Chrisxxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Τι σας λεει αυτο : http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=16104 Βασικά θελω laptop mexri 1300 ευρω Να εχει οπωσδήποτε 1GB RAM σκληρός δίσκος 60-100 GB Επεξεργαστης αδιαφορος (1,7 +) Καρτα Γραφικών ικανοποιητική Eχετε να προτείνετε τιποτα; Ακουσα πως η ACER παρουσιαζει προβλήματα αληθεύει πια αλλη μαρκα θα προτείνατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampoulas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Εγω πηρα απο openmind fs amilo1437GQ με 2 επεξεργαστη κ 1G μνημη κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα αν κ το χω λιγο καιρο... ριξε μια ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1976 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 exei akoystei oti h acer den exei axsiopisto service, ama psaxseis sto site tha breis paromoia themata, ama de bariesai check it out! se ti timh erxetai ayto poy mas paratheteis, ki apo poy les na to pareis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Einai 1310 an thimame kala tora apo pou tha to parw... Tha kanw search ta e-shops gia to fthinotero kai tha prospathisw na to kanw ena test drive se opoio katastima to vrw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μια ψήφος και απο εμένα στο Amilo M 1437GQ. Σήμερα είδα και αυτο το IBM που είναι νομίζω καλή προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhsg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 ebay.co.uk oleeeeee ! me 1300euro sikoneis dio Amilo M 1437GQ :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.