leantech Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 thelo na paro mia karta hxou auto pou thelo einai na exo kalo hxo 7.1 se tainies kai paixnidia h erotisi einai apli ston tomea tis anaparagoghs h X-Fi einai poly brosta?H den exei diafora i opoia tha einai katanohth apo ena ANTHROPINO ayti kai oxi ena vioniko pou pianei diafores tou tipou 0.0000000001hz aksizoun ta 80euro parapano h tha einai tsaba?:-? :-? :-? euxaristo gia ton xrono sas:-D :-D :-D
pgpmx5 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 ego eixa mexri xtes (kai akoma tin exo sto kouti tora) audigy 4 pro h carta einai poli kali kai apo apopsis dinatotitos kai apo piotita hxou einai pano se GigaWorks THX S750 kai paizei telia xtes apofasisa na paro tin X-Fi Elite Pro h karta einai apextei apo merias hxou kai litourgikotitas kai me ena control pou ta kanei ola sxedon. to provlima mou mexei sigmis einai oti exei kapia provlimata me merika game den ta trexei ka8olou me ena .dll error kai to psaxno ta games pou to kanoun einai (doom3 1.31, quake 4 me to patch, Battlefield 2 me to patch) katatala h carta telio hxo kai sindesmologia
Marcos_Aurilius Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 H den exei diafora i opoia tha einai katanohth apo ena ANTHROPINO ayti kai oxi ena vioniko pou pianei diafores tou tipou 0.0000000001hz? Το θέμα δεν είναι τι αυτί, αλλά τι ηχεία έχεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.