LOCKHEART Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Έχω ένα iriver mp3 player το βλέπει το yast σαν usb module, πως όμως μπορω να το κάνω να φαίνεται σαν συσκευη και να μπορω να βάζω τραγουδια εκει? μήπως καποια γραμμη στο fstab και αν ναι ποια? εχω suse 10 eval Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Έχω κι εγώ ένα iRiver και απ'όσο ξέρω θέλει πρόγραμμα για μεταφορά τραγουδιών, δεν δουλεύει δλδ σαν drive.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 το δικό μου iriver λειτουργεί πάντως σαν usb hard drive. έχω το H120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Έχω κι εγώ ένα iRiver και απ'όσο ξέρω θέλει πρόγραμμα για μεταφορά τραγουδιών, δεν δουλεύει δλδ σαν drive.... υπάρχει ums driver και το βλέπει σαν drive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εάν έχει σκληρό ή flash memory (γιατί δεν το γνωρίζω) κατά 99,9% έχει fat filesystem. Συνεπώς μπορείς να το κάνεις mount όπως κάνεις ένα σκληρό. Μόλις το συνδέσεις κάνε ένα "dmesg | less" και δες στο τέλος πως το αναγνωρίζει (/dev/sda1?). Μετά mount "/dev/sda1 -t vfat /mnt/" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.