n1kos.klx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Για την συγκεκριμενη δουλεια μετα απο ενα ψαξιμο που εκανα βρηκα μονο το DVD remake και το VobBlanker. To 1o ομως απλα δεν αποθηκευει τις αλλαγες [demo] ενω με το 2ο δεν εβγαλα ακρη.. Γνωριζει κανεις αλλο software για την αφαιρεση προσεχως - extras κλπ ωστε να υπαρχει μονο το menu και η ταινια?
dpurpler Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 DVD shrink, αν θες να έχεις μόνο την ταινία χωρίς το μενού είναι πανεύκολο. Γιατί να έχεις και τα μενού αφύ μερικά που είναι κινούμενο βίντεο πιάνουν και χώρο; Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις αυτόν τον χώρο για να βελτιώσεις την ποιότητα του χμ... backup σου; Αν θες και τα μενου ίσως να γίνεται δεν το έχω ψάξει διεξοδικά όμως. Υπάρχουν οι δυνατότητες και λογικά γίνεται, αλλά αν ξέρει κάποιος καλύτερα ας βοηθήσει.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 DVDShrink all the way giati apla tou les apo glwsses,extras,subs ktl ti na kratiseis kai exeis kai to menu,apla se still image anti gia video na min sou pianei kai xwro
n1kos.klx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Το shrink απ'οσο ξερω απλα αντικαθιστα το video με still images. Ετσι αν το κανεις αυτο στα "προσεχως - κυκλοφορουν ηδη" οταν βαλεις το δισκακι θα βλεπεις απλα μια εικονα για ΟΣΗ διαρκεια ειχαν τα video που αντικατεστησες. Αυτο που ψαχνω ειναι κατι που να τα αφαιρει τελειως αυτα ωστε και να εχουμε λιγο καλυτερη ποιοτητα αλλα και να πηγαινουμε με τη μια στο μενου. Γινεται κατι τετοιο?
zavlakas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 To VobBlanker ειναι η καλυτερη επιλογη... Επιλεγεις οσα θελεις να αφαιρεσεις και τα κανεις blank... ...και δεν αλλοιωνεις καθολου την λειτουργικοτητα των menus... H εφαρμογη περιεχει και tutorial... Στην τελευταια εκδοση υπαρχει και προεπισκοπηση στην βασικη οθονη, κατι που διευκολυνει ακομα περισσοτερο την επεξεργασια...
Diomedes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δε γνωρίζω το VobBlanker, όμως το DVD Shrink με έχει σώσει. Μάλλον έχεις πληροφορηθεί λάθως για το πως λειτουργεί το πρόγραμμα. Όχι μόνο αφαιρεί εντελώς τα κομμάτια που θέλεις να διώξεις, αλλά επιπλέον μπορεί να συμπιέσει ελαφρώς την ταινία ώστε να χωράει ακριβώς σε 1 DVD. (Δε λέω ότι είναι καλύτερο από το VobBlanker, αλλά σε παροτρύνω να το δοκιμάσεις - όταν το κατέβασα ήταν τζαμπέ και παίζει να είναι ακόμα - και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα)
migel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Για την συγκεκριμενη δουλεια μετα απο ενα ψαξιμο που εκανα βρηκα μονο το DVD remake και το VobBlanker. To 1o ομως απλα δεν αποθηκευει τις αλλαγες [demo'] ενω με το 2ο δεν εβγαλα ακρη.. Γνωριζει κανεις αλλο software για την αφαιρεση προσεχως - extras κλπ ωστε να υπαρχει μονο το menu και η ταινια? Καλησπέρα . Δοκίμασε με το DVD Fab Platinum ( δεν είναι free ) . Αφαιρείς οτι θέλεις , σπάει τα καινούρια κλειδώματα ( sony Archoss ) , μπορείς να κόψεις σε 2 DVD 5 ένα DVD 9 χωρίς να χάσεις καθόλου ποιότητα , extras κτλ και άλλα που θα τα δείς εαν το δοκιμάσεις . Άλλη λύση είναι να κατεβάσεις το έργο που θέλεις με το DVD decrypter ή με το DVD Fab Decrypter και να κάνεις Recode με το Nero Recode με το οποίο αφαιρείς οτι θέλεις βάζοντας στην θέση αυτών που αφαιρείς στατική εικόνα . ΥΣ. Δεν έχω βρει κάποιο προγραμμα που να κρατάς το original menu , να αφαιρείς τα extras απο ενα DVD και στην επιλογή PLay να διαλέξεις ( έστω και απο λάθος ) να δεις τα Extras και να μην κολλήσει το DVD .
zavlakas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 ΥΣ. Δεν έχω βρει κάποιο προγραμμα που να κρατάς το original menu , να αφαιρείς τα extras απο ενα DVD και στην επιλογή PLay να διαλέξεις ( έστω και απο λάθος ) να δεις τα Extras και να μην κολλήσει το DVD . To VobBlanker κανει αυτη ακριβως την δουλεια, με την λειτουργια blank... ...και την κανει καλα...
n1kos.klx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 diomedes εχω προσπαθησει με το shrink αλλα το μενου χανει την λειτουργικοτητα του.. αν εχεις βρει εσυ καποιον τροπο να αφαιρεις προσεχως-εξτρας και να διατηρεις το dvd οπως εχει στα υπολοιπα μερη του χρησιμοποιωντας το shrink τοτε πες και σε μας. ΥΣ. Δεν έχω βρει κάποιο προγραμμα που να κρατάς το original menu , να αφαιρείς τα extras απο ενα DVD και στην επιλογή PLay να διαλέξεις ( έστω και απο λάθος ) να δεις τα Extras και να μην κολλήσει το DVD . migel αυτο ακριβως προσπαθω να κανω. Οriginal μενου, αφαιρεση extras κλπ trailers. Με λιγα λογια θελω το dvd να πηγαινει κατευθειαν στο μενου [ας δειχνει τα warnings, δεν με πειραζουν] αλλα οχι trailers πριν το μενου ουτε και στα εξτρας. ζαβλακα με το vobblanker εκανα blank τα video που ηθελα να σβησω αλλα δοκιμαζοντας να δω το dvd στο καπακι ηταν ακομα εκει.. διαβασα και το tutorial αλλα χαθηκα.. Χρειαζονται ολα αυτα για να αφαιρεσω απλα μερικα videos?
Diomedes Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Λυπάμαι αν δεν υπήρξα αρκετά σαφής. Όμως το DVD Shrink έχει την δυνατότητα που λέω. Πας στο κουμπί που λέει Re-author και έπειτα επιλέγεις τα κομμάτια του DVD που θες από το κάτω δεξιά παράθυρο. Αν θες μπορείς και να τα κάνεις preview κάνοντας χρήση του παράθυρου κάτω αριστερά.
n1kos.klx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Εμενα μου βγαζει αυτο. Κανοντας αυτα ακριβως που γραφεις.
Diomedes Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Οκ. Αυτό λοιπόν εννοούσες λέγοντας ότι το μενού χάνει τη λειτουργικότητά του. Μάλλον δεν σε κατάλαβα καλά (είναι μια δύσκολη ώρα αυτή η ώρα!) Δυστυχώς όταν κόβεις πράγματα με το DVD Shrink αυτό είναι αναπόφευκτο. Να σου πω όμως, έχω ριπάρει δεκάδες DVD και ποτέ μου δεν μου έλειψε το μενού από κάποιο απ' αυτά. Είναι βέβαια θέμα προτεραιοτήτων (δεν μπορείς να τα έχεις όλα με το πρόγραμμα αυτό!)
n1kos.klx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπον τα καταφερα με το Blanker αλλα.. Με το Νero ShowTime που χρησιμοποιησα για να δω τα αποτελεσματα φαινεται να υπαρχει ενα κολλημα στην αρχη μεχρι να αρχισει την αναπαραγωγη. Φανταζομαι επειδη εχουν σβηστει και extras τα οποια βρισκονταν στην αρχη. Δεν πειραζει και τοσο ομως. Επισης παρατηρησα αυτο που εργαψε και ο migel. Πατωντας να δω τα trailers στο extras παρουσιασε λάθος και διεκοψε την αναπαραγωγη. Αν γινοταν απλα να μη γινεται τπτ οταν παταει καποιος αυτο το κουμπι θα ηταν καλυτερα.
zavlakas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δοκιμασε με καποιον αλλο player.... Ισως ειναι προβλημα του Nero Showtime... Με MPC και σε standalone, δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα... ...η μεταβαση ειναι αμεση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.