Προς το περιεχόμενο

WINDOWS XP

bak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GEIA XARA...MOLIS PERASA TA WIN XP PROF.

KATA THN EGATASTASH DEN BORUSE NA EGATASTHSEI ENA ARXEIO HID.DLL

KAI TO EKANA SKIP..

TWRA BLEPW OTI DULEYOUN OK EKTOS APO TO EXIS:

EXW KANEI 2 PARTITION ENA FAT32 10GIGA (TO BLEPEI KANONIKA)

KAI TO 2O NTFS 30 GIGA..TO BLEPEI KAI TO DEYTERO ALLA

TO BLEPEI WS XWRHTIKOTHTAS 97MB!!!LETE NA FTEEI POU EKANA

SKIP EKEINO TO DLL?TI BORW NA KANW?OPOIOS BOREI AS HELP...

Δημοσ.

sto control panel exei administrative tools> computer management> storage> disk management....des ekei ama exeis kanei deytero disko ontws 30giga.... mporei na ekanes kapoio la8os kata tin diarkia tou fdisk..i oti ekanes... den nomizw an kai den xerw ti kanei akrivws ayto to hid.dll....gl grin.gif" border="0

Δημοσ.

HID=Human Interface Device. Δε νομίζω να έχει σχέση με το partition σου. (Το hid.dll το χρησιμοποιεί το sidewinder game pad στο δικό μου PC)

Δημοσ.

Διόρθωση:<p>Το Human Interface Device, το χρησιμποποιεί η Microsoft σε όλες τις συσκευές της (steering-wheel, mouse,keyboard,joypad,joystick)

Αν έχεις καμία συσκευή σαν και αυτές, τότε θα πρέπει να βλέπεις στο Control Panel->System Devices, ένα "παρακλάδι" με αυτές τις συσκευές (HID Human Interface Devices Controller). Εκεί έλενξε αν έχεις τίποτα θαυμαστικά, μήπως και φταίει αυτό.<p>Πάντως, δεν είναι λογικό να φταίει το hid.dll για το λανθασμένο μέγεθος του σκληρού.

Δημοσ.

Αυτο το dll νομιζω ολοι το καναμε skip αλλα εγω τουλαχιστον δεν εχω προβλημα απο αυτο.Αραγε τι κανει αυτο το dll??? confused.gif" border="0 confused.gif" border="0<p>[ 19-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Γιάννης (Platano) ]</p>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...