Neurotic_Fest Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 John6945 : mia psifos kai apo mena gia ta That's +R 8x se JC, ennalaktika iprxoun kai ta Fujifilm made in Japan apo TY an ta breis se simferousa timi,kalou kakou an mporeis kane ena test poiotitas s'ena +R prota an kai ta pio kainouria LG grafoun mia xara kai sta 2 format,an deis problima dokimase kai se -R.Kalitera n'apofigeis ta ceramic +R me diskimpex logo gia sobaro backup. An den antexeis pantos stin idea na xaseis t'arxeia sou den nomizo na se kalipsoun pliros ta dipla antigrafa se TY-Verbatim i TY-Tdk (pou den einai katholou kaki lisi), ego prosopika ta dedomena pou theoro para poli simantika ta grafo kai se cd That's.Auto bebaia den einai katholou praktiko otan milame gia 180 gb opote an imouna stin thesi sou tha eskaga mia diakosara kai tha epairna ena megalo skliro ki'ena kouti gia na ton exo eksoteriko mono gia back up, auto panta parallila me ta antigrafa se dvd. Panos_mp : http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=19075
PlaStiK Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Ετοιμάζομαι να κάνω backup κάπου 180gb δεδομένων και ψάχνω για το πιο αξιόπιστο. Έχω στα χέρια μου και από τα δυο προηγούμενα δισκάκια που προανάφερα και έχω κάποιες απορίες σχετικά με αυτά. 1)Τα taiyo yuden dvd+r (ceramic coat) αν και γράφουν πάνω made in Japan στο κάτω μέρος και http://www.diskimpex.gr. Αυτό σημαίνει απλά οτι η diskimpex είναι ο εισαγωγέας η παίζει τίποτα άλλο πιο ύποπτο? 2) Επίσης τα that's dvd-r μου φαίνονται σαν κατασκευή κάπωσ καλύτερα. Τουλάχιστον πιο βαριά από τα προηγύμενα αν και δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι... 3) Από τιμές έχω βρει τα πρώτα 17? τα 50 και 19' date='5? τα δεύτερα. Εσείς ποιο από τα δυο θα προτείνατε? Η μήπως θα ήταν καλύτερα να παω για tdk μιας και η χρηματική διαφορά δεν είναι και μεγάλη? 4) Τα δισκάκια θα γραφουν με ένα Lg GSA-4082B. Έχετε ακούσει για κάποια αυμβατότητα με τα προηγύμενα δισκάκια? (Στισ δοκιμές που έκανα γραφονται χωρίς πρόβλημα αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει η μακροημέρευσή τους...) 5) Και μια άσχετη ερώτηση.Πάνω στα δισκάκια γράφω τίτλους με μαρκαδόρους κατάλληλους για dvd της maxell και της Faber Castell. Γνωρίζει κανείσ αν μακροπρόθεσμα αυτό καταστρέφει τα δισκάκια? Τα δεδομένα είναι πολλά και δεν αντέχω στην ιδέα να τα χάσω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.[/quote'] Εγώ πάντως όποτε πάω να ψωνίσω απο την Disk Impex, η κοπέλα που είναι μέσα μου λέει πως η μόνη διαφορά των Taiyo Yuden απο τα That's είναι το λογότυπο, κατα τ'άλλα είναι ολόιδια. Οπότε γιατί να δώσω έστω αυτά τα δυο ευρώ για να αγοράσω μια στάμπα...
kkrd Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Επειδή η κουβέντα έχει επικεντωθεί στα DVD, αναρωτιέμαι αν έχει κανείς βρει καμιά λίστα κατάταξης ανά ποιότητα σαν και αυτήν που έστειλε ο coscongr αλλά για CD. Τα CD δεν πεθάναν ακόμα, όσο και αν έχουν φτηνήνει τα DVD.
Neurotic_Fest Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Gia ta cd den allazoun polla pragmata ap'oso ksero, korifaia gia mena eksakolouthei na einai i TY oxi toso logo poiotitas eggrafis kai antoxis sto xrono alla kirios giati den exo paratirisei diaforopoiiseis apo diskaki se diskaki (se retail sikeuasia) eno me markes opos i TDK exo sinantisei poli kala alla kai mapa diskakia.Genika ta cd kai apo deuteroklasatous kataskeuastes sinithos exoun kaliteri simperifora sto xrono ap'oti ta dvd, exo akomi diskakia Prodisc kai Ritek pou diabazontai mia xara grammena edo kai 5-6 xronia alla mou exoun tixei kai periptoseis me ta idia cd mesa se kasetina agratzounista kai genika poli prosegmena na diabazontai mono se lite-on drive me diskolia.Prosfata ekana merika test se kapoia apo ta prota cd pou egrapsa kai ta mona pou fainontan na einai sto idio xamilo epipedo sfalmaton me ta TY einai merika Sony made in Austria pou eixa parei ta opoia den ksero pia an kikloforoun kan kai dio tria apo ta 'kala' TDK. CD Verbatim den exo xrisimopoiisei pote gia na ksero alla diabazo oti genika exoun pesei se poiotita, poli basiko einai na prosexei kaneis tin xora kataskeuis, exo dei Verbatim made in China-India-Taiwan-Japan.Ta giaponezika ,pou mallon tha einai kai ta kalitera (isos kai TY) , omos ta sinantisa arketa akriba kai mono se kasetina , kapou 70-80 lepta an den kano lathos , sto Mediamarkt.Gia na katalikso an den thes na psaxnesai kai na peiramatizesai me diaforon proeleuseon cd pare eponima TY . Ap'osa exo dei mexri tora prepei na s'exei baftisei o Mitsotakis gia na exeis problima me retail TY CD .
blackstar Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Ap'osa exo dei mexri tora prepei na s'exei baftisei o Mitsotakis gia na exeis problima me retail TY CD . hahahahahahahaha :) :)
9-11 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Γενικός κανόνας (που μάλλον θα επιβεβαιώσετε και εσείς) : Τα CD/DVD σε Retail συσκευασίες/jewel cases κλπ είναι (εκτός από ακριβότερα) και περισσότερο αξιόπιστα Θεωρώ (αν κάποιος έχει διαπιστώσει το αντίθετο ας με διαψεύσει) ότι τουλάχιστον τα fakes αλλά και τα B' διαλογής των καλών brands κυκλοφορούν ΚΥΡΙΩΣ σε spindles/cakeboxes κλπ Κατά τα άλλα, Taiyo Yuden & Verbatim (περιστασιακά και Maxell) Το πρόβλημα που δεν λέει να λυθεί είναι τα DVD+9 dual layer :evil: Έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμα οι τιμές παραμένουν αδικαιολόγητα υψηλά. Στο τέλος θα ξεπεραστούν απ' τα Blu-Ray κλπ χωρίς τελικά να γράψει κανείς μία *σεβαστή* ποσότητα (εγώ πάντως απ' το περασμένο καλοκαίρι που πήρα το Plextor 716SA ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ 1 -ολογράφως ΕΝΑ- dual layer) Τα printable (που κυρίως χρησιμοποιώ) είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία, αφού οι περισσότεροι καταστηματάρχες προτιμούν ΚΑΙ ΕΔΩ να φέρνουν τις φτηνότερες μάρκες Μην ξεχνάτε ότι έγινε αγώνας για να πειστεί η Disc Impex να συμφωνήσει με 1-2 καταστήματα στο κέντρο για να μην τρέχουμε στις Αμφιθέες για TY (για όσους δεν αρέσκονται στις on-line/τηλεφωνικές αγορές και θέλουν να βλέπουν το προϊόν προτού πληρώσουν)
weirdo Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 na rotiso, gia ta printable xreiazete eidikos ektupotis malon e ?
opozit Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 pedia epidi grafo cd apo tote pou kanane 3500 drh to ena, ke eho kratisi arketa apo tote ena tha sas po... That's write apo TAIYO Yuden (ta monadika pou ine akomi made in Japan).. pistepste me eho grapsi se ekatontades cd ke dvd... [hint. an vrite mitsui protimiste ta san defteri epilogi... ola ta alla ine imimetra)
mandate Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 εκατοντάδες...είσαι πολύ πίσω...καλά καλά μην θυμώνεις .πλάκα κάνω. ~1000 tdk και βάλε.
fonzi Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Για δισκάκια και πάλι... Χιλιοαπαντημένο αλλά το μαζεύω λίγο ποιό συγκεκριμένα: 3520 nec εκτυπώσιμα ΜΟΝΟ δισκάκια ψάχνω... τόσο DVD όσο και CD. 1) Υπάρχουν ΤΥ κεραμικά εκτυπώσιμα;; 2) 8χ μόνο έχει printable ΤΥ; 3) Η 100δα τα εκτυπώσιμα του eshop είναι κεραμικά; (αν φυσικά υπάρχουν κεραμικά εκτυπώσιμα που ρωτάω παραπάνω) 4) Αυτά http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.VER00564 λένε τίποτα; 5) Αυτά εδώ http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?kodikos=ANA.MAX0005 είναι καλά; 6) Αυτά είναι με λογότυπο; http://www.cdmarket.gr/product_info....roducts_id=162
SSS787878 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 λοιπον εγω αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τα cd, οταν τα βαζω να παιξουν στο cd player του αυτοκινητου μετα απο 1 ωρα ζεσταινονται τοσο που στραβωνουν και μετα δεν βγαινουν. ο μηχανικος της αντιπρωσωπειας λεει οτι μονο original cd παιζουν χωρις να στραβωσουν. ισχυει αυτο? ειναι ποιο ανθεκτικα αυτα? ποια απο τα προτεινομενα της αγορας ειναι σκυλια?(tdk, verbatin, ty)? ή καποιο αλλο?
fits13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Paidia Ta Thalassi H' ta lefka Taiyo Yuden Poy Poylane Ta Katasthmata Grammi Pros 23(h' 25 ta lefka) Lepta To Ena Einai Kalytera kai giati??? Rwtaw Giati Moy Exoyn Pei Oti H Sigegrimenh Marka Einai H Kalyterh Marka Sta Dvdr diskakia kai oxi mono.
kkrd Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 sss787878 τί μάρκα CD αυτοκινήτου έχεις; Μάλλων εκεί είναι το πρόβλημα, ενώ τα της αντιπροσωπείας είναι μούφες. Τουλάχιστον να μάθουμε και οι υπόλοιποι για να μην πάρουμε. Όταν όλοι πλέων οι κατασκευαστές Cd-palyer αυτοκινήτου υποστηρίζουν δίσκους με MP3 (προφανώς CD-R, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πουθενά πρεσαριστά με MP3) το επιχείρημα της εν'λόγω αντιπροσωπίας είναι όχι μόνο γελέιο αλλά υποτιμά και την νοημοσίνη του καταναλωτή, και θα πρέπει να τιμωρηθεί αλύπητα (μαύρο δαγκωτό στα προϊόντα τους).
sa1901 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 @fits13 Tα γαλάζια τα - αξίζουν. Τα + καλύτερα ξέχνα τα. Στα άσπρα και τα + και τα - είναι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.