Προς το περιεχόμενο

Help.Τι ειναι αυτο?

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα απο χθες μου εμφανιζει αυτο το παραθυρο οταν κανω μερικες ενεργειες.Οπως ειναι τωρα το yahoo messenger.exe στη θεση του μπαινουν και αλλα αρχεια...

το υπολοιπο μηνυμα ειναι συνεχεια το ιδιο.Τι εχω κανει?Πως θα το διορθωσω?

post-16768-129062929236_thumb.jpg

Δημοσ.

αυτο οπως και αλλα πολλα.Επισης system restore δεν με αφηνει να κανω.δεν μπαινει καν.Not responding.Επισης αν κανω δεξι κλικ στην οθονη για ιδιοτητες και παω να αλλαξω φοντο παλι μου πεταει το παραθυρο και κολλαει.

post-16768-129062929238_thumb.jpg

Δημοσ.

Υποθέτω ότι έχεις ΙΕ 7 beta ε; Από μια ματιά που ριξα στο Google αυτός δημιουργεί το πρόβλημα όποτε στην χειρότερη τον απεγκαθιστάς και τελειώενει το πρόβλημα. Αν δε θες να το κάνεις αυτό ψάξε λίγο ή περίμενε μήπως κάποιος άλλος δώσει κάποια λύση.

Δημοσ.

Άλλο ένα θύμα του ΙΕ7b!!

Ρίξε μια ματιά φίλε εδώ, το ίδιο έπαθα κι εγώ και ακολούθησα τις οδηγίες που υπάρχουν στο μήνυμα για να φτιάξει...

http://www.satleo.gr/forum/viewtopic.php?t=2413

EDIT. Το παραθέτω για να υπάρχει έτσι κι αλλιώς και εδώ.

----------------------------------

Μακριά!!! Έκανα την βλακεία να τον βάλω χθες το βράδυ, και ούτε να λειτουργήσει μπορούσε, ούτε να απεγκατασταθεί. Έβγαζε κάτι περίεργα λάθη όπως το παρακάτω

“The procedure entry point InternetGetSecurityInfoByURLW could not be location in the dynamic link library WININET.dll”

και προσπαθώντας να τον απεγκαταστήσω για να δουλέψει ο ΙΕ6 (όχι ότι τον χρησιμοποιώ, αλλά χρειάζεται να είναι εντάξει) μου έγραφε,

“Internet Explorer Beta 2 Preview cannot be uninstalled from this user account. Please log on to the same user account from which it was installed and try again.”

Παλαβά πράγματα. Τα ίδια αναφέρονται από πολλούς με ένα ψάξιμο στο google, όπως εδώ για παράδειγμα,

http://elliottback.com/wp/archives/2006/01/31/ie-7-beta-2-reboot/

Τελικά βρήκα κάποιο τρόπο να διορθώσω τη κατάσταση από εδώ, http://blogs.msdn.com/ie/archive/2006/01/31/521344.aspx όπου σε ένα μήνυμα χαμηλά, λέει τα παρακάτω (για όσους την πατήσουν και έχουν παρόμοιο πρόβλημα)

------------------------------

re: Frequently Asked Questions for the IE7 Beta 2 Preview

Sunday, February 05, 2006 2:48 PM by Nathan

For anybody that has been getting the following error message when trying uninstall IE 7..

Internet Explorer cannot be uninstalled from this user account. Please log on to the same use account from which it was installed and try again.

Here is how to uninstall IE 7 anyways. It is sort of a hack way of doing it but it gets IE 7 off ur system. I got this error, even though I only use on account on my computer Administrator.

Goto C:\windows\$NtUninstallie7bet2p$\

Copy all the .dll and .exe to

c:\windows\system32\dllcache\

Then goto C:\windows\$NtUninstallie7bet2p$\spuninst\

Right click on spuninst.inf and goto Install

Rename spuninst.txt to spuninst.bat

Run spuninst.bat

Δημοσ.

Here is how to uninstall IE 7 anyways. It is sort of a hack way of doing it but it gets IE 7 off ur system. I got this error' date=' even though I only use on account on my computer Administrator.

[/quote']

Ayto mou vgazi kai emena.

Δημοσ.

Goto C:\windows\$NtUninstallie7bet2p$\

Copy all the .dll and .exe to

c:\windows\system32\dllcache\

Then goto C:\windows\$NtUninstallie7bet2p$\spuninst\

Right click on spuninst.inf and goto Install

Rename spuninst.txt to spuninst.bat

Run spuninst.bat

akolouthisa ayto alla o fakelos DLLCACHE den yparxi pouthena.Ti na kano??

Δημοσ.

Ο φάκελλος dllcache είναι κρυφός, για να τον δεις πήγαινε tools>folder options>view (ή την αντίστοιχη σειρά σε ελληνικά windows) πήγαινε μέχρι το "show hidden files and folders", και τσέκαρέ το. Μετά πήγαινε λίγο πιο κάτω και ξετσέκαρε το "Hide protected system files (Recommended)" και πάτα μετά ok. Ο φάκελλος θα φαίνεται τώρα κανονικά...

view4cz.jpg

Δημοσ.
Ο φάκελλος dllcache είναι κρυφός' date=' για να τον δεις πήγαινε tools>folder options>view (ή την αντίστοιχη σειρά σε ελληνικά windows) πήγαινε μέχρι το "show hidden files and folders", και τσέκαρέ το. Μετά πήγαινε λίγο πιο κάτω και ξετσέκαρε το "Hide protected system files (Recommended)" και πάτα μετά ok. Ο φάκελλος θα φαίνεται τώρα κανονικά...

view4cz.jpg

sotos eyxaristo poly.ola ok.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...