plato Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Υπαρχει καποιος τροπος να εκτυπωσω απο pdf το οποιο ειναι προστατευμενο και δεν μου δινει αυτη τη δυνατοτητα? Μπορω να χρησιμοποιησω καποιο αλλο προγραμματακι που να με βοηθησει σε αυτο?Εχω το Acrobat 7.0 Professional για ανοιγμα pdf.
ApSiMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Υπαρχει καποιος τροπος να εκτυπωσω απο pdf το οποιο ειναι προστατευμενο και δεν μου δινει αυτη τη δυνατοτητα? Μπορω να χρησιμοποιησω καποιο αλλο προγραμματακι που να με βοηθησει σε αυτο?Εχω το Acrobat 7.0 Professional για ανοιγμα pdf. nai psakse na vreis kapoio pdf password remover tool.An psakseis se kapoio katevastiri tha vreis sigoura kati.Alliws pm me na sou to steilw. (den einai spastiko na einai kleidwmeni i epilogi print???ti ton peirakse ama tha ta typwsoume!!??egw eixa ena pdf me simeiwseis apo ti sxoli pou itan kleidwmeno...an exeis ton theo sou eprepe na to "spasw" gia na ta typwsw kai na mi diavasw 100selides apo to pc!!OUf ta pa kai ksalafrwsa)
MariaTs. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Για βρες το Foxit Reader. Είναι δωρεάν, μικρό και ελαφρύ και μπορείς να εκτυπώσεις ότι θέλεις.
sangelos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εχω κι εγω ενα κλειδωμενο Pdf αλλα δε μου επιτρεπει καθολου να δω το περιεχομενο. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να παρακαμψουμε αυτη την προστασια ; Ανεβαζω ενα screenshot για να δειτε τι ακριβως μου βγαζει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
lalexoulhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 adobe acrobat Advanced PDF Password Recovery Pro apo ta kalhtera tou idous tou kai polu grhgoro.
sangelos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Δυστυχως το εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο προγραμμα, αλλα απο οτι βλεπω και στο site τους, μαλλον δε μπορει να βοηθησει : Please note that APDFPR (Advanced PDF Password Recovery Pro) doesn't work with documents which have user-level passwords (preventing the files from being opened), if both user and owner passwords are unknown; and PDF files protected with any 3rd party security plug-ins.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Δυστυχως το εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο προγραμμα' date=' αλλα απο οτι βλεπω και στο site τους, μαλλον δε μπορει να βοηθησει : Please note that APDFPR (Advanced PDF Password Recovery Pro) doesn't work with documents which have user-level passwords (preventing the files from being opened), if both user and owner passwords are unknown; and PDF files protected with any 3rd party security plug-ins.[/quote'] Αν το αρχείο PDF που θες να εκτυπώσεις έχει user-level password, ξέχνα το. Aυτά τα PDF δεν σε αφήνουν όχι μόνο να εκτυπώσεις αλλά ούτε καν να τα ανοίξεις. Η συνηθισμένη προστασία ενός PDF αρχείου είναι με owner-level password, τα οποία το Advanced PDF Password Recovery τα σπάει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Ενναλακτική λύση είναι το σκανάρισμα του PDF με Abbyy Finereader και η μετατροπή του είτε σε ξεκλείδωτο PDF είτε σε ό,τι άλλο θες (αρχείο Word, text κλπ).
plato Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Αν το αρχείο PDF που θες να εκτυπώσεις έχει user-level password' date=' ξέχνα το. Aυτά τα PDF δεν σε αφήνουν όχι μόνο να εκτυπώσεις αλλά [u']ούτε καν να τα ανοίξεις[/u]. Η συνηθισμένη προστασία ενός PDF αρχείου είναι με owner-level password, τα οποία το Advanced PDF Password Recovery τα σπάει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Ενναλακτική λύση είναι το σκανάρισμα του PDF με Abbyy Finereader και η μετατροπή του είτε σε ξεκλείδωτο PDF είτε σε ό,τι άλλο θες (αρχείο Word, text κλπ). Δεν σκαναρει το fine reader, παλι ζηταει κωδικο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δεν σκαναρει το fine reader, παλι ζηταει κωδικο. Είπαμε, σε user-level password, ξέχνα το.
Highlander Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Θυμάμαι ότι κάπου είχα ένα progy που τα ξεκλείδωνε αυτά. Θα το ψάξω και θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.