Diomedes Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Γεια χαρά σε όλους πρόσφατα έμαθα κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για το Matlab και είπα να ξεκινήσω αυτό το thread για όσους ενδιαφέρονται γι' αυτήν την πλατφόρμα μαθηματικού προγραμματισμού. Π.χ. αν θέλεις να τρέξεις κάποιο "βαρύ" πρόγραμμα και χρειάζεσαι όλους τους πόρους που διαθέτει το σύστημα, για το Matlab, μπορείς να το κάνεις ξεκινώντας την εφαρμογή με το command line (είτε από dos prompt είτε από την Εκτέλεση): matlab -nojvm Το πρόγραμμα (αρχείο m) μπορείς να το καλέσεις μετά απ' το prompt του Matlab, είτε ανοίγοντάς το με το meditor. Αν έχει κανείς κάποια εποικοδομητικά σχόλια ή κάτι άλλο σχετικό με το Matlab να προσθέσει, ελεύθερα.
spidergiannis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Εγω θα επρεπε να γνωριζω για το Matlab. Ολη μου την πτυχιακη πανω σε αυτο την εκανα. Αμα θελει καποιος να ρωτησει κατι μπορει να μπορω να βοηθησω αλλα δεν υποσχομαι και πολλα πραγματα. Εγω ειχα ασχοληθει κυριως με το image processing κομματι του matlab.
Geo_2576 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Basika opoios trexei thn matlab se systhmata unix mporei na thn trexei sto background me authn thn entolh "nohup matlab < file(ur file name).m &" Aplws sto telos tou ka8e m-file prepei na bazei thn leksh "quit". To programma sunexizei na trexei akoma kai otan kaneis logout. Spidergiannhs kai egw exw asxolh8ei me image processing (ptuxiakh). Htan arketa endiaferon!!!!
kalliopi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Na poume gia osous den to exoun ksana akousei oti to MATLAB einai ena programma mathimatikon ypologismon pou vasizetai sti diaxeirisi pinakon kai ousiastika prokeitai gia mia glossa programmatismou. einai proion tis etairias "The Math Works Inc." 24 Prime Park Way, Natick, Masssachusetts 01760 e-mail: [email protected] diatithetai gia xrisi se diaforetika perivallonta: Sun, Apollo, VAXstasion, HP workstasions, PC and AT compatibles, Apple Macintosh. yparxei kai mia "elafria" ekdosi gia ekpaideutikous skopous to "The Student Edition of MATLAB" se sinergasia me ton ekdotiko oiko Prentice-Hall Inc. P.S. gia entoles tou MATLAB h' akoma kai oloklira paradeigmata rotiste eleuthera. episis exo kai to programma se diafores ekdoseis an to xreiazetai kapoios mporo na tou to doso.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 se athlon 64x2 4400 pezei kanonika ? giati se enan filo skaei h efarmogh....
kalliopi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 poia ekdosi exei? pantos gia na eimai eilikrinis se athlon den to exo dokimasei. se triari intel me xp kala douleue kai i elafria ekdosi pou anefera parapano kai antistoixa pliris ekdoseis..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 egw se athlon 3200+ venice core trexw xwris problhma matlab 6.5 release 13 ka9ws kai thn 7.1 release 14 kanena apolytws problhma.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Kala me Matlab exoume kanei apo epexergasia eikonas mexri prosomoiwsi tilepikoinwniakou systimatos.Einai poly dynato ergaleio.Se P4 sta 2,6 me 512 RAM emena i 7.1 mou trexei mia xara pantws
dejavou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Έχει κανείς στήσει το matlab 7 r14_1 se linux? an nai se ti dianomh? prospa8hsa na to valw se suse 9.3,alla vgazei ena segmentation fault kai den kanei thn egkatastash. thanks
annaki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Εγω θα επρεπε να γνωριζω για το Matlab. Ολη μου την πτυχιακη πανω σε αυτο την εκανα. Αμα θελει καποιος να ρωτησει κατι μπορει να μπορω να βοηθησω αλλα δεν υποσχομαι και πολλα πραγματα. Εγω ειχα ασχοληθει κυριως με το image processing κομματι του matlab. Γεια σε όλους Spidergianni και εγώ έχω πτυχιακή σε image processing του Matlab συγκεκριμένα κατάτμηση εικόνας.εσύ?τέλειωσες ε? εγώ ακκόμη παιδεύομαι.μαλλον παω για Ιούνιο. Θέλω τη βοήθειά σου και όσους γνωρίζουν. είμαι στο inerface της πτυχιακής. έχω κάνει ένα pushbutton close πως γίνεται να βάλω πάνω στο button μια εικόνα για έξοδο π.χ. μια πόρτα?μπορώ να το κάνω αυτό στο matlab? επίσης θέλω πατώντας ένα pushbutton να εμφανίζεται ένα νέο figure όπου στη μια πλευρά να έχει μια εικόνα π.χ. την αρχική μου και δίπλα μια άλλη το αποτέλεσμά της. Εμένα όταν τρέχω τους αλγορίθμους μου τα αποτελέσματα εμφανίζονται στο τρέχον figure επειδή έχω βάλει ένα axes εκεί. Πως θα πάω και θα επέμβω στο άλλο figure? και ένα τελευταίο. έχω ένα axes στο οποίο κάνω load image και εμφανίζεται εκεί η εικόνα μου. Όμως πριν να εμφανιστεί η εικόνα φαίνονται οι άξονες απ το axes μετά δε φαίνονται αν γίνει load. γινεται να μη φαίνονται στην αρχή οι άξονες? ευχαριστώ πολύ που με ανεχτήκατε. αν κάποιος θέλει βοήθεια και μπορώ να βοηθήσω βέβαια πάνω σε εικόνα στο matlab αρκεί να μου το πει.
annaki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Εγω θα επρεπε να γνωριζω για το Matlab. Ολη μου την πτυχιακη πανω σε αυτο την εκανα. Αμα θελει καποιος να ρωτησει κατι μπορει να μπορω να βοηθησω αλλα δεν υποσχομαι και πολλα πραγματα. Εγω ειχα ασχοληθει κυριως με το image processing κομματι του matlab. Γεια σε όλους Spidergianni και εγώ έχω πτυχιακή σε image processing του Matlab συγκεκριμένα κατάτμηση εικόνας.εσύ?τέλειωσες ε? εγώ ακκόμη παιδεύομαι.μαλλον παω για Ιούνιο. Θέλω τη βοήθειά σου και όσους γνωρίζουν. είμαι στο inerface της πτυχιακής. έχω κάνει ένα pushbutton close πως γίνεται να βάλω πάνω στο button μια εικόνα για έξοδο π.χ. μια πόρτα?μπορώ να το κάνω αυτό στο matlab? επίσης θέλω πατώντας ένα pushbutton να εμφανίζεται ένα νέο figure όπου στη μια πλευρά να έχει μια εικόνα π.χ. την αρχική μου και δίπλα μια άλλη το αποτέλεσμά της. Εμένα όταν τρέχω τους αλγορίθμους μου τα αποτελέσματα εμφανίζονται στο τρέχον figure επειδή έχω βάλει ένα axes εκεί. Πως θα πάω και θα επέμβω στο άλλο figure? και ένα τελευταίο. έχω ένα axes στο οποίο κάνω load image και εμφανίζεται εκεί η εικόνα μου. Όμως πριν να εμφανιστεί η εικόνα φαίνονται οι άξονες απ το axes μετά δε φαίνονται αν γίνει load. γινεται να μη φαίνονται στην αρχή οι άξονες? ευχαριστώ πολύ που με ανεχτήκατε. αν κάποιος θέλει βοήθεια και μπορώ να βοηθήσω βέβαια πάνω σε εικόνα στο matlab αρκεί να μου το πει.
lmpampaletakis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Εγω θελω να κατεβασω τη καινουρια εκδοση...που μπορω να τη βρω...trial και βλεπουμε...
lmpampaletakis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Εγω θελω να κατεβασω τη καινουρια εκδοση...που μπορω να τη βρω...trial και βλεπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.