n1k0s Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Exo enan AMD Sempron 64bit 2800+ alla h taxitita toy epeksergasti grafei 1600 Mhz mporei na mou pei kapoios an mporoysa na ton sygkrino me enan 32bit epeksergasti se ti taxytita tha itan?
gregdais Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 sisoft sandra 2005 file, nomizw to programma afto tha sou lisei kathe aporia
AMDAKIAS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Το απάντησες μόνος σου φίλε n1kos , η ταχύτητα του επεξεργαστή είναι 1.6Ghz , οι επιδόσεις όμως είναι αντίστοιχες ενός 2.8Ghz (βλέπε 2800+).
Lemuria Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 εγω παλι θα σου λεγα να απενεργοποιησεις την ιδιαιτεροτητα των amd γενικοτερα να αλλαζουν την συχνοτητα που λειτουργουν αναλογα με την εργασία που κανεις. Προφανως οταν τρεχεις το προγραμμα ο επεξεργαστης κατεβαζει τη συχνοτητα του στα 1.6 απλουστατα γιατι δεν χρειαζεται τιποτα περισσοτερο . το χουν αυτο οι amd και αν δεν το ξερεις μπορει να φρικαρεις
n1k0s Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 εγω παλι θα σου λεγα να απενεργοποιησεις την ιδιαιτεροτητα των amd γενικοτερα να αλλαζουν την συχνοτητα που λειτουργουν αναλογα με την εργασία που κανεις. Προφανως οταν τρεχεις το προγραμμα ο επεξεργαστης κατεβαζει τη συχνοτητα του στα 1.6 απλουστατα γιατι δεν χρειαζεται τιποτα περισσοτερο . το χουν αυτο οι amd και αν δεν το ξερεις μπορει να φρικαρεις Τι εννοείς μπορείς να γίνεις ποιο σαφείς πώς το απενεργοποιώ αυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 To cool and quiet είναι αυτό που αναφέρεται παραπάνω, αλλά δεν θα σου πρότεινα να το απενεργοποιήσεις. Απλά εξοικονομεί ενέργεια ρίχνοντας τη συχνότητα του επεξεργαστή. Ο δικός σου κανονικά τρέχει στα 1.6 Ghz και όταν χρησιμοποιείται κάποια εφαρμογή που δεν χρειάζεται επεξεργαστική ισχύ (π.χ Web browsing) η συχνότητα πέφτει. Κατά τα άλλα, η πλήρης του συχνότητα είναι αυτή που ανέφερα. Δεν γίνεται όμως άμεση σύγκριση με Intel, διότι η αρχιτεκτονική είναι διαφορετική, οπότε τα Ghz δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τίποτα ως μέτρο. Το PR Rating (3000+ και τα σχετικά) δίνει μία πιο σωστή προσέγγιση και πάλι όμως όχι με απόλυτη ακρίβεια.
S2Katana Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Εγω παλι μονο αρνητικα σχολια εχω διαβασει για το Cool and Quiet...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.