Προς το περιεχόμενο

crossover i aplo?

:)ggyo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετατροπή ενός crossover σε απλό καλώδιο μπορεί να γίνει;Πρέπει να αλλάξω εγώ την σειρά των καλωδίων ή υπάρχει κάτι σαν μετατροπέας;

Δημοσ.

Φυσικά και γίνεται. Αρκεί να κόψεις την μία άκρη και να την ξαναφτιάξεις έτσι ακριβώς όπως είναι η άλλη. Μετατροπέας δεν νομίζω να υπάρχει, τουλάχιστον δεν έχω δει ποτέ μου.

Δημοσ.

ΟΚ την χειρονακτική μετατροπή την είχα σκεφτεί και εγώ! :)

Θυμάστε σε ποια καλωδιάκια πρέπει να αλλάξω θέσεις για να γίνει αυτή η μετατροπή;Κάποιο site που να τα δείχνει ξέρετε;

Δημοσ.

Εδώ ένα καλό link.

Αλλα όπως σου είπα, αν κόψεις την μια πλευρά και την κάνεις ακριβώς ίδια όπως την άλλη (απλά δες την σειρά των χρωμάτων των καλωδίων) τότε θα φτάξεις ένα κανονικό utp καλώδιο.

Δημοσ.

otan duo suskeues einai idies tis sundeeis back-to-back me crossover.

Epomenws pc me router 8eleis eu8u kalwdio.

Oso gia ti metatropi den sou to sunistw. tsampa o kopos. pigaine kalutera na agaroseis. to kostos einai mhdamino.

Δημοσ.

Αυτό θα έκανα αλλά έχω ήδη φτιάξει 1 κανάλι 50 μέτρα και το έχω κολλήσει στον τοίχο οπότε είναι κόπος να βγάλω το καλώδιο και να βάλω το καινούργιο. Πιο εύκολο μου είναι να τροποποιήσω το υπάρχον.

Δημοσ.

yparxei metatropeas poy kanei oti doyleia thes i tin mia i tin antihtei, se katastima me ilektronika ton vriskeis. einai san moyfa.

episis mporeis apla na pareis ena switchaki poy exei auto mdx...

Δημοσ.

Πάντως πολλά router έχουν μια λειτουργία που αναγνωρίζουν αυτόματα αν είναι cross το καλώδιο και δουλεύουν και με cross. Σε ένα netgear που έδινε η otenet δώρο με κάτι πακέτα δούλευε κανονικά το ένα pc με απλό καλώδιο και το άλλο με cross.

Δημοσ.

Και το Linksys που έχω αναγνωρίζει αυτόματα το καλώδιο, και δουλεύει και με crossover και με απλό καλώδιο.

Παραδόξως δεν αναφέρεται πουθενά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά λειτουργεί άψογα.

Δημοσ.
Και το Linksys που έχω αναγνωρίζει αυτόματα το καλώδιο' date=' και δουλεύει και με crossover και με απλό καλώδιο.

Παραδόξως δεν αναφέρεται πουθενά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά λειτουργεί άψογα.[/quote']

LinkSys WAG354G afto ine to router to opoio ine sindedemeno me to home PC,episis exw sindesi me ena kalwdio crossover to laptop me to home pc..to provlima mou ine oti to laptop enw dixni oti ine sindedemeno me to home pc ws local connection den exei internet,para mono o home pc exei prosvasi sto net...kseris kaneis tis skatorithmisis?exw fai olo to kosmo..

simiosi:exo dokimasi kai obtain ip automatically sto laptop alla de doulevi...vgazi thavmastiko panw sti sindesi!

episis sto network connections exei dio sindesis (logiko)i mia pou ixe apo prin kai i alli pou dimiourgithike logo tis sindesis twn dio ipologistwn,prepei na allakso tipota stin proti sindesi?pliz help..

RITHMISISSSS:( :( :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...