Cristina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Πώς θα σας φαινόταν να ακούγατε ένα mix: Coldplay/Kraftwerk Clash/Killers New Order/Madonna ή ακόμα και έναν συνδιασμό Eminem/Oasis/Travis/Green Day; Δεν μοιάζουν πολύ ενδιαφέροντες συνδιασμοί; Ε, λοιπόν εδώ θα βρείτε αυτά και πολλά ακόμα τέτοια mixes. Προσωπικά μου άρεσαν, αν και αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν η ιδέα και το καλό πάντρεμα των ουσιαστικά άσχετων τραγουδιών, μεταξύ τους.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Γενικα, τα περισσοτερα που εχω ακουσει δε μου αρεσουν, αλλα μερικα ειναι πολυ καλα και αρκετα εμπνευσμενα, οπως τα Can't get blue Monday out of my head, Don't wanna lose this groove, Doctor Pressure κ.α. Thanks για το link!
jimmys26 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 καλησπερα και απο μενα.ενδιαφερομαι για ανταλλαγη mp3 με αλλους χρηστες και απο οτι βλεπω στους κανονες λειτουργιας δεν ειναι παρανομο.Αν εχω κανει λαθος pleeease forgiiive meeee
MariaTs. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 καλησπερα και απο μενα.ενδιαφερομαι για ανταλλαγη mp3 με αλλους χρηστες και απο οτι βλεπω στους κανονες λειτουργιας δεν ειναι παρανομο.Αν εχω κανει λαθος pleeease forgiiive meeee Μάλλον δεν τους διάβασες τους κανόνες καλά! Ξαναπήγαινε και δες τους και κοίτα τους υπ'αριθμ.: 11 & 12 Η Cristina όταν δίνει κάποια links για dowloading μουσικής, είναι πάντα στα νόμιμα πλαίσια. _______________________________________________________________________________ Cristina κατέβασα το 'Indepedent Room'... Το ότι θα άκουγα σε rock το 'Indepedent Woman' των Destiny's Child ούτε που το περίμενα!!! Πάντως το άκουσα πολύ ευχάριστα!!!
MariaTs. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 jimmys26 μην αγχώνεσαι... Κανένας μας δεν είναι άσφαλτος!!!
jimmys26 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Το ξερω ουτε και η ασφαλτος δεν ειναι ασφαλτη
Fozzy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Akouste k th douleia tou TimG ta ftiaxnei gia thn ekpomph "Mash" tou MTV... kai exei merika pragmatika endiaferonta bootlegs mesa http://www.timgmusic.co.uk/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.