Προς το περιεχόμενο

Allagh Kartas Grafikwn se Laptop...

HomoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pantws opws sou eipan kai parapanw den mporeis na kaneis kati...Oi kartes grafikwn san tin dikia sou pou einai shared einai chip panw stin mitriki!!Opote den mporeis na allakseis karta!!!Kai mnimi na auksiseis file mou pisteuw oti den tha deis megali diafora!!

Δημοσ.

Ρε Ailuros δεν βγαζουμε ακρη ετσι.Μιλαμε για ενα μηχανημα που ειναι πανω απο ολα φορητο και ανταποκρινεται σε αυτους που εχουν αναγκη κορυφαιες επιδοσεις..Εκτος αν εχεις στο νου σου να φορτωνεις το pc στην πλατη και να πηγαινεις διακοπες!

Δημοσ.
Ρε Ailuros δεν βγαζουμε ακρη ετσι.Μιλαμε για ενα μηχανημα που ειναι πανω απο ολα φορητο και ανταποκρινεται σε αυτους που εχουν αναγκη κορυφαιες επιδοσεις..Εκτος αν εχεις στο νου σου να φορτωνεις το pc στην πλατη και να πηγαινεις διακοπες!

Πως θέλεις να βγάλεις άκρη; Φυσικά και υπάρχουν φορητοί για παιχνίδια αλλά όχι μόνο είναι για πολύ λίγους αλλά είναι και πεταμένα λεφτά. ΄Ασε που για να φχαριστηθείς παιχνίδι σε φορητό θα χρειαστείς ούτως ή άλλος πρίζα ή μια μπαταρία στην πλάτη σου.

Με 2 χιλιάρικα σου χτίζω αναβαθμίσιμο PC με κατά πολύ μεγαλύτερες επιδόσεις από τον φορητό που ανέφερες και σου μένουν και λεφτά για ένα μέτριο φορητό αν πράγματι αυτός είναι αναγκαίος.

Εγώ τον φορητό μου τον χρησιμοποιώ για να μπορώ να μεταφέρω την δουλειά μου και αυτός είναι και ο ουσιαστικός σκοπός ενός φορητού.

Δημοσ.

Καταρχήν δεν αγοράζεις ποτέ laptop για να παίξεις παιχνίδια.Internet,office και άλλα διάφορα.την πάτησα και εγω τις προάλλες που προσπαθούσα να παίξω το return of the king με intel κάρτα γραφικών.Τελικά βρήκα λύση ,αυξησα και την κάρτα γραφικών και όλα καλά.( Και όλα αυτά επειδή βαριόμουν να πάω στην γκαρσονιέρα που είναι δύο οροφους διαφορά από το σπίτι για να παίξω εκεί).Ταλαιπωρήθηκα αλλα την βρήκα την άκρη

Δημοσ.

Αν και συνεχιζουμε να ειμαστε off topic, εγω απλα εξηγουμαι(για αλλη μια φορα):

Δεν ειπα πως τα λαπτοπ ειναι για παιχνιδια, αλλα αν καποιος εχει το χρημα μπορει να βρει ενα λαπτοπ τερας ωστε να συνδυαζει τη φορητοτητα με τις κορυφαιες επιδοσεις.Αν δλδ εγω γουσταρω να εχω το λαπτοπ μαζι μου στις διακοπες και να ''καιγομαι'' με FEAR, Q4, BTF2 και τα συναφη, και εχω και τεραστιο πορτοφολι που ειναι το προβλημα?Δλδ σωνει και καλα πρεπει επειδη ειναι λαπτοπ να σερνεται???Μην ειστε δογματικοι ρε παιδια.Ακου εκει ''δεν αγοραζεις ποτε λαπτοπ για να παιζεις παιχνιδια''!Προφανως δεν το αγοραζεις ΜΟΝΟ για να παιζεις, αλλα αν θες ΚΑΙ να παιζεις ενα τερατακι τυπου Alienware Area 51 ειναι μονοδρομος...

Δημοσ.

Πεταμένα είναι τα λεφτά είτε τoυ περισσεύουν κάποιου είτε όχι. Αν ήταν αναβαθμίσημοι οι φορητοί στον βαθμό των PC θα άλλαζε η ιστορία. Ειδάλλως θα αναγκάζεται κάποιος θεωρητικά να αγοράζει φορητό αυτού του κόστους κάθε χρόνο. Ειδικά όταν μιλάμε για κλινικές περιπτώσεις όπου κάποιος χαραμίζει τις διακοπές του παίζοντας παιχνίδια....

Δημοσ.

Δε διαφωνω οτι μιλαμε για κλινικα αρρωστα ατομα(ή υπερβολικα πλουσια του τυπου ''δεν ξερεις τι εχεις'')!!!Απλα η ενσταση μου ειχε να κανει με το οτι απο τη στιγμη που πωλουνται καποιοι θα τα αγοραζουν και σε καποιους θα φαινονται λιγο ως πολυ χρησιμα!

Δημοσ.
Δε διαφωνω οτι μιλαμε για κλινικα αρρωστα ατομα(ή υπερβολικα πλουσια του τυπου ''δεν ξερεις τι εχεις'')!!!Απλα η ενσταση μου ειχε να κανει με το οτι απο τη στιγμη που πωλουνται καποιοι θα τα αγοραζουν και σε καποιους θα φαινονται λιγο ως πολυ χρησιμα!

Δηλαδή πέρασες τον φίλτατο τον Μανώλη για άρρωστο για αυτό του τον πρότεινες; :D (κάτσε να φύγω πριν φάω ξύλο....)

Δημοσ.

Xrisima ksexrisima laptop 2-3 xiliadon eyro einai petamena lefta.....Teleia kai pavla...............

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Xrisima ksexrisima laptop 2-3 xiliadon eyro einai petamena lefta.....Teleia kai pavla...............

Για εσένα μπορεί να είναι πεταμένα λεφτά. Για άλλους όμως μπορεί οι δυνατότητές τους να είναι χρήσιμες. Εγώ π.χ. αν είχα τόσα λεφτά θα τα έδινα για ένα φορητό 100% . Desktop έχω ήδη, οπότε ένα καλό φορητό δεν με χαλάει. Και ειδικά για φοιτητή (όπως εγώ) ένα καλό φορητό πιστεύω ότι θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο. Ξέρεις τι είναι να κουβαλάς με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ τον πύργο και να σου φεύγει η μέση να τον κατεβάσεις χωρίς ασανσέρ από τον 2ο όροφο στο ισόγειο για να το βάλεις στο ταξί (ώστε να πας στον σταθμό των ΚΤΕΛ) και σε ταξίδι 7-8 ωρών να κάνεις την προσευχή σου για να μην διαλυθεί; Ενώ το laptop το βάζεις στην τσάντα του, το παίρνεις στα πόδια σου και όλα καλά... Εγώ έχω τώρα laptop (Acer 5032WXMi) το οποίο το αγόρασα 999 ευρώ μαζί με ΦΠΑ. Αν είχα άλλα 1000 όταν το πήρα θα τα έδινα 1000% για φορητό που να γ***ει :-D Εγώ ας πούμε οποιοδήποτε προϊόν αγοράζω (είτε υπολογιστής, είτε κινητό, είτε περιφερειακό υπολογιστή, είτε στερεοφωνικό) το φτάνω στα άκρα του, εκμεταλεύομαι στο έπακρο όλες τις δυνατότητες που έχει (το pc π.χ. το λιώνω στο download, το σερφάρισμα, τα παιχνίδια, τα video κ.λ.π. . Το στερεοφωνικό το τσιτώνω συνεχώς για ώρες και τρίζει το σπίτι. ) . Οπότε και 2000 ευρώ να έδινα για laptop, θα εκμεταλευόμουν όλες του τις δυνατότητες, άρα δεν θα ήταν πεταμένα λεφτά όπως λες εσύ. Φυσικά γνωρίζω 1) το ότι τα επώνυμα laptop δέχονται αναβάθμιση μόνο στην μνήμη και τον σκληρό δίσκο ενώ τα Built To Order (π.χ. του Πλαισίου και των Multirama) σε επεξεργαστή, μνήμη, σκληρό δίσκο και 2) ότι με τα 2000 ευρώ που θα έδινα για φορητό μπορώ να πάρω το καλύτερο desktop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...