Προς το περιεχόμενο

Internet TV

gpan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα τηλεόρασης ή ιστοσελίδα που να μεταδίδει σταθμούς, μέσω internet όπως mega,ant1,alpha κλπ. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φίλε λυπάμαι.Κανάλια τζάμπα στο νετ δεν υπάρχουν από όσο ξέρω.Με λεφτά γνωρίζω.Αλλά καλύτερα ψάχτο λίγο σε δορυφορικούς δέκτες .Θα σου πρότεινα να αγοράσεις δορυφορικό δέκτη vi . . net.Είναι αστέρι.Που με γλύτωσε από το βάσανο του μηνιάτικου για την ακατανόμαστη

Δημοσ.

Αυτό είναι η τελική λύση, αλλά αν σπουδάζεις στο εξωτερικό και απαγορεύεται η χρήση ιδιωτικού δορυφορικού πιάτου στην εστία που μένεις, τότε το Ιντερνετ είναι η μόνη διέξοδος, δυστυχώς!

;)

Δημοσ.

Ψάξε για τα πιό κάτω, ίσως κάτι βρείς,

World Online TV v4.1

Free Internet TV v4.5

Internet TV & Radio Player v3.3.0

Online TV Player v2.9

Stream TV v1.1

Super Internet TV v6.5

TV 2.0 Live Broadcast Internet TV

Videowebgate v. 1.0

TV Olution 10

Radyomix Online 3.0

Hornsoft Online TV v3.8

Δημοσ.

Το χρειάζομαι για μια φίλη μου στην Αγγλία, η οποία δε διαθέτει τηλεόραση και δε μένει σε εστία! :cry:

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα να αγοράσεις δορυφορικό δέκτη vi . . net.Είναι αστέρι.Που με γλύτωσε από το βάσανο του μηνιάτικου για την ακατανόμαστη

Mporeis na gineis pio analutikos? Me endiaferei to 8ema.

Δημοσ.

Λοιπόν η μόνη λύση που ξέρω είναι η http://www.xtv.gr αλλά έχει ένα μειονέκτημα...πρέπει να πληρώσεις!! Και είναι και ακριβά. Αλλά υποτίθεται έχει καλή ποιότητα. Μπορεί να δοκιμάσει το demo που διαρκει κάποια δευτερόλεπτα ή και λεπτά να δει.

Παλιά ήταν τζάμπα αλλά...

Δημοσ.
http://tv4all.com/portal.htm

με καλη συνδεση μπορεις να δεις πολλα καναλια

Aman me auto to site re paidia... Amfiballw an kapoios apo autous pou to proteinei to xrhsimopoiei kiolas.

To mad de douleuei kai poios blepei astra' date='boulh kai opatv? Ase pou sou spaei ta neura to buffer.

Oi pio polloi kaigontai gia ta dhmofilh ANT1 kai MEGA, isws kai ET1, NET.

Λοιπόν η μόνη λύση που ξέρω είναι η http://www.xtv.gr αλλά έχει ένα μειονέκτημα...πρέπει να πληρώσεις!! Και είναι και ακριβά. Αλλά υποτίθεται έχει καλή ποιότητα. Μπορεί να δοκιμάσει το demo που διαρκει κάποια δευτερόλεπτα ή και λεπτά να δει.

Παλιά ήταν τζάμπα αλλά...

Fainetai kalo, alla poso paei to malli de mas lene.

Kai me ti dikaiwma ekmetalleuontai tous sta8mous? Exoun parei adeia?

Δημοσ.

Oxi. Alla kai auto dustuxws den einai kati aksiologo, toulaxiston gia ta ellhnika. Me to link tou mad prepei na uparxei genikws problhma.

Mou fainetai sto ekswteriko mia NOVA mono kanei douleia. Poios dinei omws 50+ € to mhna?

Δημοσ.
Fainetai kalo' date=' alla poso paei to malli de mas lene.

Kai me ti dikaiwma ekmetalleuontai tous sta8mous? Exoun parei adeia?[/quote']

Πως δε λένε. Είναι ακριβό. Έχουμε και λέμε:

Για 2 μήνες 21ευρώ/μήνα

Για 3 μήνες 20ευρώ/μήνα

Για 4 μήνες 19ευρώ/μήνα

Τσούζει λίγο έτσι δεν είναι; Αλλά μπορείς να δεις και από τα demo ότι η ποιότητα είναι καλή. Αν έχεις τα λεφτά τότε είμαι σίγουρος θα βλέπεις άνετα χωρίς buffering

A επίσης αν θέλεις πληροφορίες το ΜEGA ANT1 ALTER και ΕΡΤ είναι δορυφορικά (δηλ το MEGA Cosmos,Alter Globe, Ert sat kai Ant1 satellite). Ελληνικά είναι μόνο το MEGA και το aplha. Επίσης η ποιότητα (από ότι λένε τουλάχιστον είναι διπλάσια από την ποιότητα των Demo, 149-256kbps. Επίσης λένε ότι από Φεβρουάριο το average θα είναι 282kbps) Kαι έχεις όριο 180 ώρες το μήνα.

Oxi. Alla kai auto dustuxws den einai kati aksiologo, toulaxiston gia ta ellhnika. Me to link tou mad prepei na uparxei genikws problhma.Mou fainetai sto ekswteriko mia NOVA mono kanei douleia. Poios dinei omws 50+ € to mhna?

Έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται να έχεις nova εκτός ελλάδος. Λέμε τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...