greekparot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εχω ενα Maxtor 120GB σε slave mode. Ειχε 2 partition, μπορω μεσω καποιου προγραμματος να κανω διαγραφη τα 2 partition και να δημιουργησω μονο ενα; Το partition magic λειτουργει μεσα απο τα Windows;
giankyr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 nai to partition magic 8a kanei auto pou zhtas.
cyberstorm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Εχω ενα Maxtor 120GB σε slave mode. Ειχε 2 partition' date=' μπορω μεσω καποιου προγραμματος να κανω διαγραφη τα 2 partition και να δημιουργησω μονο ενα; Το partition magic λειτουργει μεσα απο τα Windows;[/quote'] nai to partition magic kanei oti theleis!!!!resize ktl alla prosoxi giati lathos xirismos simainei format
sa1901 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα δεδομένα του δίσκου, αυτό μπορείς να το κάνεις και από το Disk Managment των Windows.
nikoskourtis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Οταν αλλαξεις κατι με partition magic μετα κανε επανεκκινηση χωρις να κανεις κατι αλλο. Μια φορα εκανα resize χωρις να κανω μετα επανεκκινηση. Στο καπακι κανω και scandisk (οχι απο το partition magic αλλα απο το scan των windows) και κατεστεψα τα δεδομενα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.