eretzum33 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Έχω δύο απορίες: 1)Έχω διαπιστώσει ότι σε κάποιους υπολογιστές (XP Pro SP2) στην Κατάσταση της Τοπικής Σϋνδεσης, στην καρτέλα Γενικά εμφανίζεται η Αποστολή - Παραλαβή σε Πακέτα, ενώ σε άλλους σε Kbyte/sec. Αυτή η διαφοροποίηση έχει να κάνει με τη μητρική, με την κάρτα δικτύου ή με κάτι άλλο; Μπορώ να επιλέξω τι θα εμφανίζεται ή θα δείχνει πάντα το ένα από τα δύο; 2)Ο υπολογιστης μου (XP Pro SP2) εμφανίζει το εικονίδιο (κάτω δεξια) για την ασφαλή απεγκατάστηση των 2 σκληρών δίσκων SATA, εκτός από τις συσκευές USB. Ο αντίστοιχος του γραφείου (XP Pro SP2) δεν εμφανίζει αυτό το εικονίδιο για τους 2 σκληρούς SATA, παρά μονάχα για τις συσκευές USB. Αυτή η διαφοροποίηση πού ωφείλεται; Μητρική, Σκληρούς ή στις ρυθμίσεις των Windows; Πού θα χρησίμευε η ασφαλής απεγκατάσταση του δεύτερου σκληρού; Υπάρχει λόγος; Ευχαριστώ.
spirosta Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 1)Δεν ξέρω αλλά το έχω προσέξει και εγώ. Γενικά οι dial up συνδέσεις βγάζουν τα byte ενώ οι τοπικές τα πακέτα. 2)Είναι θέμα controller. Μάλλον η μητρική σου υποστηρίζει hot swap των δίσκων.
eretzum33 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Γενικά οι dial up συνδέσεις βγάζουν τα byte ενώ οι τοπικές τα πακέτα. Η αλήθεια είναι ότι στο δίκτυο του γραφείου μου, το PC δείχνει πακέτα ενώ το notebook Kb/sec. Μάλλον θα έχει να κάνει με τη μητρική ή την κάρτα δικτύου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.