:)ggyo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 pedia exo 2 pc kai thelo na moiraso tin dsl!to kalodio pou pigeni sto router prepi na eine aplo?ego exo crossover kai malon den kani doulia!
mpentenis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 aplo prepei na einai, cross 8a pareis an 8es na enoseis 2 pcakia metaksi toys, h 2 switchakia(oxi panta omws....)
mikael Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Απο router σε pc θελει απλό. Απο pc σε pc θέλει crossover.
HaPagan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μετατροπή ενός crossover σε απλό καλώδιο μπορεί να γίνει;Πρέπει να αλλάξω εγώ την σειρά των καλωδίων ή υπάρχει κάτι σαν μετατροπέας;
Sorath Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Φυσικά και γίνεται. Αρκεί να κόψεις την μία άκρη και να την ξαναφτιάξεις έτσι ακριβώς όπως είναι η άλλη. Μετατροπέας δεν νομίζω να υπάρχει, τουλάχιστον δεν έχω δει ποτέ μου.
HaPagan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 ΟΚ την χειρονακτική μετατροπή την είχα σκεφτεί και εγώ! Θυμάστε σε ποια καλωδιάκια πρέπει να αλλάξω θέσεις για να γίνει αυτή η μετατροπή;Κάποιο site που να τα δείχνει ξέρετε;
Sorath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Εδώ ένα καλό link. Αλλα όπως σου είπα, αν κόψεις την μια πλευρά και την κάνεις ακριβώς ίδια όπως την άλλη (απλά δες την σειρά των χρωμάτων των καλωδίων) τότε θα φτάξεις ένα κανονικό utp καλώδιο.
Centaur79 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 otan duo suskeues einai idies tis sundeeis back-to-back me crossover. Epomenws pc me router 8eleis eu8u kalwdio. Oso gia ti metatropi den sou to sunistw. tsampa o kopos. pigaine kalutera na agaroseis. to kostos einai mhdamino.
HaPagan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό θα έκανα αλλά έχω ήδη φτιάξει 1 κανάλι 50 μέτρα και το έχω κολλήσει στον τοίχο οπότε είναι κόπος να βγάλω το καλώδιο και να βάλω το καινούργιο. Πιο εύκολο μου είναι να τροποποιήσω το υπάρχον.
kitsos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 yparxei metatropeas poy kanei oti doyleia thes i tin mia i tin antihtei, se katastima me ilektronika ton vriskeis. einai san moyfa. episis mporeis apla na pareis ena switchaki poy exei auto mdx...
HaPagan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Χμμμ λέτε να έχει τέτοιο πράγμα ο router μου και να μην το ξέρω;;; LevelOne 1416A! Ξέρει κάποιος;
spirosta Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Πάντως πολλά router έχουν μια λειτουργία που αναγνωρίζουν αυτόματα αν είναι cross το καλώδιο και δουλεύουν και με cross. Σε ένα netgear που έδινε η otenet δώρο με κάτι πακέτα δούλευε κανονικά το ένα pc με απλό καλώδιο και το άλλο με cross.
StavrosD Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Και το Linksys που έχω αναγνωρίζει αυτόματα το καλώδιο, και δουλεύει και με crossover και με απλό καλώδιο. Παραδόξως δεν αναφέρεται πουθενά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά λειτουργεί άψογα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Και το Linksys που έχω αναγνωρίζει αυτόματα το καλώδιο' date=' και δουλεύει και με crossover και με απλό καλώδιο. Παραδόξως δεν αναφέρεται πουθενά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά λειτουργεί άψογα.[/quote'] LinkSys WAG354G afto ine to router to opoio ine sindedemeno me to home PC,episis exw sindesi me ena kalwdio crossover to laptop me to home pc..to provlima mou ine oti to laptop enw dixni oti ine sindedemeno me to home pc ws local connection den exei internet,para mono o home pc exei prosvasi sto net...kseris kaneis tis skatorithmisis?exw fai olo to kosmo.. simiosi:exo dokimasi kai obtain ip automatically sto laptop alla de doulevi...vgazi thavmastiko panw sti sindesi! episis sto network connections exei dio sindesis (logiko)i mia pou ixe apo prin kai i alli pou dimiourgithike logo tis sindesis twn dio ipologistwn,prepei na allakso tipota stin proti sindesi?pliz help.. RITHMISISSSS:( :(
spirosta Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μάλλον δεν βάζεις σωστά ip και dns servers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.