mjmj Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εχει κανεις χρησιμοποιησει καποιο απο τα εξης πακετα hosting της Forthnet? -Web Hosting For All -Startup Διαχειριζομαι περιστασιακα για λογαριασμο φιλου τα θεματα φιλοξενιας του site του. Το πακετο startup ειναι σχετικα παλιο. Κοστιζει πχ. 300 ευρω το ετος. Δεν εχει controlpanel αλλα οτι θες το ζητας τηλεφωνικα. Εχει 50mb χωρο για ftp, 50mb για mysql βαση, 50mb για καθε ενα απο τα 5 προσφερομενα mail accounts. Θεωρειτε 'δοκιμασμενο' (λενε στη forthnet οι τεχνικοι) πακετο ως παλαιο που ειναι(πλατφορμα, servers κλπ). Κοστιζει 300ευρω για 1 ετος. Το Web Hosting For All ειναι ενα νεο σχετικα πακετο. Εχει controlpanel αλλα φυσικα αν χρειαστεις και τηλεφωνικη υποστηριξη, την εχεις. Διαθετει χωρο 100mb συνολικα. Δηλαδη, ftp+mysql+emails=100mb. Ως νεο πακετο απευθυνεται (λενε στη forthnet οι τεχνικοι+πωλητες) σε νεους κυριως πελατες και με οχι πολυ μεγαλες απαιτησεις. Κοστιζει 110 ευρω για 1 ετος. Ο φιλος μου τωρα, εχει το site τα τελευταια χρονια στο πακετο startup. Εξαλλου δεν υπηρχε το web hosting for all παλιοτερα. Το θεμα ειναι οτι το web hosting for all εχει το 1/3 της τιμης του Startup. Η διαφορα ειναι μεγαλη. Ωστοσο, στη forthnet, τεχνικοι και πωλητες λενε οτι το Startup ειναι δοκιμασμενο, εχει μεγαλυτερες χωρητικοτητες, (υποτιθεμενη?) εξυπηρετηση τηλεφωνικη κατα προτεραιοτητα, το προτιμουν οσοι εμπλουτιζουν το site τους συχνα κλπ κλπ Για το web hosting for all λενε οτι ως νεο πακετο ισως βγαλει παιδικες ασθενειες(αυτο μονο οι τεχνικοι μου το ειπαν-αλλοιμονο να το ελεγαν οι πωλησεις), και φυσικα περιορισμενο χωρο. Ακομη μου ειπαν οτι αν γινει αλλαγη πακετου θα πρεπει να γινουν και αλλαγες nameservers και αυτο σημαινει εξαφανιση απο το web για λιγες ωρες και γενικως οτι θα πρεπει να γινει μια προσεγμενη μεταβαση. Εγω ομως ενοψει ανανεωσης φιλοξενιας που θα ειναι παλι(αυτο αμετακλητο-χωρις αλλη συζητηση) στην Forthnet και αναμεσα στα 2 αυτα πακετα, προβληματιζομαι μηπως ολα αυτα περι υπεροχης του startup ειναι λιγο 'φυκια για μεταξωτες κορδελες'. Πρωτ' απ' ολα το site του φιλου μου ειναι σε χωρητικοτητες περιπου στανταρντ. Καμια 20mb το ftp, κανενα mb(1) η Mysql, και ενα email account δουλευει, στο οποιο εχει μια νορμαλ κινηση(και σβηνει τα παλια email). Αυτο δεν προβλεπεται αμεσα να αλλαξει. Μηπως οσα λενε περι startup ειναι για να μη χασουν τους παλιους πελατες που ηταν ηδη εκει και μεταπηδησουν στο web hosting for all, που κοστιζει το 1/3 του startup? Που ειναι η αληθεια και που το ψεμα κατα τη γνωμη σας? Παρακαλω να μην ξεφυγουμε εδω σε προτασεις του στυλ 'εγω προτιμω την ταδε εταιρια και ταδε πακετο για hosting' γιατι η αποφαση περι επιλογης της forthnet ειναι ειλημμένη και εξαλλου δεν ειναι και το παρον τοπικ για τετοιου ειδους συζητηση.
mjmj Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 nobody has forthnet hosting in whole insomnia.
gvard Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα, Εφόσον το site σου ειναι τόσο μικρό τότε μεταξύ των δύο προτιμώ το νέο πακέτο. Οσες "παιδικές ασθένειες" και να βγάλει θα τις διορθώσουν σε μικρό χρονικό διάστημα, οπότε δεν σημαίνει οτι θα πέσει το site σου ή οτι θα χαθεί. Εξάλλου αυτό πληρώνεις, είτε δίνεις 100 ευρώ είτε 300.
giannis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα' date=' Εφόσον το site σου ειναι τόσο μικρό τότε μεταξύ των δύο προτιμώ το νέο πακέτο. Οσες "παιδικές ασθένειες" και να βγάλει θα τις διορθώσουν σε μικρό χρονικό διάστημα, οπότε δεν σημαίνει οτι θα πέσει το site σου ή οτι θα χαθεί. Εξάλλου αυτό πληρώνεις, είτε δίνεις 100 ευρώ είτε 300.[/quote']
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.