clio1400 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Κοίτα φίλε μου πήρα την 50αδα ΤΥ DVD+R 4X (up to 8X) από το e-shop τα οποία είναι αυτά με το λογότυπο της diskimpex.gr πάνω. Είχα και εγώ την ίδια απορία με εσένα αλλά η δοκιμή με έπεισε!!! Μια χαρά εγγραφές έχω κάνει με αυτά, διαβάζονται σε ότι player τα έχω δοκιμάσει και δεν έχω κάψει ούτε ένα παρόλο που τα έχω γράψει έως και 16Χ (μέχρι τόσο τα αναγνωρίζει το NEC 4551A που έχω ). Με λιγα λογια δεν εχω παρατηρησει κατι που να δειχνει κακη ποιοτητα. Βέβαια εάν μιλάς για τόσο μεγάλη παραγγελία που λες τότε μπορείς να πάρεις τα THAT'S σε καλύτερη τιμή καθώς υπάρχουν 3 κατηγορίες παραγγελίας και τιμής αντίστοιχα στην diskimpex (των 50+,100+ και 1500+) και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο… Η αποφαση δικη σου...
sa1901 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Επέλεξε τα Retail TY -> That's και άσε τις μουφιές "Made for DiskImpex". Εγώ προσωπικά δεν τα εμπιστεύομαι. Τα έχω για Β' διαλογής εγγραφές μου.
blackstar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 akoma kai ta diskimpex einai 100% TY (+r 8x) exw kapsi kamia 100 peripou se tria diaforetika dvd-/+rw (sony dru 500 / pioneer 106 / nec 3520) kai den eixa kanena problima (bebaia teleio apotelesma me to necsta 8x/12), an deis ena poio palio mou post lew, pos mporeis na deis an einai gnisia TY h maomao. nomizo oti den xreiazete na to 3ana grapso. pantos kati thats -r pou ekapsa, eixan akribos to idio apotelesma me ta +r ths disk impex.
CyberDreamer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μάλλον κάτι έχεις μπλέξει ' date='διότι η Benq δεν είναι Γερμανική εταιρία ,αλλά Ταιβανέζικη,και κατασκεύαζει τα δισκάκια της μέσω της θυγατρικής της Daxon με ίδιο αναγνωριστικό ΜID ή σαν Sony επειδή συνεργάζεται-Αυτά με MID Daxon είναι κατασκευής Mαλαισίας και αυτά με Sony ΜΙD Τaiwan-Tα αντίστοιχα CDR είναι Κίνας και Μαλαισίας [/quote'] Δέν είπα ότι είναι Γερμανική ... τα δισκάκια όμως τουλάχιστον ένα μέρος φτιάχνονται Γερμανία... ετσι λένε ... Manufacturing Operations Taiwan, Taoyuan China, Suzhou China, Shanghai Malaysia, Penang Mexico, Mexicali Brazil, Manaus Germany, Kamp-Lintfort http://www.benq.com/InfoPage/index.cfm?id=43 Τεσπά είναι κορυφή όπως φαίνεται... μεχρι στιγμής...:-|
Draken Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Παντως για τα CDR της TY που αγορασα απο eshop (ναι αυτα τα χρυσα) δεν μπορω να πω οτι εχω και τις καλυτερες των εντυπωσεων... Μαλλον το αντιθετο...
Gary_Kokkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 H Μemorex ψωνίζει από πολλά εργοστάσια ,οπότε τι θα πάρεις άγνωστο. Τα τελευταία πάντως που έχω δεί είναι της Prodisc ,αρκετά καλά.
Gary_Kokkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δέν είπα ότι είναι Γερμανική ... τα δισκάκια όμως τουλάχιστον ένα μέρος φτιάχνονται Γερμανία... ετσι λένε ... Manufacturing Operations Taiwan' date=' Taoyuan China, Suzhou China, Shanghai Malaysia, Penang Mexico, Mexicali Brazil, Manaus Germany, Kamp-Lintfort http://www.benq.com/InfoPage/index.cfm?id=43 Τεσπά είναι κορυφή όπως φαίνεται... μεχρι στιγμής...:-|[/quote'] Επειδή η Βenq γράφει ότι έχει εγκαταστάσεις στην Γερμανία (που είναι για τα κινητά της Siemens) ή σε άλλες περιοχές για άλλους λόγους, δεν σημαίνει ότι φτιάχνει και δισκάκια Γι'αυτό οι συσκευασίες λένε "Made in" -Aν βρείς δισκάκια στην Eλληνική αγορά, "made in Germany" ενημέρωσέ μας που ....γιατί τα μόνο Γερμανικά δισκάκια CDR που κυκλοφορούν (σπάνια πια) είναι της Fujifilm...
Gary_Kokkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Παντως για τα CDR της TY που αγορασα απο eshop (ναι αυτα τα χρυσα) δεν μπορω να πω οτι εχω και τις καλυτερες των εντυπωσεων... Μαλλον το αντιθετο... Μade for diskimpex
Draken Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μade for diskimpex Ακριβως...χαλια η ποιοτητα...και το κακο ειναι οτι πηρα 100 Να δω πως θα τα ξεφορτωθω...
anonymous-root Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Τα ΤΥ ceramic (με την τελείως λευκή επιφάνεια) από το ε-σοπ τι λένε; Είναι καλά;
Neurotic_Fest Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ακριβως...χαλια η ποιοτητα...και το κακο ειναι οτι πηρα 100 Να δω πως θα τα ξεφορτωθω... Kala poso kaka sou bgikane diladi ; Ego re paidia eimai toso tixeros diladi me ta no logo/diskimpex logo TY cd .An eksaireseis ena-dio pou bgazane error sto verification otan to plextor pou ta egrapsa itan sta teleutaia tou den exo kamia apotiximeni eggrafi kai osa exo tsekarei mexri tora gia sfalmata einai san kainouria.Oso deuteroklasato kai na einai pali einai TY kai se sxesi me allous kataskeuastes pali kala einai.Einai safes bebaia oti se auta ta diskakia mallon tha iparxoun megales diakimanseis apo partida se partida i kai apo kommati se kommati, ego pantos den eixa problima mexri tora kai xoris na me noiazei kai poli (ta perissotera dora itane).Pantos kai go prosopika den tha ta sinistousa tin stigmi pou me liga euro parapano pairneis TY branded apla den tha ta ethava apo tis mexri tora empeiries mou.Kratao kai mia epifilaksi os pros tin taxitita eggrafis kathoti den ta exo grapsei pote perissotero apo 32x kai se auti tin taxitita akomi spania. Btw akomi psaxno gia plirofories kai apopseis gia ta Made by MPO Emtec Gold dvd+r.
blackstar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 48x me to plextor (48/24/48) xoris kanena problima, 32x me to nec (3520) ala os gnoston ta dvd-rw den exoun kai thn kaliteri ypostiri3i gia engrafi cd-r, exw dei 32x se TDK / Verbatim / Sony / Maxell / Traxdata, opote den me ekpilisi. Pantos to plextor ta egrafe sta 48x (48x by PowerRec), exw dei poli xeirotera me kalitera (8eoritika) cd-r (24x by PowerRec). Tespa, na den exei pola errors sto cdspeed tote mikro to kako syni8os ena 97-99% einai ta TY, akoma kai ayta ths diskimpex. 8a simfoniso pantos, an mporeis me liga cent parapano na paeis ta made in Japan parta.
red30 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Ακριβως...χαλια η ποιοτητα...και το κακο ειναι οτι πηρα 100 Να δω πως θα τα ξεφορτωθω... (Ωπ γράψε λάθος θεωρησα οτι μιλάς για τα DVDR τα χρυσα). Δοκιμασες να τα γράψεις με 32χ; αλλιως στα 24χ και.. καλη υπομονη
CyberDreamer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μαδε ιν Μαλεσία (BENq) ( αλλά και πάλι δουλεύουν καλά... ούτε ένα χαλασμένο... και μιλάμε για χιλιάδες CDs (πάνω απο 9000).... και DVDS (πάνω άπο 2500)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.