, αναφερόμουν αποκλειστικά στο "Speed Demos Archive", που στο κάτω-κάτω, είναι και το πιο γνωστό και το πιο "επίσημο" τέτοιο site. Ιδού και η απόδειξη: Emulators: We will NOT accept demos recorded on emulators (ZSNES' date=' VBA, etc). This is not because we think you are cheating; it's just that we can't prove that you're not. Tricks such as slowing games down undetectably on emulators are widely known, so in the interest of fairness, they won't be allowed to count as records. Also many emulators have a lot of bugs and slowdown, even if they are set to automatically adjust the framerate. Note that an exception is made for official emulators such at Nintendo's NES emulator that comes with some GameCube games. [/quote'] Τώρα, για το site με τα speed demos του NES που περιέχει και το Bubble Bobble, οφείλω να ομολογήσω πως δεν το γνώριζα και φυσικά δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά για την εγκυρότητά τους, ειδικά από τη στιγμή που αναγράφεται από τους ίδιους, ότι για την καταγραφή των video χρησιμοποιήθηκαν emulators. Απλά να πω κάτι που ίσως δε σκεφτήκατε οι περισσότεροι. Το παρόν βίντεο, αφορά στην έκδοση του παιχνιδιού για NES, η οποία είναι λογικό να έχει κάποιες διαφορές από την κλασική των arcades που γνωρίζετε(-με) όλοι εδώ πέρα. Επίσης, είναι γνωστό ότι τα γραφικά του NES παρουσίαζαν συχνά-πυκνά conflicts, εξ ου και το ότι σας φαίνεται πολλές φορές να διαπερνάνε o Bub κι ο Bob τα τερατάκια... Επαναλαμβάνω πάντως, πως αν θέλετε 100% έγκυρα video τέτοιου τύπου, κατευθυνθείτε στο "Speed Demos Archive"...
Luxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 μα και παλι τι κανουν και κρατανε demo; μεσω καρτας τηλεορασης και capture;
Olorin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 μα και παλι τι κανουν και κρατανε demo; μεσω καρτας τηλεορασης και capture; Συνήθως με τον πιο απλό και... παραδοσιακό τρόπο: Τραβάνε βίντεο με την κάμερα!!! Πάντως, πρέπει να παραδεχτώ πως οι τύποι του άλλου site, αυτού με τα βιντεάκια του NES, μπορεί να μην είναι τόσο καλοί όσο νομίζαμε στην αρχή, αλλά τουλάχιστον είναι απόλυτα ειλικρινείς. Αναφέρουν ότι για να τα πετύχουν τελικά όλα αυτά, εκμεταλλεύτηκαν αρκετά χαρακτηριστικά των εξομοιωτών, όπως τη δυνατότητα save/load, το slow-motion κ.λπ... Τουλάχιστον δεν πάνε να μας κοροϊδέψουν...
FarCry Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Κατέβασα το Super Mario Bros. που το τερματίζει σε 16'' date=' και σε ορισμένα σημεία (ειδικά στις υποθαλάσσιες πίστες) φαίνεται καθαρά πως ο Mario περνάει [i']μέσα[/i] από τις φλόγες και τα Cheep-Cheeps χωρίς να παθαίνει ζημιά... Παραμένει ωστόσο άκρως εντυπωσιακό auto sou leei kati? - Abuses programming errors in the game
hurin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Είδα το βίντεο του morrowind . Δεν μπορώ να διαβάσω τα μαγικά που έχει , αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πως βρήκε το ειδικό σφυρί για την καμπάνα στο τέλος . Πλήρης απουσία εχθρών , ενώ κλέβει και σκοτώνει και τον βλέπουν , ο φρουρός δεν του επιτίθεται.... Δεν ήξερα επίσης οτι υπάρχει τηλεμεταφορά....
yannis27gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 - Abuses programming errors in the game Ακριβώς αυτό είναι. Έχει τύχει σε πολλά παιχνίδια να υπάρχουν προγραμματιστικά λάθη κι έτσι ενώ ο εχθρός σε ακουμπάει, δε σε σκοτώνει (ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντως). Θυμάμαι κάποιους πορωμένους που ήξεραν σε ποια απίθανη γωνία να κρυφτούν, ποια ακριβώς διαδρομή θα ακολουθούσε ο εχθρός, κ.τ.λ. Φαντάζομαι πόσες ατέλειωτες ώρες πέρασαν αυτοί μπροστά στις παιχνιδομηχανές...
vamour Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 loipon katevasa arketa videos kai eida ta perissotera.apla ayta ta pragmata mou fainontai poly pseytika eidika to video tou morrrwind kai tou bubble.gia to morrorwind den exw apopsi giati den to exw paixei.gia to bubble ayta pou kanei einai apisteyta eidika stis telaiytaies pistes. episis sta videos tou baldurs gate 2 ai tou diablo 2 den ta pisteyw profanws se kapoia fasi tha boostare ton xaraktira tou . sto diablo giati den epidiorthwnei tin armor enw exei lefta? tespa tha to koitaxw2 pio kala kai tha sas pw oso gia to baldurs egw me termatismeno lvl char kai ton telaityaio arxigo mou vgike i panagia na ton vgalw kai o typos....
Luxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 sto diablo giati den epidiorthwnei tin armor enw exei lefta?επειδη θα χασει χρονο και εγω πιστευω οτι δεν αρχιζει με χαρακτηρα 1 level..
Bigi444444 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ κατέβασα του hl2.Πολύ αποσπασματικά το είδα. Οι παρατηρήσεις μου:έχουν κόψει το χρόνο που φορτώνει το παιχνίδι.Παρόλα αυτά, στα πρώτα σημεία τουλάχιστον που θυμάμαι πού είχε loading, η όλη κίνηση είναι ομαλότατη.Δεν ξέρω πως το επεξεργάστηκαν και τι κάνανε, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψω.Επίσης η κίνηση σε μερικά σημεία μου φαίνεται αρκετά γρήγορη (εκτός κι αν το μπρίκι μου παραήταν αργό όταν το έπαιζα! ). Αλλά αυτό που μου έκανε την πιο μεγάλη εντύπωση:στο χάρτη με τα κανάλια, πολύ αρχικό σημείο ακόμα του παιχνιδιού, ένα σημείο όπου ανεβαίνεις από κάτι σκάλες, σκοτώνεις ένα μασκαρά (στο βάθος φαίνεται ο μαύρος πύργος που χάνεται στον ουρανό) και μετά είναι να περάσεις από τη μια μεριά στην απέναντι, σε ένα ψιλιδιαλυμμένο σπίτι.Περνά σιδηρόδρομος στη μέση.Είναι ένας χρόνος περίπου που έχω να παίξω το παιχνίδι και δεν καλοθυμάμαι τι ακριβώς έκανα εγώ.Τέσπα.Ο τύπος για να κερδίσει χρόνο καβαλάει σε ένα βαρέλι (που εκρήγνυται) του σκάει 3 με το πιστόλι και από την ωστική δύναμη περνά απέναντι σφαίρα!!!Και του μένει και 40 υγεία! Προσγειώνεται πάνω στα απέναντι συρματοπλέγματα ακριβώς ώστε να μην πέσει!Έμεινα κάγκελος!Καλά quake βλέπω λέω; Διατηρώ μια επιφύλαξη γιατί έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ, αλλά η ακρίβειά του είναι ακατόρθωτη νομίζω, και τα physics πολύ φλου.Πιστεύω πως αν το δεις αρκετές φορές θα υποψιαστείς πολλά.Με τη μία, η γρήγορη κίνηση δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια να το καλοσκεφτείς. Επίσης, πρόσεξα ότι ο τυπάς είναι και λίγο ακόμα ατακτούλης.Με το πιστόλι βαράει, αφήνει δύο τρεις σφαίρες μέσα, αλλάζει σε crowbar για ένα διάστημα για να μην πάρεις πρέφα τίποτα και μετά το ξαναγυρνάει σε πιστόλι, που ως εκ θαύματος είναι ξαναγεμισμένο πλέον. :-? Γενικά νομίζω πως αν κάτσεις και το δεις θα βρεις πολλά.Ελάχιστα ασχολήθηκα και είδα αυτά.Πιστεύω πως ποντάρουν στην ταχύτητα, γιατί δύσκολα δίνεις βάση σε αυτά που βλέπεις όταν τα βλέπεις τόσο γρήγορα. Και φυσικά για μένα δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό.Για ποιό λόγο να κάθεσαι να λιώνεις για να το καταφέρεις;Σκοπός του παιχνιδιού είναι να παίξεις και να γουστάρεις, όχι να κάνεις ρεκόρ.Αυτά είναι για να 'χουμε να λέμε, κατά την ταπεινή μου την άποψη.
polaki Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Συμφωνώ, εγω θέλω να δω κάναν τρελό να πηγαίνει το χαρακτήρα του στο World of Warcraft απο level 1 σε 60 σε 5 ώρες να πεθάνουμε όλοι στο γέλιο απ'το ψέμα!
tarrasque Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 nai me to wow dyskolo giati xalaei i logiki tou best route pou efarmozoun se ola ayta ta paixnidia mias kai oi kiniseis olon ton exthron kai tou perivalontos einai prolvepsimes. to mono sigouro einai oti einai segmented kai kathe segment to kseskizoyn gia ton kalytero xrono. pantos an kai travigmena pistevo oti einai alithina, einai o opos eipothike parapano san ta vraveia guiness poles fores mas fenetai apisteyto kai omos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.