Προς το περιεχόμενο

Ποιά cd και dvd δισκάκια προτείνεται σαν τα καλύτερα;

Green Dragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πήγα τις προάλλες στο e-shop και ζήτησα 1 δεκάδα DVD της Taiyo Yuden Ceramic' date=' που είναι απο τα αρκετά καλά όπως λέτε.

Δεν είχε τα Ceramic και μου πρότεινε τα That's: http://www.eshop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0005

και μάλιστα μου σύστησε να πάρω DVD-R. Όταν τον ρώτησα γιατί τα -R, μου απάντησε ότι είναι πιο συμβατά με τα περισσότερα players.

Έχει βάση αυτό ή είδε ότι ήμουνα άσχετος με το θέμα και μου το είπε;[/quote']

Βασικα στο e-shop υπαρχει ελλειψη σε DVD+R και σπρωχνουν τα DVD-R.

Δημοσ.
Πήγα τις προάλλες στο e-shop και ζήτησα 1 δεκάδα DVD της Taiyo Yuden Ceramic' date=' που είναι απο τα αρκετά καλά όπως λέτε.

Δεν είχε τα Ceramic και μου πρότεινε τα That's: http://www.eshop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0005

και μάλιστα μου σύστησε να πάρω DVD-R. Όταν τον ρώτησα γιατί τα -R, μου απάντησε ότι είναι πιο συμβατά με τα περισσότερα players.

Έχει βάση αυτό ή είδε ότι ήμουνα άσχετος με το θέμα και μου το είπε;[/quote']

Βασικα στο e-shop υπαρχει ελλειψη σε DVD+R και σπρωχνουν τα DVD-R.

Δημοσ.

TDK / TY / VERBATIN

ολα καλα αλλα εγω βαζω πανω απο ολα τα MAXELL

και απορω γιατι δεν ειδα να γραψετε κατι για αυτα

υπαρχει καποιοs να ειχε ποτε καποιο μικρο προβλημα ?

Δημοσ.

TDK / TY / VERBATIN

ολα καλα αλλα εγω βαζω πανω απο ολα τα MAXELL

και απορω γιατι δεν ειδα να γραψετε κατι για αυτα

υπαρχει καποιοs να ειχε ποτε καποιο μικρο προβλημα ?

Δημοσ.

ρε παιδιά εντάξει με όλα αυτά - αλλά σας θερμοπαρακαλώ... έχει που έχει ένα τέτοιο θέμα μια συμμετοχή Α... ας διορθώσετε τον τίτλο από τα ορθογραφικά...

sorry φορ κόλλημα... αλλα ρε παιδιά τουλάχιστον τον τίτλο - το κείμενο το καταλαβαίνω βιαζόμαστε αλλά ο τίτλος... ;-)

Το λέω χωρίς κακία...

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως για ΤΥ/Verbatim. Για TDK υπάρχουν και αμφιλεγόμενες παρτίδες (για τα 8x τουλάχιστον). Για τα 16x δεν έχω εμπειρία σε μεγάλο αριθμό δίσκων ακόμη και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη...

Δημοσ.

maxell xm!! egw eixa parei kapote merika, ala htan apo thn ritek :( dld psilo metria, xoris na paroysiasoun kanena idietero problima, ala ta made in japan einai apo ligo os poly diskolo na ta bris...kai poios psaxni :)

Δημοσ.

Συγνώμη παιδιά, αλλά πώς βλέπει κανείς το ID ενός

CD/DVD δίσκου; Έχει το Nero κανένα εργαλείο;

Δημοσ.

Ευχαριστώ,

με το Nero CD-DVD Speed ανακαλύπτει κανείς ενδιαφέροντα πράγματα, όπως το ότι τα TDK DVD+RW είναι PHILIPS.

Δoκίμασα και κάτι αθάνατα αρχαία CD-R 8X BASF χρυσά που έχω, και βγήκαν Kodak.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...