Προς το περιεχόμενο

Πακέτα-Kb/sec και SATA ασφαλής κατάργηση συσκευών υλικού

eretzum33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δύο απορίες:

1)Έχω διαπιστώσει ότι σε κάποιους υπολογιστές (XP Pro SP2) στην Κατάσταση της Τοπικής Σϋνδεσης, στην καρτέλα Γενικά εμφανίζεται η Αποστολή - Παραλαβή σε Πακέτα, ενώ σε άλλους σε Kbyte/sec. Αυτή η διαφοροποίηση έχει να κάνει με τη μητρική, με την κάρτα δικτύου ή με κάτι άλλο; Μπορώ να επιλέξω τι θα εμφανίζεται ή θα δείχνει πάντα το ένα από τα δύο;

2)Ο υπολογιστης μου (XP Pro SP2) εμφανίζει το εικονίδιο (κάτω δεξια) για την ασφαλή απεγκατάστηση των 2 σκληρών δίσκων SATA, εκτός από τις συσκευές USB. Ο αντίστοιχος του γραφείου (XP Pro SP2) δεν εμφανίζει αυτό το εικονίδιο για τους 2 σκληρούς SATA, παρά μονάχα για τις συσκευές USB. Αυτή η διαφοροποίηση πού ωφείλεται; Μητρική, Σκληρούς ή στις ρυθμίσεις των Windows; Πού θα χρησίμευε η ασφαλής απεγκατάσταση του δεύτερου σκληρού; Υπάρχει λόγος;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

1)Δεν ξέρω αλλά το έχω προσέξει και εγώ. Γενικά οι dial up συνδέσεις βγάζουν τα byte ενώ οι τοπικές τα πακέτα.

2)Είναι θέμα controller. Μάλλον η μητρική σου υποστηρίζει hot swap των δίσκων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γενικά οι dial up συνδέσεις βγάζουν τα byte ενώ οι τοπικές τα πακέτα.

Η αλήθεια είναι ότι στο δίκτυο του γραφείου μου, το PC δείχνει πακέτα ενώ το notebook Kb/sec. Μάλλον θα έχει να κάνει με τη μητρική ή την κάρτα δικτύου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...