Προς το περιεχόμενο

Ποιά cd και dvd δισκάκια προτείνεται σαν τα καλύτερα;

Green Dragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
sss787878 τί μάρκα CD αυτοκινήτου έχεις; Μάλλων εκεί

είναι το πρόβλημα' date=' ενώ τα της αντιπροσωπείας είναι μούφες. Τουλάχιστον να μάθουμε και οι υπόλοιποι για να μην πάρουμε. Όταν όλοι πλέων οι κατασκευαστές Cd-palyer αυτοκινήτου υποστηρίζουν δίσκους με MP3

(προφανώς CD-R, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πουθενά

πρεσαριστά με MP3) το επιχείρημα της εν'λόγω αντιπροσωπίας είναι όχι μόνο γελέιο αλλά υποτιμά

και την νοημοσίνη του καταναλωτή, και θα πρέπει να

τιμωρηθεί αλύπητα (μαύρο δαγκωτό στα προϊόντα τους).[/quote']

εχω honda jazz οπου το cd player ειναι ενσωματωμενο δηλ. δεν βγαινει αλλα αποτελει κομματι του αυτοκινητου και οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να βαλω και ενα δικο μου αφου ειναι fix. τωρα εγω χρησιμοποιω philips cd-r σαν δισκακια ηχου και οχι mp3 δεν ξερω αν αυτο εχει διαφορα. δεν καταλαβαινω αυτο που λες για mp3 δισκους εγω θελω να καταλαβω τι παιζει και που για να ξερω να τους τα χωσω αν πρεπει.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@fits13

Tα γαλάζια τα - αξίζουν. Τα + καλύτερα ξέχνα τα.

Στα άσπρα και τα + και τα - είναι καλά.

egw pantos den exw kanena problima me ta galazia +R, to nec mou (4570)

me modified firmware ta grafi telia sta 12x :) opos kai to benq 1650 ta grafei teleia sta 8x h 12x :) gia ta meion den 3ero, kai den endiaferome, mias kai to booktype mou einai poio simantiko.

Δημοσ.
egw pantos den exw kanena problima me ta galazia +R' date=' to nec mou (4570)

me modified firmware ta grafi telia sta 12x :) opos kai to benq 1650 ta grafei teleia sta 8x h 12x :) gia ta meion den 3ero, kai den endiaferome, mias kai to booktype mou einai poio simantiko.[/quote']

Όταν λες "τέλεια" ; Έκανες έλεγχο σφαλμάτων;

Διάβασε εδώ τις εμπειρίες άλλων

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=19075

Δημοσ.

An diabaseis to link sto pctechnology tha katalabeis oti den milame gia problima sta 3 dvd-rec kai pos ontos auta ta diskakia exoune problima, an oxi ola tote sigoura i poiotita paizei apo partida se partida alla kai apo diskaki se diskaki, kati pou den simbainei me ta That's kai me ta leuka ceramic (toulaxiston oxi toso entona).

Δημοσ.

to diabasa, kai an to deis to teleyteo pou ekapse o typas me to neo firmware (sto teac) eixe para poli kala apotelesmata :), tespa, egw pantos edosa to dikoy scan, mporeis na to deis kai na sigkrinis, mexri tora exw kapsi 10 apo ayta kai ola me akrinos to idio apotelesma se nec 4570 kai benq 1650, kai teleio transfer rate test se nec 4570/3520/3500 benq 1650 pioneer 120 (dvd-rom) kai Aopen dvd1648/aap pro, opote toylaxiston h dikia mou partida einai xoris problima :).

Δημοσ.

Καθότι βλέπω πολύ κόσμο στο thread με πολλές εγγραφές στις πλάτες...

Θα συμφωνήσω με τις απόψεις ότι τα ΤΥ -τα λευκά diskimpex- είναι μία πολύ καλή και πολύ οικονομική λύση. Το πόσο αντέχουν στον χρόνο δυστυχώς θα το μάθουμε με το πολύ δύσκολο τρόπο...

Θα ζητήσω επίσης την άποψή σας για τα CD μάρκας SKC (...το ότι τα φέρνει μόνο το Πλαίσιο δεν μας επηρεάζει, έτσι??) - έχω γράψει κάμποσες 50δες χωρίς προβλήματα, ενώ μία 25άδα DVD 4x της ίδιας μάρκας που είχε περάσει από τα χέρια μου μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.

Βασικά έχω μείνει ακόμα στο παλιό καλό τεστ αδιαφάνειας του μέσου, και τα cd της SKC -όπως και τα dvd της TY- το περνάνε με την μία...

Δημοσ.

Θα ζητήσω επίσης την άποψή σας για τα CD μάρκας SKC (...το ότι τα φέρνει μόνο το Πλαίσιο δεν μας επηρεάζει' date=' έτσι??) - έχω γράψει κάμποσες 50δες χωρίς προβλήματα, ενώ μία 25άδα DVD 4x της ίδιας μάρκας που είχε περάσει από τα χέρια μου μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.

Βασικά έχω μείνει ακόμα στο παλιό καλό τεστ αδιαφάνειας του μέσου, και τα cd της SKC -όπως και τα dvd της TY- το περνάνε με την μία...[/quote']

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά διάβασε και αυτό το θρεντ για τα δισκάκια της SKC.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=102920&highlight=%CA%C1%D4%C1%D3%D4%D1%CF%D6%C7

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Taiyo Yuden ΦΥΣΙΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ Drives ΚΑΙ Lifetime Use. ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Η ΤΑΙΥΟ ΕΔΩ ΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ Cdr (that's).

Δημοσ.

Re pedes pws elexoyme tin poiotita egrafis enos dvdr diskaki? blackstar kai sa1901 eseis pws kanate test gia tin poiotita egrafis? me poio programma kai pws akrivws? kai afto poy tha vgalei to test einai ontws pragmatiko h' oxi?

Δημοσ.

nero cd-dvd speed

pas ekei poy leei poiotita diskoy :) kai kaneis to test :) alios mporeis na kaneis ena transfer rate test :)

pragmatiko den einai(100%), ala soy dini mia poli kali idea gia to poso kala exei grafti to dvd sou :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...