Προς το περιεχόμενο

CLUB-3D ATI RADEON 9600XT vs GIGABYTE ATI RADEON 9600 PRO

tonypc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω βρεί την κάρτα γραφικών CLUB-3D ATI RADEON 9600XT με 128 ΜΒ 70 Ευρώ και την κάρτα GIGABYTE ATI RADEON 9600 PRO (παθητική ψύξη) με 256 ΜΒ με 81 Ευρώ. Ποιά με συμφέρει να αγοράσω ; Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλη με τόσα χρήματα περίπου ;

Επίσης έχω βρει την CLUB - 3D GeForce FX5200 με 256 MB 69 Eυρώ. Αλλά απ' ότι διάβασα σε άλλο topic δεν είναι και πολύ καλή...

Όσον αφορά την παθητική ψύξη μπορεί να με ενημερώσει κάποιος π.χ αν είναι καλή για παιχνίδια κτλ.

Δημοσ.
Παιδιά έχω βρεί την κάρτα γραφικών CLUB-3D ATI RADEON 9600XT με 128 ΜΒ 70 Ευρώ και την κάρτα GIGABYTE ATI RADEON 9600 PRO (παθητική ψύξη) με 256 ΜΒ με 81 Ευρώ. Ποιά με συμφέρει να αγοράσω ; Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλη με τόσα χρήματα περίπου ;

Επίσης έχω βρει την CLUB - 3D GeForce FX5200 με 256 MB 69 Eυρώ. Αλλά απ' ότι διάβασα σε άλλο topic δεν είναι και πολύ καλή...

Όσον αφορά την παθητική ψύξη μπορεί να με ενημερώσει κάποιος π.χ αν είναι καλή για παιχνίδια κτλ.

Την εχω την 9600XT. Απο αυτες που αναφερεις ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.
Μακριά από την FX5200 μην αγριέψω :)

Πέρα από τα αστεία' date=' 9600XT με σφαίρες αφού την βρίσκεις στα 70 ευρώπουλα.[/quote']

Mallon einai i karta pou poulao ego sta 70 eyro me to ati silencer1 rev2..

Poli kali karta kai apsogi...Tis 9600pro tis rixnei sta autia kai tin fx5200 tin kanei skoni...

Δημοσ.

Παιδιά τελικά αγόρασα την CLUB-3D ATI RADEON 9600XT. Όμως οταν κάνω εγκατάσταση τους drivers την εμφανίζει ως 9600 Series. Είναι σωστό αυτό ή να ανησυχώ :) ;

Δημοσ.

Όχι την γράφει ως Series. Αλλά πάνω στην κάρτα έχει κάτι σαν chipάκι είναι που γράφει ΧΤΑL κάτι τέτοιο.Αυτό λέει τίποτα ;

Δημοσ.
Παιδιά τελικά αγόρασα την CLUB-3D ATI RADEON 9600XT. Όμως οταν κάνω εγκατάσταση τους drivers την εμφανίζει ως 9600 Series. Είναι σωστό αυτό ή να ανησυχώ :) ;

Μην ανησυχείς, η ΑΤΙ το έχει αυτό το κακό συνήθειο με το "Series". Απλά βρες ένα utility (όπως το ΑΤΙ Tray Tools) και κοίτα τα clocks της κάρτας, αυτά θα σου πουν αν έχεις όντως αυτό που αγόρασες (500MHz core / 300MHz RAM θα πρέπει να είναι)

Δημοσ.

Φίλε έχω και εγω την 9600xt της CLub.Πολύ καλή κάρτα σε σχέση απόδοσης-τιμής, αλλά ΜΑΚΡΙΑ παιδια απο την εταιρεια αυτή.Μια club 9600pro που είχα κάηκε 2 φορές μέσα σε 7 μήνες και έκανα την λαλακια και πήρα την 9600xt πάλι της Club λόγω τιμής.Μετά τον πρώτο μήνα που "έκατσε" η κόλλα της ψυχτρας και χρειάζεται 2-3 επανεκκινήσεις για να έρθει σε σωστή θερμοκρασία και να λειτουργήσει σωστά.Αλλιώς βγάζει κάτι γραμμές στην οθόνη...Ειδικά αν έχεις κουτί που κρατά χαμηλή θερμοκρασία στο σύστημα.Συμπέρασμα;H Club βάζει κάκιστες ψυχτρες στις κάρτες της για να μειώσει το κόστος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...