mpthimios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σας, το προβλημά μου είναι ότι χθες αντικατέστησα τη παλιά pci κάρτα γραφικών μου με μια AGP και τα XP χάσανε το driver για τη κάρτα δικτύου! Το περίεργο είναι ότι την είχαν εγκαταστήσει μόνα τους τη κάρτα δικτύου παλιά ... plug and play... και τώρα το found new hardware μου ζητάει συγκεκριμένη location για να βρει το driver... Η κάρτα βέβαια είναι γ.τ.π.#$%# οπότε ούτε μάρκα έχω ούτε driver ... Μέχρι να χαλάσει φαντάζομαι ότι λειτουργούσε με κάποιο βασικό general χρήσης driver των XP... Ξέρει κανείς που να βρω τέτοιον? Αν βάλω ένα οτιδήποτε . . p.x intel θα παίξει ? Αλήθεια γιατί έγινε αυτό ?? Περίεργα πράματα...! :-?
SeKoS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 πάνω η κάρτα έχει ένα FCC ID με τον οποίο μπορείς να βρείς στο παρακάτω site ποιά είναι η κάρτα σου. http://www.fcc.gov/
christos1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σας' date='το προβλημά μου είναι ότι χθες αντικατέστησα τη παλιά pci κάρτα γραφικών μου με μια AGP και τα XP χάσανε το driver για τη κάρτα δικτύου! tο περίεργο είναι ότι την είχαν εγκαταστήσει μόνα τους τη κάρτα δικτύου παλιά ... plug and play... και τώρα το found new hardware μου ζητάει συγκεκριμένη location για να βρει το driver... Η κάρτα βέβαια είναι γ.τ.π.#$%# οπότε ούτε μάρκα έχω ούτε driver ... Μέχρι να χαλάσει φαντάζομαι ότι λειτουργούσε με κάποιο βασικό general χρήσης driver των XP... Ξέρει κανείς που να βρω τέτοιον? Αν βάλω ένα οτιδήποτε . . p.x intel θα παίξει ? Αλήθεια γιατί έγινε αυτό ?? Περίεργα πράματα...! :-?[/quote'] Κοίταξες να δεις μήπως την κούνησες καθόλου και έχει ξεκουμπώσει και δεν κάνει καλή επαφή και σου κάνει αυτά τα πράγματα? Δοκίμασε επίσης να πας διαχείριση συσκευών, και να κάνεις διαγραφή την κάρτα, μετά κάνε reset και κοίταξε μήπως και είσαι ΟΚ.
talos_2002 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Ακολούθησε τα βήματα που σου πρότειναν τα παιδιά. Αν δεν βάλει οδηγούς και πάλι το λειτουργικό, δες την μάρκα του chip της κάρτας και κατέβασε οδηγούς από τον κατασκευαστή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.