Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην αναγνωριση εξωτερικου....

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

USB δισκου.

Τελειως ξαφνικα οταν προσπαθω να ανοιξω απο τον explorer ενα εξωτερικο δισκο εφανιζεται το πιο κατω μηνυμα...

Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο L:\

Παρουσαστηκε σφαλμα κατα τη λειτουργια inpage

Τι μπορω να κανω...εχω ενα καρο πραγματα μεσα και δεν θελω να τα χασω

Δημοσ.

file mou ke ego ta idia provlimata eixa me ton esoteriko sklrio pou eixa valei prin ligo kero den ksero ti egine ke meta otan to ekana format ke piga na ton anoikso elege Δεν ειναι δυνατη η προσβαση to pira gia service ke mou eiipan pos autin tin doulia in kanei enas ios kapos mou to eixe pei i to allo eine na gratsounithike o diskos ke na xriastei format prosmathise apo dos na deis ta arxeia an den mporeis ke apo kei to pio kalo eine na kaneis virus clean ke an den piasei mia lisi tha iparksei sto dos grapse (format L:)

Δημοσ.

εγω πηρα το δισκο οπως ηταν και μου τον εσωσαν στο Service με 20ε.Αν ειχα ανακαλυψει τα forum πιο νωρις και εβλεπα την απαντηση του sanctu82 δε θα τα εσκαγα:( .

Δημοσ.

Inpage error.......Μεγάλη πιθανότητα να έχει σοβαρό "μηχανικό" πρόβλημα ο δίσκος σου και χλωμό να πάρεις τα αρχεία σου. Πριν κάνεις οποιαδήποτε απόπειρα ανάκτησης δεδομένων βγάλε τον σκληρό από τη θήκη (εκτός αν είναι "έτοιμος" εξωτερικός όπως Maxtor one touch kai χάσεις την εγγύηση) και σύνδεσε τον "κανονικά" στο pc σου, μήπως και το πρόβλημα το προκάλεσε-προκάλεί η θήκη. Καλό επίσης είναι να τρέξεις το HD tune (http://www.Hdtune.com είναι δωρεάν), πολυ καλό διαγωστικό utility που θα σου δώσει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του δίσκου. Καλη τύχη!

Δημοσ.

υπαρχει ενα service(αντε παλι με το service)στην Αθηνα που σου σωζει ολα τα αρχεια στο δισκο σου:shock: οτι και να εχει παθει(εκτος αν εχει γινει παραναλωμα του πυρος υποθετω) με μια(πανακριβη)μεθοδο που χρησιμοποιουν.Μη βαρατε εμενα αυτοι μου το ειπανε http://www.microchip.gr/contact.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...